predator Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Erunildo, sou apanthsa. original mono ena 8eiko paixnidi pou exei kataplhktiko multiplayer gia to valid cd-key. px to command & conquer - generals 8a to agoraza xalara au8entiko.
insomniac_new Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 uparxei kana game paromoio me to rome total war(ektos apo to Lords Of The Realm 3) ? :roll: :?:
Max Headroom Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Στη Θεσσαλονίκη κυκλοφόρησε την Παρασκευή το απόγευμα. Δεν υπάρχει μόνο ο Παπασωτηρίου ρε παιδιά. Εγώ το πήρα 40 ευρώ και ακόμα κλαίω τα λεφτά μου. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ. Καμμία σχέση με το φοβερό MTW Κρίμα , περίμενα περισσότερα μετά απο τόσες αναβολές και καθυστερήσεις.
tomzaribo21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Ρε Max Headroom αν και το έχω αρχίσει πρόσφατα δε νομίζω οτι είναι τόσο άσχημο. Βέβαια δεν έχω σχηματίσει ακόμη ολοκληρωμένη άποψη αλλά δε "δείχνει" να είναι απαράδεκτο.
Erunildo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Re paidia to Rome DEN einai paixnidi MP...an 8elete na pai3ete sto net parte ena allo paixnidi.I magia tou rome einai sto sp opou kai gamaei... Paixnidi paromoio me to rome den 8a bris eukola...mono is seira total war exei maxes me toso strato...
nzeppos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Εγώ πάλι ρε παιδιά έχω δει ελάχιστα από αυτά που λέτε, γιατί πολύ απλά το παιχνίδι κρασάρει συνέχεια,με πετάει στο desktop. Μήπως έχετε καμιά ιδέα τι γίνεται??
sarisn Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Εγώ πάλι ρε παιδιά έχω δει ελάχιστα από αυτά που λέτε, γιατί πολύ απλά το παιχνίδι κρασάρει συνέχεια,με πετάει στο desktop. Μήπως έχετε καμιά ιδέα τι γίνεται?? Όπως είπε και ένας σοφός άνθρωπος..... να το αγοράσεις ;)
random Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 βγηκε πατς RomeTW_1.1_Patch.exe 10.12M http://www.filemirrors.com/search.src?type=begins&file=RomeTW_1.1_Patch.exe&perpage=50&action=Find λεει κυριως για προβληματα MP more support here http://activision.custhelp.com/cgi-bin/activision.cfg/php/enduser/entry.php
nzeppos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Σιγά μην το αγοράσω! Μη σώσω να το παίξω ποτέ!
Erunildo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 nzeppos esi xanis Mallon omos ftaiei i kopia sou mias kai den exo dei kosmo na paraponietai gia auto to problhma...
nzeppos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Έχω ρίξει μια ματιά σε διάφορα forum του εξωτερικού και είναι αρκετοί που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Να μην παίζει το βίντεο στην εισαγωγή και μετά να κρασάρει το παιχνίδι (σε τυχαίες στιγμές συνήθως). Σίγουρα έφταιγαν τα media player 9 runtime files που μπαίνουν μαζί με το παιχνίδι και ο Media Player 10. Με τα πολλά κατάφερα να παίζουν κανονικά τα βίντεο (και χάρηκα προς στιγμήν) αλλά από εκεί και πέρα μια πέφτει και μια δουλεύει το παιχνίδι. Θα κάνω καμια βόλτα από το βίντεο κλαμπ σήμερα μου φαίνεται για να τσεκάρω κι άλλη κόπια. Ευχαριστώ πάντως.
Fotografos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Καμια σχεση με το RTW,στην αρχη με εντυπωσιασε αρκετα αλλα τα λεφτα του για γνησιο δεν τα αξιζε,απο εμενα προσωπικα. Παλι καλα που το πηρα και κοπια..
sarisn Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Ρε παιδιά εμένα μου κάνει το εξής τρελό... όταν τρέχω το παιχνίδι και μπαίνει στο πρώτο μενού κανονικά, όταν κουνάω το ποντίκι αφήνει ίχνη και δεν μπορώ να δω ούτε τα κουμπιά. Το ίδιο γίνεται και όταν αλλάζω μενού (πχ. πάω στα Options). Κατέβασα και τους 66.81 της nVidia αλλά τίποτα. Η πλάκα είναι ότι μέσα στο παιχνίδι (στη μάχη) δουλεύει κανονικότατα! Αλλά θέλω να κοιτάξω και τις ρυθμίσεις και δεν μπορώ. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα ή ξέρει πως να το λύσω? Ευχαριστώ. ΥΓ. Το ίδιο κάνει και με την 1.1 έκδοση
riginos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 sarisn kai egw to idio koufo provlima antimetwpizw katevasa kai to patch appa pali mia apo ta idia kai parallila twra sta 5 lepta me petaei sto desktop!ti na pw ?kai panw pou eiha porwthei agria me to paixnidaki
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα