Cue Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Απο τη στιγμή που για τηλέφωνο της πολυκατοικίας μου βγάζει οτι παρέχεται DSL by vivodi πέρα απο τα παραπάνω τι χρειάζεται να γίνει στην εγκατάσταση του σπιτιού που δεν έχει καθόλου τηλέφωνο;Δηλ τι άλλο θα χρειαστεί να πληρώσω για τεχνικούς κλπ.;Στο PC μου δεν έχω κάρτα δικτύου.Θα χρειαστεί ή απλά συνδέω το Modem που μου δίνουν και τέρμα; Αν δεν έχεις καθόλου τηλέφωνο τότε πολύ απλά θα βάλεις κατευθείαν γραμμή Vivodi. Δε χρειάζεται να επικοινωνήσεις με τον ΟΤΕ. Εφάπαξ 30 + φπα νομίζω είναι. Μόντεμ δωρεάν όπως λες. Από εκεί και πέρα αν θες να στο εγκαταστήσει τεχνικός δίνεις άλλα 40 κάτι... αλλά απ'ότι λένε τα παιδιά στο ADSLgr είναι κάτι απλό. Εγώ προσωπικά είχα ADSL Αγγλία οπότε πιστεύω να μην έχω κάποιο πρόβλημα. Αν και είναι και το DSLPhone στην μέση. Όσον αφορά για το πάγιο, φαντάζομαι πως το μήνα που θα σου ενεργοποιήσει η Vivodi και την ΑDSL θα ξεκινάς να το πληρώνεις και όχι από όταν κάνεις την αίτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gto234 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Χμμ δεν ξέρω,συμφέρει δε συμφέρει.Το καλο με την απλή οτε γραμμή είναι οτι μπορείς να το ελέγξεις ενώ στο άλλο θα είναι στάνταρ τα 50€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.