Προς το περιεχόμενο

DSL με το τηλ τσάμπα;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά είδα μια διαφήμιση στην τηλ νομίζω της vivodi που έλεγε οτι αν κάνεις σύνδεση DSL τοτε έχεις τσάμπα όλα τα αστικά και υπεραστικά τηλέφωνα.Ισχύει κατι τέτοιο;Πολύ κουφό!Ξέρει κανεις λεπτομέρειες γιατί στο site δεν λέει κατι τέτοιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι.

Είναι η λεγόμενη υπηρεσία DSLPhone και κοστίζει 8 ευρώ το μήνα.

Για να την έχεις πρέπει να έχεις DSL από Vivodi (είτε μαζί με ΟΤΕ -shared llu- είτε μόνο Vivodi -full llu-)

Τα τσάμπα τηλ είναι μέχρι τέλη Οκτ. Από εκεί και έπειτα είναι 150' το μήνα.

Στην ουσία πέρνεις τηλέφωνο μέσω του DSL δικτύου οπότε η ποιότητα δεν είναι εφάμιλλη του τηλεφωνικού, αλλά παρ'όλ'αυτά δεν έχεις σοβαρό πρόβλημα στην συνεννόηση.

Στο site της Vivodi μπορείς να δεις αν η περιοχή σου υποστηρίζεται από το DSL της Vivodi.

Έχω κάνει αίτηση από 25 περίπου Αυγούστου και ακόμα περιμένω. :/

Re Cue exw kanei aitish app 6 Augoustou kai perimenw!

Den mas ta leei kala h Vivodi...

H meiwsh twn timwn isxyei kai gia emas e? Mhn akousw kanena koufo kai trela8w...

Na sou pw thn alh8eia eixa arxisei na to skeftomai me toses prosfores gia DSL pou evlepa sta news tou Insomnia an ekana kala pou peira Vivodi

Και είσαι Ηράκλειο? omg! :o Τους πήρες κανά τηλ?

Η μείωση ναι. Ισχύει από την 1/10 για όλους.

Με την Vivodi, εφόσον πας full, το καλό είναι ότι γλυτώνεις πάγιο ISDN + έχεις κάποια τσάμπα τηλέφωνα (αν το χρησιμοποιείς).

Και είσαι Ηράκλειο? omg! :o Τους πήρες κανά τηλ?

Η μείωση ναι. Ισχύει από την 1/10 για όλους.

Με την Vivodi' date=' εφόσον πας full, το καλό είναι ότι γλυτώνεις πάγιο ISDN + έχεις κάποια τσάμπα τηλέφωνα (αν το χρησιμοποιείς).[/quote']

Αν αναφέρεσαι σε εμένα οχι αυτή τη στιγμή δεν βρίσκομαι Ηράκλειο και η σύνδεση αν την κάνω θα γίνει στην Αθήνα.

Εγώ βασικά θα μείνω για ένα χρόνο Αθήνα λόγω μεταπτυχιακού και δεν έχω ακόμα σύνδεση ΟΤΕ.Μέχρι τώρα πλήρωνα γύρω στα 80€ το δίμηνο στον ΟΤΕ με σύνδεση PSTN.Μπορεί να μου πεί κάποιος πόσο θα κοστίσει η όλη φάση αν κάνω σύνδεση full με vivodi για DSL 256 και σταθερό DSLphone-πως το λενε.Με δεδομένο οτι θα μιλάω υπεραστικά σχετικά συχνα(αχ,έρωτες...) λέτε να συμφέρει η φάση αυτή;

Στην ουσία πέρνεις τηλέφωνο μέσω του DSL δικτύου οπότε η ποιότητα δεν είναι εφάμιλλη του τηλεφωνικού, αλλά παρ'όλ'αυτά δεν έχεις σοβαρό πρόβλημα στην συνεννόηση.:/

Τι έννοεις ακριβώς με αυτό;Ρωτάω γιατί αν σου δίνουν 150 λεπτα τσάμπα και σε κάθε τηλεφώνημα φεύγει ο χρόνος στο να ρωτάς "τι είπες;" στον συνομιλιτή σου τοτε δε λέει,έτσι δεν είναι;Επίσης η χρέωση του να σε πάρει κάποιος ποιά είναι;

Παιδιά με ένα καλό ψάξιμο που έκανα βρήκα τα εξής:

Αν βάλω ADSL by vivodi Full LLU και DSLphone πληρώνω τα εξής

1.Παγιο πρόσβασης για full LLU 22€+ΦΠΑ (ή 17,9€+ΦΠΑ με τις μειώσεις που έκαναν απο 1/10/04) και 29,9+ΦΠΑ τέλος ενεργοποίησης.

2.Πάγιο ISP για 256/128 στα 17€+ΦΠΑ

3.Πάγιο για DSLphone 8€ +ΦΠΑ και 20€ εφάπαξ κόστος ενεργοποίησης.

Δηλαδή πρέπει να πληρώσω για όλα αυτά εφάπαξ 29,9+20=49,9+ΦΠΑ=58,88€ και κάθε μήνα πρέπει να πληρώνω 17,9+17+8=42,9+ΦΠΑ=50,62€ και θα έχω internet και δωρεάν 150 λεπτά ομιλίας.

Απ'οτι άκουσα δίνουν το modem/router δωρεάν για ενεργοποίηση μέχρι τέλος Σεπτέμβρη.

Απο τη στιγμή που για τηλέφωνο της πολυκατοικίας μου βγάζει οτι παρέχεται DSL by vivodi πέρα απο τα παραπάνω τι χρειάζεται να γίνει στην εγκατάσταση του σπιτιού που δεν έχει καθόλου τηλέφωνο;Δηλ τι άλλο θα χρειαστεί να πληρώσω για τεχνικούς κλπ.;Στο PC μου δεν έχω κάρτα δικτύου.Θα χρειαστεί ή απλά συνδέω το Modem που μου δίνουν και τέρμα;

Στον Innersense έλεγα. :)

Με full πάει στα 47 + φπα. (με τις νέες τιμές από 1/10, 43)

Δεν έχω ακόμα για να σου πω εμπειρικά, αλλά λένε πως επικοινωνείς ντάξει no prob. Φαντάζομαι ποιότητα κοινητών όταν είχαν πρωτοβγεί. Δε ξέρω!

Δεν υπάρχει χρέωση άμα σε πάρει κάποιος

edit: απ'ότι είδα τα βρήκες μόνος σου! ;)

Cue μπορείς να μου απαντήσεις για τις ερωτήσεις αυτές που έγραψα στο τέλος;Δηλαδή τι άλλο χρειάζεται να πληρώσω εκτός απο πάγιο και εφάπαξ αν υποθέσουμε οτι modem/router μου το παρέχει η vivodi δωρεάν.

Α!επίσης αν κάνω αίτηση ας πουμε αυριο,για να πάρω δωρεάν το modem,σημαίνει οτι θα πληρώσω πάγιο για τον μήνα Σεπτέμβριο;Και με ποιά τιμή,την παλιά(προφανώς);

> Cue Αθήνα είμαι, Νεα Σμυρνη, περιοχή που δεν καλύπτει η Vivodi και θα γίνει μέσω ΟΤΕ η σύνδεση. Anyway, δεν τα εχω πολυκαταλάβει τα κόλπα γιατί και η πωλήτρια που μου κανίνησε την σύνδεση δεν ήξερε και παρα πολυ καλά το αντικείμενο της (!).

By the way, όποιος έχει πάει στα central της Vivodi ξέρει τι μου*άκια (μουράκια ενοώ, όπως λέμε φατσούλες), έχουν εκειμέσα για τηλεφωνήτριες και λειπές εξυπηρετίσεις. Λογικό είναι να μην ξέρουν τίποτα.

Α! και κάτι άλλο. Νόμιζα ότι η προσφορά ήταν μέχρι τέλος Αυγούστου και γι αυτό βιάστηκα. Τελικά την έκαναν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου;

Ολα τα κινητά τηλ. τα κάνω απο το κινητό μου που έχω φθηνή χρέωση.

Προφανώς 50,62€ θα είναι το ελάχιστο μηνιαίο κόστος αφού αν υπερβώ τα 150 λεπτα θα πρέπει να πληρώσω παραπάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...