Προς το περιεχόμενο

ΤV Tuner Προβλημα

KeLeMaN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα

Πριν λιγες μερες αγορασα ενα TV tuner απο το section Αγγελιες, ειναι ενα με το chipaki ΒΤ 8kati :P

To πηρα για εναν φιλο μου ολα ωραια και καλα μεχρι εδω

Παω στον φιλο μου το περναω κανω εγκατασταση μαζι και το Win TV αλλα τζιφος!

Το μηχανημα βλεπει κανονικα την καρτα και τους drivers κανει scan για καναλια και βρισκει (απο οτι λεει) αλλα η οθονη ειναι μαυρη ουτε καν ΧΙΟΝΑΚΙΑ!!!!

Το πηρα πισω και το εβαλα στο δικο μου PC και εκανα την ιδια διαδικασια απλα δεν εβαλα κεραια ολα καλα ειδε την καρτα ειδε και τους drivers και οταν ανοιξα το προγραμμα μου εβγαζε χιονακια αρα δουλευε κανονικα...

Εχουμε ακριβως τις ιδιες καρτες γραφικων και οι 2 (Ge force MX440) με αλλους drivers o καθε ενας .Αυτος εχει XP HOME και εγω εχω XP PRO

Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι?

Ευχαριστω :D

Δημοσ.

Δεν μας ειπες ποια καρτα ειναι αλλα μαλλον υποπτευομαι πως εχεις hauppauge μιας και αναφερεις το wintv!

Λοιπον κατεβασε απο το officia site τους τελευταιους drivers και προγραμματα και τελος οταν τα εγκαταστησεις πηγαινε start-programs-hauppauge win tv-primary και τσεκαρισε εκει που λεει: allow overlay

ΠΡΟΣΟΧΗ να βαλεις τους drivers για το συγκεκριμενο chip που εχει η καρτα!!!!!ειναι δυο chips,το ΒΤ878 και το ΒΤ881..

Δημοσ.

hauppauge ειναι η καρτα με το chip ΒΤ878

To παιδι που την πηρα μου εδωσε τους drivers σε μενα δουλευουν και στον φιλο μου αλλα το προβλημα ειναι η εικονα

Σε μενα παιζει στον φιλο μου οχι

Το overlay θα το τσεκαρω

Thanks

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...