Προς το περιεχόμενο

Πτώση USB Frame με δίσκο Maxtor 120GB

hidr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η πτώση έγινε από τραπέζι και από εκείνη τη στιγμή και μετά όποτε ο δίσκος συνδέεται με ρεύμα ακούγεται ένας ήχος σαν μία σειρά τόνων και δεν γίνεται τίποτα. Ο υπολογιστής δεν τον βλέπει όυτε από το bios ούτε από τα windows και οι κεφαλές του δείχνουν να μην λειτουργούν. Έχει κανείς καμία ιδέα; Η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη.

Δημοσ.

Άνοιξες το κουτί να δεις μήπως έφυγε κάποιο καλώδιο/βύσμα από τη θέση του; Αν δεν είναι αυτό, τότε ο δίσκος σου μάλλον έχει υποστεί βλάβη και δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι για να τον διορθώσεις.

Δημοσ.

Πρέπει να έχει κολλήσει η κεφαλή διότι δεν ακούγεται τίποτα πέρα από τον τόνο. Άλλαξα την κεντρική πλακέτα με κάποιου άλλου δίσκου ίδιου και πάλι έκανε τον ίδιο τόνο. Πρέπει να είναι μηχανικό το πρόβλημα.

Δημοσ.

Αν είναι έτσι τότε -ίσως- μόνο οι εξειδικευμένες εταιρείες ανάκτησης δεδομένων μπορούν να σε βοηθήσουν. Το θέμα είναι αν τα δεδομένα του δίσκου έχουν για σένα τέτοια αξία, ώστε να παραβλέψεις το μεγάλο οικονομικό κόστος. Και πάλι, χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα πάρεις πίσω τα δεδομένα σου.

-Μήπως αν τον χτυπούσες ξανά να έφτιαχνε; Φαίνεται τραβηγμένο, αλλά έτσι κι αλλιώς, τι έχεις να χάσεις;

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα. Δοκίμασα να τον χτυπήσω μήπως από την κρούση ξεκολλήσει, δοκίμασα να τον ψίξω, αλλά τίποτα το περίεργο είναι ότι ακούγεται αυτός ο τόνος (σαν σειρά από νότες) και δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο site ή αν ξέρει κανείς τι σημαίνουν.

Δημοσ.

Apo proswpiki empeiria mia eksomiwsh tis ptwshs, oso pio pisth ginetai endexetai na epanaferei ton disko sta sungala tou...

Ama den sou peksei mporeis na dokimaseis tin lysi apelpisias i opoia einai na pas sto magazi pou ton peires kai na kaneis ton kinezo apaitontas na ston allaksoun .... Apo proswpiki empeiria kai pali, exeis arketes pithanotites :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι η αντικατάσταση του δίσκου, το πρόβλημα είναι η ανάκτηση των δεδομένων. Επειδή λοιπόν ακούγεται αυτή η περίεργη σειρά τόνων, σκέφτηκα μήπως σημαίνει κάτι και μπορεί να επανέλθει ο δίσκος στα σίγουρα. Πάντως υπάρχει ένα e-book που αναφέρει 200 τρόπους να επαναφέρεις ένα δίσκο. Αναφέρονται σε αυτό και τα περί πτώσεων. Ξέρει κανείς τι σημαίνουν οι ήχοί;

Δημοσ.

Ναί σωστά αναφέρεις υπάρχει αυτό το ebook κάπου το έχει πάρει το μάτι μου και μένα ίσως και να το έχω κρατήσει κάπου, δυστηχώς τώρα δεν το βρήσκω (βρε όταν θές κάτι να μην το έχεις!!!)τέλος πάντως όταν το είχα χρειαστή για παρόμοιο πρόβλημα δεν βοήθησε και πολύ.

Στην ουσία είναι οι περιπτώσεις κάποιων ατόμων και το τή έκαναν για να παίξει ο χαλασμένος δίσκος ψύξη, αλλαγή πλακέτας που λές ότι έχεις κάνει ήδη κλπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...