Προς το περιεχόμενο

Black & White TVOUT

Suicida

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello.....

Θα ηθελα την βοηθεια σας σενα προβλημα που αντιμετωπισα προσφατα.

Εχω ενα laptop, compaq presario 2100, με xp πανω και τελευταια εκδοση drivers για την καρτα γραφικων της ATI. Tη συνδεσα με ενα S-VIDEO Cable 4αρι σε 4σρι στην τηλεοραση κατευθειαν σε S-VIDEO μεσω SCART adaptor.Ολα καλα μονο που μου βγαζει ασπρομαυρη οθονη μονο, εχω δοκιμασει μηπως φταιει το pal σε ntsc αλλα δυστυχως τιποτα. Μηπως εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να φταει?

Thanxxxxxx......

Δημοσ.

Λοιπόν, πάρτε ενα adaptorακι από το 4-αρι βύσμα σε RCA θα βρεις σε καταστήματα ειδών ηλεκτρονικών. Και μετά σύνδεσε το 4-αρι (S-Video) μέσω του adaptorα στο scart λογικά το scart έχει 3 RCA (Left / Right Audio + Video In (i think composite)).

Λογικά θα πέξει, το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ, και διορθώθηκε έτσι... καλή τύχη...

Δημοσ.

Αναρωτηθήκατε το πιο απλό?

Η SCART υποδοχή της τηλεόρασης όπου έχετε συνδέσει το S-Video το υποστηρίζει?

Είναι το πιο common problem...

Δημοσ.

Για να καταλάβω. Υπάρχουν SCART υποδοχές που υποστηρίζουν S-Video και άλλες που όχι? Και πως το καταλαβαίνεις αυτό?

Δημοσ.

Για να καταλάβω. Υπάρχουν SCART υποδοχές που υποστηρίζουν S-Video και άλλες που όχι? Και πως το καταλαβαίνεις αυτό?

Δημοσ.

Loipon

-yparxoun tv s opos oi wega pou to svideo to "metatrepoun" se composite kai etsi me mia apli sindesi ola ok.

- Stis kartes nvidia auto mporei na ginei me to tvtool

-Stis periptoseis ati kai tileoraseis pou den exoun auto to xaraktiristiko xreiazetai

a)svideo -> composite

B) composite kalodio

c) ekeini ti paparia sto scart

auta

Δημοσ.

Από την στιγμή που το SCART έχει πάνω S-Video υποδοχή, τότε την υποστηρίζει!

Από κει και πέρα όμως πρέπει να υποστηρίζεται και από την ΤV.

Εμένα π.χ. η Sony που έχω έχει 3 SCART υποδοχές, η μία από αυτή όμως δεν υποστηρίζει S-Video.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...