dimnick Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει πως θα αντιγράψω τον παλιό μου σκληρό σε έναν καινούριο, έτσι ώστε να μην χάσω τίποτε από τον παλιό μου και να κάνω την αλλαγή :?: Ευχαριστώ
overclocker Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 an exeis cd-r/dvd-r ston forito kane ena image me to Ghost se cd/dvd kai eisai ok !
Green Dragon Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Βρήκα αυτό το θέμα στην αναζήτηση και σκέφτηκα να ζητήσω τη βοήθειά σας. Ο γιός μου έχει ένα laptop Acer travelmate 2100 με δίσκο 30G, o οποίος έχει σχεδόν γεμίσει. Θέλω να του κάνω δώρο ένα δίσκο 80άρη. Αλλάζει εύκολα ο δίσκος στα laptops ή χρειάζεται να το πάω σε κάποιο κατάστημα; Πως μπορώ να βρώ τον ακριβή τύπο του δίσκου που παίρνει το συγκεκριμένο μηχάνημα; Ο παλιός δίσκος μπορεί να μπεί σε κουτί και να γίνει εξωτερικός για backup; Το Norton Ghost 2003, θα βοηθήσει στη μεταφορά των δεδομένων, ώστε να μην χρειαστεί επανεγκατάσταση των WinXP; ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.