Προς το περιεχόμενο

Magnitiki thorakisi

GIA_Blackmore

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kai pano pou exo mpanisei ta ixeia tis Altec :LANSING VS4121 (2+1)...

{ http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=30&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=1&Product_Id=190493&Merchant_Id=1&sts_cid=3 }

anakalipto oti to subwoofer then exei magnitiki thorakisi. Poso simantiki einai i magnitiki thorakisi ..kai ti zimia mporei na kanei i ellipsi tis?

Apo tin othoni tha apexei 1metro peripou (afou prepei na mpei apo kato).

Mporei na epireasei kai to tower?

An nai .. iparxei kapoios proxeiros ( kai mh) tropos dimiourgias magnitikis thorakisis?

ta fwta sas gia alli mia fora plz...

Δημοσ.

Η έλλειψη μαγνητικής θωράκισης επηρεάζει μόνο την οθόνη, και τίποτα άλλο.

Το πρόβλημα που παρουσιάζεται (αν και στο 1μ με το μαγνητάκι που έχουν τα ηχεία για υπολογιστές, δεν νομίζω να το παρουσιάσει) είναι σημαντικά αυξημένο moire, και αλλειωμένη γεωμετρία και ελαφρές αποκλίσεις στην πιστότητα των χρωμάτων. Σε οριακές περιπτώσεις, με πολύ ισχυρούς μαγνήτες, μπορεί να μείνει μόνιμη παραμόρφωση (συνήθως με το που απομακρύνεις τα ηχεία όλα είναι ΟΚ)

Δεν νομίζω να σου παρουσιάσει ιδιαίτερο πρόβλημα πάντως. Πρίν τα Tannoy που έχω τα οποία είναι θωρακισμένα, είχα τα Tonsil Mini 30 και εκεί έβλεπα κάποια σχέδια σε pattern με έντονο moire, τα οποία ακολουθούσαν τις μαγνητικές γραμμές των ηχείων, και όπως κινούσα τα ηχεία κινούνταν και οι γραμμες. Το φαινόμενο ήταν ορατό ΜΟΝΟ σε pattern όπου εμφανιζόταν Moire.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...