mindtrapper Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Ψάχνω ενα txt αρχείο που να έχει όλα τα shortcut keys για τα ξόρκια των ηρώων στην dota. Θέλω να τα αλλάξω έτσι ώστε κάθε ήρωας να χρησιμοποιεί τα πλήκτρα: QWER για τα ξόρκια του έτσι ώστε να είναι πιο ευχρηστα... Αν υπάρχει ήδη αυτό που θέλω να κάνω ακόμα καλύτερα. Για Dota Allstars 5.6x...
AnaNaSssS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 psakse sto http://www.rtsgames.com/dota official forum gia dota allstar
λ² Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 μπορείς να αλλάξεις τα custom keys tou warcraft(μεγάλη ιστοριά, άμα ενδιαφέρεσε πες μου να σου πω αναλυτικά πως), αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις τα κευς της δοτα γιατί δεν είναι official... ψάξε όμως για κάνα utilitie που όντως πιθανόν να βρείς στο λίνκ που έδωσε ο AnaNaSssS,
mindtrapper Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Nai endiaferomai. apo to txt pou einai mesa sto folder tou warcraft den ginetai? tha protimousa na bro kati etoimo para na kathomai na grafo me tis ores to rts einai down mexri ayrio. alla den eixa brei tipota. mono gia tin original dota exo brei kati tetoio....
NickPlusPlus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 μετα απο 5 χρονια.. hotkey tool το προγραμμα που χρειαζεσαι.. τωρα το ειδα το thread soz
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Νασαι καλά Νικ. Μου έλυσες τα χέρια . Mindtrapper.
NickPlusPlus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Νασαι καλά Νικ. Μου έλυσες τα χέρια . Mindtrapper. ty χαρηκα που καποιος βοηθηθηκε μετα απο τοσα χρονια . και να φανταστει κανεις οτι το εμαθα απο γερμανους που δεν εχουνε Β για Blink Strike καθως στην γερμανικη εκδοση το Β ειναι το αντιστοιχο (H)old σε μας. Dakon κανα ματσακι παιζεις Βnet?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.