sarisn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 verrasod, εγώ σε έχω βάλει στη δικιά μου ΥΓ. Περαστικά στον πατέρα σου.
icem4n Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 >Για να μπούμε στο Xbox Live, απλά ξεκινάμε το Xbox με το Original Bios OXI an kitaxeis prosehtika to link pou edosa' date=' ke ta meletiseis , tha deis oti me to sigekrimeno , mporeis na mpeis sto XBOX LIVE hwris provlima , giati to kanonizeis esi pote tha mpei me to original BIOS i Oxi![/quote'] ababapanos στο site λεει live μονο με original BIOS. με το original BIOS παιζουν οι κοπιες? εσυ το εχεις δοκιμασει τουλαχιστον?
ababapanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 egw den ehw auton ton tropo. apla apo auta pou xerw ine oti to original BIOS to anigeis opote thes esu kai opote thes oxi!
ababapanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 LIPON se emena ine ola etima, ehoun ginei oles oi rithmiseis, kai apla perimenw na mou erthei i HREOSTIKI karta , giati simera ekana etisi gamoto , kai thelei kamia 10ria meres. Vevea pezei na mou dosei ton kodiko tis i kopelia mou na ton hrisimopiisw. Omos i aporia mou ine i exeis.... an dilosw twra mia ali hreostiki karta, ehw tin dinatotita sto melon , na tin alaxw kai na valw tin diki mou?
ababapanos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 ante na doume!!! i megali wra PLISIAZEI !!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
polakis21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Ababapanos μπήκες live τελικά? Πόσοι έλληνες είμαστε τώρα?
verrasod Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Παιδιά, αν μπορεί κάποιος ας νοικιάσει το fifa2005 , όχι επειδή το προτιμούμε από το pes4 , αλλά απλά για να δούμε πως τρέχει ένα απαιτητικό σε γραφικά ποδοσφαιράκι στο live.Προσπαθώ από την ημέρα που βγήκε να το νοικιάσω αλλά είναι συνέχεια νοικιασμένο.
sarisn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Λοιπόν αγόρασα χθες το Project Gotham Racing 2 και το Crimson Skies: High Road to Revenge (και τα δύο υποστηρίζουν το Live!). Για το PGR 2 έχω να πω ότι δεν με ενθουσίασε όσο το περίμενα (αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει τα 30 ευρώ που έδωσα αλλά περιμένω πως και πως το NFSU 2). Βέβαια το θετικό είναι ότι δεν κολλάει σχεδόν καθόλου στο live και ανάλογα το αυτοκίνητο που οδηγείς (υπάρχουν πολλά κλειδωμένα που ξεκλειδώνουν ανάλογα με τα Kudos που κερδίζεις - όπου Kudos > οι πόντοι που κερδίζεις από τα slides στο δρόμο). Να προσθέσω ακόμα ότι ένα μειονέκτημα του παιχνιδιού είναι ότι έχει μόνο μία κάμερα οδήγησης η οποία είναι πίσω από το αυτοκίνητο αλλά όχι όσο μακριά θα έπρεπε για να βλέπεις περισσότερο τον δρόμο μπροστά. Για το Crimson Skies πάντως έχω να πω τα καλύτερα λόγια. Μιλάμε για επικές εναέριες μονομαχίες που κόβουν την ανάσα!!!! Όσο καλό είναι το single player (όπου πρέπει να φέρεις σε πέρας κάποιες αποστολές) άλλο τόσο είναι το multiplayer (όπου αλληλοσκοτώνονται όλοι, δεν ξέρεις από που θα σού' ρθει!!!) :D:D. Επίσης στο single αλλά και στο multiplayer, ανάλογα με την αποστολή, μπορεί να χρειαστεί να κατέβεις από το αεροπλάνο και να χρησιμοποιήσεις πολυβόλα εδάφους για να αναχαιτήσεις τους εχθρούς (που δεν είναι μόνο αεροπλάνα αλλά σου έρχονται και από θάλασσα!!). Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιους αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια αλλά και σε όσους δεν αρέσουν (εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν αλλά αυτό είναι το κάτι άλλο). Δεν βγήκε τυχαία Νο1 για το Xbox Live από το ign.com.
sarisn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Επίσης θα παρακαλούσα τον moderator για το section των παιχνιδιών, να κάνει το thread sticky καθότι η κοινότητα του Xbox Live! μεγαλώνει συνεχώς και οποιοσδήποτε μπορεί να ενημερωθεί για τα πάντα γύρω από το Live Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ababapanos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Lipon.... mpika XBOX LIVE htes to vradi! 8) 8) 8) Oti kai na pw einai ligo. To perimena oti thatan POROSI , ala toso polu pia den to fantazomoun! Ena pragma mono tha pw, epidi ehw kai XBOX kai PS2 , prin ta eiha kai ta 2 stin idia mira, twra to PS2 mono gia to patari einai.Auti i ipiresia dinei xehoristi ontotita stin konsola tis MICROSOFT, ti alo na pw. Mono ena BRAVO tha tous pw , tous axizoun pola sinharitiria giauto pou ekanan kai to prosferoun se emas (estw kai anepisima) afou edw stin elada o Bill mas ehei akoma gramenous! Twra to prwto ke to telefteo melima mou, einai na emploutisw oso mporw perisotero tin silogi mou me titlous gia to LIVE!!! Ine kati pou den to variese pote, den mporeis na to varetheis, dinei ali axia stin konsola kai stous titlous! palia elega, vlakas ime na parw ena pehnidi original pou tha to pexw merikes wres kai meta tha to paratisw? Twra den skeftome katholou etsi! TWRA o kathe titlos pou ipostirizei autin tin ipiresia ta axizei ta lefta tou kai tou kai me to parapanw,thelw na ehw oso perisotera GAMES mporw, gia na pezw LIVE me tous filous mou. Auta ta liga kai elpizw na ginoume poloi! giati ine kati to pragmatika wreo!!! to GameTarg mou einai : PanosGR YG1: kai apo emena meta ton sarisn , pros ton moderator mia paraklisi to thema na ginei sticky!!! YG2: Ena pragma pou mou ekane episis thetiki entiposi , einai oti enw i ipiresia apo tin Microsoft edw stin Ellada akoma den ipostirizete, mesa sto starter kit , se kathe filadio me odigies klp, ipirhe kai i Elliniki glwssa. , isws auto dihnei oti isws mas ehoun sta ipopsin tous gia to melon? ti na pw!
verrasod Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Θα συμφωνήσω απόλυτα με το φίλο Πάνο, όσον αφορά στην αίσθηση που αποκομίζεις.Φίλε sarisn, το crimson skies είναι κι αυτό στη σειρά των 30 ευρώ?Αν είναι, μάλλον θα το πάρω , αφού το έχω παίξει σε multiplayer στην ίδια τηλεόραση με έναν φίλο μου (μισή- μισή οθόνη), κι ακόμα κι έτσι μου άρεσε πολύ! Επίσης, Πάνο από ότι είδα το απόγευμα έπαιζες top spin στο live (ναι , φαίνεται τι παίζει όποιος είναι στη λίστα φίλων σου) .Εσένα σου κολλάει καθόλου το top spin?
sarisn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 afou edw stin elada o Bill mas ehei akoma gramenous! Πάνο, δεν είναι θέμα του Bill αλλά της χώρας μας που βρίσκεται πολύ πίσω σε υπηρεσίες Internet σε σχέση με τις άλλες ευρωπαικές χώρες (απόδειξη ότι τα περισσότερα παιχνίδια για live έχουν ελάχιστη απαίτηση 384 σύνδεση, άλλο αν εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να τα παίζουμε έστω κι' έτσι). verrasod, το Crimson Skies το πήρα πακέτο μαζί με το PGR 2 από το Πλαίσιο στη Μεταμόρφωση 50 ευρώ. Αλλά μόλις είδα στο site τους ότι το δίνουν κι' αυτό 30 ευρώ!!!!! Δες εδώ: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=833&Nav_Section_Id=831&Catalog_Id=2&Product_Id=167348&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Άντε πάρτε το όλοι να αλληλοσκοτωνόμαστε μεταξύ μας :D:D:D:D:D:D
ababapanos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Επίσης, Πάνο από ότι είδα το απόγευμα έπαιζες top spin στο live (ναι , φαίνεται τι παίζει όποιος είναι στη λίστα φίλων σου) .Εσένα σου κολλάει καθόλου το top spin? NAI!!!! ontos simvenei auto, opios ine stin lista filwn sou, mporeis na vlepeis an einai online, an pezei kapio game, ti paizei, kai mporeis na tou stileis prosklisi gia pehnidi, akoma kai fonitiko minima! Alo ena apo ta katapliktika tis ipiresias LIVE! Oso gia tin erwtisi sou File Verrasod, mehri twra sto TOP SPIN ehw pexei me 2 Ellines kai enan Xeno kai den ehw antimetopisei kanena provlima, mono , to oti o filos mou den mporouse na pexei me ton haraktira pou ihe ftiaxei autos mazi mou, ala eprepe na dialexei kapion apo autous pou diatithente sto GAME!
sarisn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Ρε παιδιά, ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο site που να μπορούμε να δούμε ποιοι Έλληνες έχουν το live? Με βάση το gamertag τους φυσικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.