ababapanos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 polakis21 kai sarisn, pio ine to ID sas sto MSN messenger na sas prosthesw? to diko mou ine [email protected] gia opion to thelei!
polakis21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 ababapanos σε έβαλα στο msn μου.όταν σε βρω θα τα πούμε.Η κοινωνία του ελληνικού xbox live μεγαλώνει!!!!!!!!
sarisn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Άντε να μπούνε κι' άλλοι όσοι έχουν xbox και aDSL να φτιάξουμε και clan :D:D:D:D
ababapanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 avrio paw na agorasw to Start kit, xerei kaneis, kapou pou mporw na to vrw sigoura stin Athina? eiha akousei oti to fernei to plaisio,omos stin selida tous den to vrika.
sarisn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Ναι λογικά μέσα στην εβδομάδα το έβγαλαν από το site τους δεν ξέρω γιατί... Μήπως δεν το φέρνουν πια? Αν κάνεις μια βόλτα στη Στουρνάρη κάπου θα το βρεις δεν μπορει. Αλλιώς παρήγγειλέ το από εδώ http://www.play.com/play247.asp?page=title&r=XBOX&title=113712
ababapanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 to ehei kai to redline.gr ala sto site vlepw oti kanei 75 euro. mipos omos auti ine palia timi? giati kapios filos to vrike sto plaisio 65!
ababapanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 se ena xeno site pou poulouse starter kit paratirisa oti ipirhan 2 idwn. Xbox Live Starter Kit 3.0 kai Xbox Live Starter Kit 4.0 me to telefteo 10 euro akrivotero. xerei kaneis tin diafora? esena saris pia version ine to diko sou?
icem4n Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 kitaxte ti vrika!!!! auto malon prepei na endiaferei polous! http://x-elixis.com/no-mod/ ME AYTON TROPO EHOUME KAI EGIISI' date=' KAI XBOX LIVE, KAI ANTIGRAMENA PEHNIDIA , KAI DVD PLAYER KAI POLLA ALLA!!!!! An kapios filos to ehei dokimasei , as mas pei!!![/quote'] δυστυχως ομως με αυτον τον τροπο δεν μπορουν να συνδιαστουν Xbox live και αντιγραμενα παιχνιδια διοτι οπως αναφερεται και στο site: >Για να μπούμε στο Xbox Live, απλά ξεκινάμε το Xbox με το Original Bios
ababapanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 kitaxte ti vrika!!!! auto malon prepei na endiaferei polous! http://x-elixis.com/no-mod/ ME AYTON TROPO EHOUME KAI EGIISI' date=' KAI XBOX LIVE, KAI ANTIGRAMENA PEHNIDIA , KAI DVD PLAYER KAI POLLA ALLA!!!!! An kapios filos to ehei dokimasei , as mas pei!!![/quote'] δυστυχως ομως με αυτον τον τροπο δεν μπορουν να συνδιαστουν Xbox live και αντιγραμενα παιχνιδια διοτι οπως αναφερεται και στο site: >Για να μπούμε στο Xbox Live, απλά ξεκινάμε το Xbox με το Original Bios OXI an kitaxeis prosehtika to link pou edosa, ke ta meletiseis , tha deis oti me to sigekrimeno , mporeis na mpeis sto XBOX LIVE hwris provlima , giati to kanonizeis esi pote tha mpei me to original BIOS i Oxi!
myrmidon Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Το xbox live μπορείτε να το βρείτε στο Πλαίσιο στα 65 ευρώ. Είχα και εγώ την ίδια απορία με εσάς(γιατί δεν υπάρχει πια στο site),και τα παιδιά ,στο κατάστημα στην Στουρνάρη, μου είπαν ότι το έβγαλαν γιατί το έκανε θέμα η Microsoft Hellas,επειδή και καλά δεν το υποστηρίζει επίσιμα η ίδια στην Ελλάδα και δεν διαθέτει υποστήριξη σε χρήστες που μπορεί να έχουν πρόβλημα. Αν πάτε και το ζητήσετε υπάρχει(ή μπορούν να σας το φέρουν την επόμενη μέρα).
ababapanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 myrmidon esu eheis sindethei? pia pehnidia eheis? pes to gametarg sou gia na pezoume!
sarisn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 se ena xeno site pou poulouse starter kit paratirisa oti ipirhan 2 idwn. Xbox Live Starter Kit 3.0 kai Xbox Live Starter Kit 4.0 me to telefteo 10 euro akrivotero. xerei kaneis tin diafora? esena saris pia version ine to diko sou? Η διαφορά είναι ότι με τις εκδόσεις 3 και 4 σου δίνει μαζί και ένα παιχνίδι δωρεάν (το Crimson Skies για το 4 και το Mechassault για το 3 με το τελευταίο να είναι μάπα κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν ξέρω για το 1ο) Εγώ, αν δεν κάνω λάθος, έχω την πρώτη έκδοση γιατί έχει και το demo των Mechassault 1 και motoGP 1.
verrasod Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Παιδιά να υπενθυμίσω ότι το gamertag μου είναι ULYSSES73. Αυτή την περίοδο ο πατέρας μου έχει ένα πρόβλημα υγείας αρκετά σοβαρό και τρέχω με αυτό , οπότε δε μπαίνω πολύ συχνά στο live. Πάντως, όποιος θέλει ας προσθέσει το gamertag μου στη friend's list του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.