Προς το περιεχόμενο

Μπήκα Xbox live!!!!!!Κανείς έλληνας που να είναι μέσα?

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

polakis21, είμαι online τώρα αν θες μπες να παίξουμε Top Spin ή motoGP.

Εξ' άλλου γιατί πρέπει να παίξεις με κάποιον από μας για να δοκιμάσεις την ταχύτητα???

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

pedia to kalodio pou sindeete to xbox sto internet , ine auto pou sindeoume 2 ipologistes gia na kanoume diktio? (ETHERNET)

rwtaw auto giati ehw 2 kartes diktiou ston ipologisti mou, stin mia ine monima to MODEM ADSL, giati den ehw parei me sindesi USB ala me ETHERNET, opote to stin ali karta tha sindethw me to XBOX?

akoma me tin pistotiki karta pou hriazete sigoura ine asfales?meta ton ena hrono poso tha mas hreosoun?

ante apantiste mou, mipos parw kai gw to XBOX LIVE kai pezoume oloi MAZI!!! :)

Δημοσ.

Εγώ έχω καλώδιο UTP συνδεδεμένο σε hub. Οπότε εσύ χρειάζεσαι το καλώδιο που λες ότι έχεις (δεν είμαι και 100% σίγουρος όμως). Αφού είσαι κι' εσύ με Ethernet πώς και δεν έχεις βάλει ένα hub να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο?? Γύρω στα 30 ευρώ έχει... και ησυχάζεις από ρυθμίσεις κτλ.

Με την πιστωτική δεν χρεώνεσαι τίποτα αρχικά, χρειάζεται μόνο για να ανανεωθεί η συνδρομή μετά τον 1ο χρόνο και είναι γύρω στα 50 ευρώ (δεν ξέρω το ακριβές ποσόν αλλά με ένα email στη Microsoft θα σου πουν ;)).

Άντε πάρε κι' εσύ το Live! να παίζουμε PES 4 και τα συναφή :D:D:D:D:D:D:D

Δημοσ.

entaxi, afou den ise sigouros, kapios filos pou na xerei , as mou pei 2 logia, gia ta kalodia tin sindesmologia klp, pou den ta xerw kai polu kala.

to XBOX-LIVE, apo pou to agorazw kai poso kostizei?

Δημοσ.

Εγώ το αγόρασα από το Πλαίσιο της Μεταμόρφωσης 65 ευρώ. Μάλιστα όταν τους είπα ότι έχω hub μου έδωσαν και το κατάλληλο καλώδιο οπότε μπορείς να ρωτήσεις και τα παιδια εκεί, θα ξέρουν σίγουρα.

Δημοσ.

Ενδιαφέρον ακούγεται αλλά πάει, το λιγότερο, 190 ευρώ το μαλλί (φλασάρισμα + Software)!!!! Προσωπικά μου πέφτει λίγο ακριβό... Άσε που το φλασάρισμα είναι και λίγο επικίνδυνο... εγώ αν δεν είμαι 1000% σίγουρος για ένα flash update ακόμα και στο dvd-rom δεν το κάνω, πόσο μάλλον στο xbox που θα το κάνει και κάποιος που δεν ξέρω.... (δεν είναι το ίδιο με το chipάκι βέβαια).

Άσε που εμένα, πλέον, με ενδιαφέρει περισσότερο το Live οπότε δεν υπάρχει καν λόγος να κάνω κάτι τέτοιο αφού έτσι κι' αλλιώς τα original παιχνίδια δεν τα γλυτώνω...

Τώρα αν εσύ θες να το δοκιμάσεις go ahead και πες μας τις εντυπώσεις σου. :)

Δημοσ.

file kai egw to skeftome. giati twra me to xbox live , tha anagastw na pernw ta pehnidia original...opote den xerw an tha prohorisw...pantos apoti diavasa den kostizei 190 euro ala 100-120. ala kai pali akrivo ine.

Δημοσ.

Κοίταξε πως το έχω σκεφτεί εγώ. Αυτή τη στιγμή έχω βάλει στο πρόγραμμα να αγοράσω 3 παιχνίδια (150 ευρώ θα μου στοιχίσουν όλα μαζί). Το PES 4, το NFSU 2 και το ΝΒΑ 2Κ5. Με αυτά τα 3 είμαι απόλυτα καλυμένος για πολυυυυυυυύ καιρό. Οπότε όπως καταλαβαίνεις ούτε εμένα θα με συνέφερε να αγοράζω κάθε λίγο και λιγάκι και ένα καινούργιο original...

Δημοσ.

Θέλω να παίξω με έλληνα για να δω αν έχει διαφορά στην καθυστέρηση σε σχέση με το εξωτερικό,κατάλαβες?

Θα σου στείλω pm με το msn messenger

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...