Προς το περιεχόμενο

Μπήκα Xbox live!!!!!!Κανείς έλληνας που να είναι μέσα?

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλό online shop για Xbox παιχνίδια βρήκα το http://www.play.com ! Τα περισσότερα καινούργια παιχνίδια δεν στοιχίζουν πάνω από 50 ευρώ τελική καθότι δεν σε χρεώνουν έξοδα αποστολής!!!

Αν ξέρετε κάποιο φθηνότερο πέστε το :)

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μήπως να προσθέσουμε και το Need for Speed Undergound 2 (πώς το ξεχάσαμε)????? Βγαίνει την ίδια μέρα με το PES 4!!!!!

Αμάν αμάν μου φαίνεται ότι θα κλειστώ στο δωμάτιό μου και θα βγαίνω μόνο για κατούρημα !!!!! Θα χωρίσω και την κοπελιά γιατί δεν νομίζω να το ανεχτεί αυτό :P:P:P:P:P

Δημοσ.

Μόλις είδα ότι στις 26/11/2004 θα βγει The Fast and the Furious !!!!!!

http://www.play.com/play247.asp?page=title&r=XBOX&title=147412

Έτσι από περιέργεια διαβάστε στο εν λόγω site ποια άλλα παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες. Αναφέρω μερικά ενδεικτικά:

Far Cry: Instincts

Call of Duty: Finest Hour

Halo 2 (αν και δεν ενθουσιάστηκα με το 1ο)

Prince of Persia 2: Warrior Within

Dead or Alive Ultimate

KOTOR II: The Sith Lords

Όλα βέβαια παίζονται και Live ;););)

Δημοσ.

Καλα αυτά που λέτε αλλά το NBA 2K4 και το PES4 δεν έχουν βγεί ακόμα.Πώς θα παίξουμε Live?

Κανένα αλ΄λο για να παίξουμε άμεσα?

Δημοσ.

Ποιός σου είπε ότι δεν έχει βγει το NBA 2K5 (όχι 2Κ4 :))??? Έχει βγει και μάλιστα από τις 28/9/2004 :D:D:D

1. http://www.ebgames.com/ebx/product/243620.asp?site=GSBUY

2. http://www.gamespot.com/xbox/sports/espnnba2005/index.html?tag=mp_2to9

3. http://www.espnvideogames.com/nba2k5/

Το παραγγέλνω τώρα κιόλας (όχι τίποτ' άλλο μην ακριβείνει κιόλας :P:P)!!

Δημοσ.

Νοίκιασα χθες το Top Spin και το Rainbow Six 3.

Το μεν 1ο μου φαίνεται πολύ καλό, έχω ξεκινήσει Carrer Mode. Μια φορά το έπαιξα live και με έσκισε ο τύπος (βέβαια δεν το είχα παίξει ούτε μια φορά μόνος μου, μεγάλο λάθος χεχε) αλλά δεν είχα καθόλου lag όπως είχε πει ο polakis21. Όταν πήγα να συνδεθώ live μου είπε ότι πρέπει να κατεβάσω ένα update οπωσδήποτε. Δεν ξέρω μήπως γι' αυτό δεν είχα lag.

Το 2ο είναι σαν το Halo που είχα παίξει παλιότερα και που το gameplay του είναι απαράδεκτο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κυκλοφορούν τέτοια παιχνίδια σε κονσόλες αφού χρειάζεται οπωσδήποτε mouse για να μπορέσεις να τα παίξεις ικανοποιητικά.

Τεσπα προς το παρόν θα μείνω με το Top Spin και βλέπουμε....

ΥΓ1 Προ-παρήγγειλα τα PES 4 και NFSU 2, το ΝΒΑ 2Κ5 δεν μπορώ να το προ-παραγγείλω ακόμα γιατί δεν βρίσκω κάποιο ευρωπαικό site να το έχει.

ΥΓ2 Ξέρει κανείς πως μπορώ να αλλάξω τη φωνή μου στο headset ??

Δημοσ.

Ρε συ Saris τι σύνδεση έχεις?384/128 και με τι provider?

Εγώ έχω Vivodi μέσω OTE έχω lag στο Top spin.Αντε μπες μέσα το βράδυ να παίξουμε μεταξύ μας να δούμε αν κολλάει.

Τί update σου ζήτησε?

Δημοσ.

re paidia exei kanenas otenet adsl 384 ?

propauw na kanv tis ryumiseis sto xbox kai moy bgazei synexeia oti den einai

swsth h den einai perasmenoi oi DNS env egw toyw ebala kanonika ....

prwteywn 195.170.0.1

kai 195.170.2.1

angnvrizei ip alla kollaei ston elegxo DNS ta noymera einai swsta giati rvthsa

kai ston otenet ......etsi opws pav den ua mporesw na paixw pes 4 kyriws gia

ayto to uelw.....

kai kati allo den yparxei periptwsh to pes na exei lag ..... ?:(

Δημοσ.

polakis21, δες την υπογραφή μου... Για το update με το που πάτησα το Multiplayer>Xbox Live μου είπε ότι πρέπει να κάνει ένα update αλλιώς δεν θα μπορούσα να παίξω. Τίποτ' άλλο.

verrasod, μια από αυτές τις μέρες θα το πάρω κι' εγώ το PGR 2 οπότε θα μπορέσουμε να παίξουμε :D

makpol4, sorry αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω στις ρυθμίσεις γιατί εγώ το μόνο που χρειάστηκε να κάνω είναι βάλω ένα UTP καλώδιο στο hub και στο Xbox και να έχω κατευθείαν σήμα. Τσέκαρε μήπως έχεις βάλει λάθος τύπο καλωδίου γιατί υπάρχουν 2 είδη, ένα για hub και ένα για απευθείας γραμμή από τον πΟΤΕ.

Εγώ πιστεύω πάντως ότι το lag οφείλεται ΚΥΡΙΩΣ στις δικές μας συνδέσεις (και εννοώ τις ελληνικές γενικότερα) και όχι σε πρόβλημα της microsoft.

Δημοσ.

makpol4, sorry αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω στις ρυθμίσεις γιατί εγώ το μόνο που χρειάστηκε να κάνω είναι βάλω ένα UTP καλώδιο στο hub και στο Xbox και να έχω κατευθείαν σήμα. Τσέκαρε μήπως έχεις βάλει λάθος τύπο καλωδίου γιατί υπάρχουν 2 είδη, ένα για hub και ένα για απευθείας γραμμή από τον πΟΤΕ.

εβγαλα το καλωδιο απο την καρτα του υπολογιστη και την συνδεσα στο

xbox και γραφει οτι cable accepted δηλαδη βρισκει το καλωδιο ......

δεν εχω router απλη συνδεση στο modem της alcatel speed touch home

(mayro).......πως ζηταω το αλλο καλωδιο ?

sorry αλλα ειμαι ασχετος με τις συνδεσεις αυτες (adsl).......

Δημοσ.

Κοίτα αν έχεις αλλάξει τις ρυθμίσεις του modem σου.

Κι εμένα έβγαζε το ίδιο αλλά μετά έβαλα τις ρυθμίσεις default και όταν άνοιξα το Xbox τα έβαλα όλα automatic και δούλεψε.Λέτε να νοικιάσουμε PGR2 να παίξουμε?

Δημοσ.

makpol4, λογικά αφού βλέπει το καλώδιο κάποια ρύθμιση είναι λάθος. Κάνε αυτό που έκανε και ο polakis21.

polakis21, εγώ θα το αγοράσω το PGR 2 αν όχι σήμερα-αύριο τότε αρχές της άλλης εβδομάδας οπότε δεν λέει να το νοικιάσω τώρα για 2-3 μέρες.

Δημοσ.

Παιδιά έχω ξενερώσει.Δεν βρίσκω κανέναν σας να παίξω για να δοκιμάσω την ταχύτητα.

Τι θα γίνει θα κανονίσουμε να παίξουμε καμιά ώρα.Πείτε ώρα και μέρα να μπούμε και με τί πίχνίδι.

Εγώ προτείνω Top Spin,Moto GP demo,PGR2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...