Προς το περιεχόμενο

Μπήκα Xbox live!!!!!!Κανείς έλληνας που να είναι μέσα?

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι,δεν υπαρχουν.μονο dedicated servers υπαρχουν,και αυτοι κρατανε στατιστικα μονο για PC games.σαν το xbox live δεν υπαρχει στο πλανητη γη.

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

έχω διαβάσει ότι φοβερό live παίζει στα halo2, pgr2, και crimson skies! Mήπως ξέρετε αν η πιστωτικές είναι μόνο οι προαναφερθείσες?? Πρέπει υποχρεωτικά να βάλεις κάποια για να κάνεις active το account σου??

Δημοσ.

Σευχαριστώ sarisn! Μπορεί να είναι λίγο χαζή η ερώτησή μου αλλά μπορώ να βάλω οποιαδήποτε μάρκας κάρτα (μου έχει εκδόσει μια electon visa με περιοριστή ανώτατης χρέωσης τα 500 μου φαίνεται)?

Δημοσ.

Ναι παίζει, κάποιες δεν τις δέχεται το σύστημα, με Εθνική πάντως είσαι ΟΚ. Εγώ έχω Alpha και Πειραιώς και πάλι όλα καλά.

Δημοσ.

Ωραίος! Και αρχίζει να αφαιμάσεται μετά τους 12 πρώτους μήνες? Προπληρωμένος χρόνος από κάρτες όπως το wow (ή δυνατότητα να κερδίσεις τα ναύλα σου online) υπάρχει??

Δημοσ.

βεβαια' date='το xbox ειναι ntsc και το εχω συνδεσει πανω σε μια 42"plasma με component monster cable,πανω σε 5.1 home theater...Οποιος καταλαβε,καταλαβε!!Πρεπει να δειτε το Enter The Matrix σε αναλυση 1080i(1920χ1080) για να καταλαβετε....Αν δειτε τη ποιοτητα,θα τριβετε τα ματια σας!!νομιζω οτι παιζω με αλλη κονσολα!!! ΤΡΕΛΗ ποιοτητα εικονας!!

[/quote']

ntsc?? Τα παιχνίδια γιατί γράφουν πάνω PAL?? Αυτό δεν έχει να κάνει με την τηλεόραση (από μενού μου φαίνεται ότι μπορείς να αλλάξεις pal ή ntsc).

Πώς γίνεται να έπιασες τέτοια απίστευτη ανάλυση? Είναι μήπως ρύθμιση της plasma?

Δημοσ.

Eρώτηση: αν έχω γραμμή 384 και μπαίνω live, περισσεύει τίποτα σε bandwidth? Θα μπορώ να κάνω browse ή να παίζει ο αδερφός παιχνίδι στο pc (war3 ή wow)?

• 5 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...