Predatorkill Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 που να το δεις το Chaos Theory σε 42" plasma 480p(1920x480 downscaled sta 852x488 ) 16:9 με συνδεση HDTV component Monster cable(140 ευρω το πηρα,στην Αμερικη ειχε μονο 50$ αλλα με τους φορους καπου τοσο πηγαινε παλι.Οποιος ψανχει τετοιο καλωδιο,ας μου στειλει pm να του πω που να παει,σε μια μερα θα το εχει!) home theater 5.1 .... Θα νομιζεις οτι παιζεις σε αλλη κονσολα!!!Λες και βλεπεις ταινια ειναι!! Απιστευτο!!!!
Wolfidis Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, γιατί μερικές φορές δεν μπορώ να περάσω το εισαγωγικό βιντεάκι στο Ghost Recon 2 και στο Splinter Cell CT και πρέπει να το δω όλο με το στανιό? Τι κόλιμα τρώει?
Li0nheart Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Predatorkill, to paixnidi einai entupwsiako, akomh kai se 14"" TV. sarisn, to multiplayer exei beltiwthei polu alla giati rwtas? Afou etsi ki alliws live kai genikotera xbox, de paizeis wolfidis, mou sunebh ki emena sto SCCT. To problhma diorthwthhke otan aposundesa kai epanasundesa to xeiristhrio apo ton antaptora pou katalhgei sto xbox.
ababapanos Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 lion, posoi to ehete parei mehri twra to SCCT, an ine na to parw kai egw , na xeskistoume oloi mazi parea!
Predatorkill Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 lion, posoi to ehete parei mehri twra to SCCT, an ine na to parw kai egw , na xeskistoume oloi mazi parea! εγω το περιμενω απο Αγγλια τη Δευτερα...
ababapanos Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 egw malon tha to parw apo to play pou ehei mono 47 euro
sarisn Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Πάνο πότε θα σου σκίσω λίγο στο pandora tomorrow?? :razz:. Το έχεις παίξει καθόλου τελευταία?
ababapanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 mpes kana live prwta... distihos prepei na perimenw na mou vaei o OTE ADSl giati twra ime stin kerkyra kai gia kana mina kai ekana etisi tin paraskevi,elpizw pos auti ti vdomada tha to ehw, (ine kai o thios mou ston OTE )
ababapanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 sto msnmessenger pos ine to onma sou? se ehwhasei. oposkai to hanoumaki ton polaki.
polakis21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Εδώ είμαι κι εγώ παιδιά.Είχα πρόβλημα με Vivodi 4 μήνες αλλά επιτέλους είμαι οκ τώρα.Τι να το κάνω όμως τώρα?Πάω φαντάρος 10 Μαίου, αεροπορία τρίπολη. Xbox live δεν έπαιζα καθόλου.Τώρα παίζω winning eleven 8 liveware evolution στο ps2 και είναι κορυφαίο...... Αυτό όμως που θέλω να μάθω από εσάς Πάνο και Δημήτρη είναι πόσα φάγαμε στο καραισκάκη και τί θέση έχετε 5 αγωνιστικές πριν το τέλος εσείς οι γαύροι!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.Αντε γειά.Οταν τα έλεγα δεν με ακούγατε ανίδεοι.Κοιτάξτε τώρα πως παίρνουν ένα πρωτάθλημα οι μπούρμπος,κρασσάς,κόντης,μάλμπασα,μόρας,καμπάνταης κλπ!!!!!!!!! Μαγεία.....
sarisn Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Ρε άντε κατέβαζε εκεί πέρα με 5 kb/sec με τη 384 viβόδι σου και άσε τις φαντασιώσεις σου...
polakis21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δεν έχω καμία φαντασίωση.Βλέπω την βαθμολογία και το πρόγραμμα που ακολουθεί........ Τα ίδια μου λέγατε και πριν 3 μήνες και τώρα έμειναν 5 αγώνες και εγώ άλλα βλέπω.......Χαχααχαχαχα Πάντως η Vivodi βελτιώθηκε λίγο.Τώρα κατεβάζω με 20-25.Περιμένω και άλλη βελτίωση.Μου είπαν να κάνουν υπομονή λίγες μέρες ακόμα όσοι είναι μέσω ΟΤΕ και θα πάμε φουλ.Για να δούμε.......
Li0nheart Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 lion, posoi to ehete parei mehri twra to SCCT, an ine na to parw kai egw , na xeskistoume oloi mazi parea! Egw, papatrexas, virussnake, divergr Kaname kai squad, Stealth Tsoliades ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.