Προς το περιεχόμενο

Μπήκα Xbox live!!!!!!Κανείς έλληνας που να είναι μέσα?

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά τι έγινε?Χάθηκα από Xbox Live γιατί σέρνομαι 3 μήνες με Vivodi.

Έβαλα ένα demo φορτηνετ και πετάω.Κατεβάζω με 45-48kb/s!!!!!!

Επιτέλους.Αποφάσισα να φύγω από Vivodi μάλλον.Βέβαια πρέπει να πείσω και τον πατέρα μου....

Saris τί έγινε με την 512 γραμμή είδες βελτίωση σε ταχύτητες και Live?

Αεκάρα πρωτάθλημα!!!!!!!!

Δημοσ.

LOL για το "Αεκάρα πρωτάθλημα!!!!!!!!"... in your dreams buddy :P:P:P.

Με την 512 τίποτα ιδιαίτερο, μια μικρή βελτίωση αλλά όχι και τίποτα ουσιώδες... καλά που το κατάλαβες ότι πρέπει να φύγεις από vivo, αυτοί όλο λένε ότι τελειώνουν την αναβάθμιση εδώ και 3+ μήνες l0oo00oo0l!!!

Δημοσ.
se liges meres vgenei to neo splinter cell pou opos grafoun oi nees kritikes tha g...mei kai tha dernei... etimastite na xilothite.

Ναι έπαιξες πολλές ώρες το Pandora Tomorrow και θα πάρεις και το Chaos Theory??? :P

Δημοσ.

Καλά αυτή τη φορά δεν με πείθετε που να χτυπάτε τον κ**ο σας κάτω :P. Εξάλλου το έχω ρίξει στα pc games τελευταία που είναι κλάσεις πιο πορωτικά από το xbox. Όταν βγει το xbox 2 το ξανασυζητάμε ;).

Δημοσ.

Μα εγώ δεν είπα ότι δεν ήταν καλό το 2. Είπα ότι δεν το έπαιξα και τόσο πολύ (και πιστεύω κι' εσύ το ίδιο) ώστε να πάρω και το 3 ;), κι' ας είναι καλύτερο.

Δημοσ.

geia se olous,

an kai parakoloutho to forum arketo kairo einai i proti fora pou grafo.

evala kai ego xbox live, an einai kanenas pou asxoleite me uefa champions league 2005 boroume na ta poume online. gamertag : MYTHICALGR

(to game pantos online me forthnet 384 einai telio xoris lags)

Δημοσ.

To Ghost Recon 2 τι λέει στο live έχει κίνηση από κόσμο; Σκέφτομαι να το πάρω αλλά θέλω να δω και το Brothers in arms πρώτα.

Όποιος πάιζει GR2 ας μου πει τι γίνετε!!! Αξίζει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...