polakis21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Παιδιά τι έγινε?Χάθηκα από Xbox Live γιατί σέρνομαι 3 μήνες με Vivodi. Έβαλα ένα demo φορτηνετ και πετάω.Κατεβάζω με 45-48kb/s!!!!!! Επιτέλους.Αποφάσισα να φύγω από Vivodi μάλλον.Βέβαια πρέπει να πείσω και τον πατέρα μου.... Saris τί έγινε με την 512 γραμμή είδες βελτίωση σε ταχύτητες και Live? Αεκάρα πρωτάθλημα!!!!!!!!
sarisn Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 LOL για το "Αεκάρα πρωτάθλημα!!!!!!!!"... in your dreams buddy :P:P. Με την 512 τίποτα ιδιαίτερο, μια μικρή βελτίωση αλλά όχι και τίποτα ουσιώδες... καλά που το κατάλαβες ότι πρέπει να φύγεις από vivo, αυτοί όλο λένε ότι τελειώνουν την αναβάθμιση εδώ και 3+ μήνες l0oo00oo0l!!!
ababapanos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 se liges meres vgenei to neo splinter cell pou opos grafoun oi nees kritikes tha g...mei kai tha dernei... etimastite na xilothite.
verrasod Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δυστυχώς, απ' ότι είδα τώρα το forza πάει για τέλη Απριλίου!!!
sarisn Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 se liges meres vgenei to neo splinter cell pou opos grafoun oi nees kritikes tha g...mei kai tha dernei... etimastite na xilothite. Ναι έπαιξες πολλές ώρες το Pandora Tomorrow και θα πάρεις και το Chaos Theory???
ababapanos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 kala niko esu min to pareis an de thes...ala prota destw kai meta ta leme
sarisn Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Καλά αυτή τη φορά δεν με πείθετε που να χτυπάτε τον κ**ο σας κάτω . Εξάλλου το έχω ρίξει στα pc games τελευταία που είναι κλάσεις πιο πορωτικά από το xbox. Όταν βγει το xbox 2 το ξανασυζητάμε .
ababapanos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 me to skeptiko to diko sou , epidi ehoume to splintercell 2, den prepei na paroume to 3, an kai kalitero, ala na perimenoume to 4... ohi den ine etsi...
sarisn Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Μα εγώ δεν είπα ότι δεν ήταν καλό το 2. Είπα ότι δεν το έπαιξα και τόσο πολύ (και πιστεύω κι' εσύ το ίδιο) ώστε να πάρω και το 3 , κι' ας είναι καλύτερο.
mythical Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 geia se olous, an kai parakoloutho to forum arketo kairo einai i proti fora pou grafo. evala kai ego xbox live, an einai kanenas pou asxoleite me uefa champions league 2005 boroume na ta poume online. gamertag : MYTHICALGR (to game pantos online me forthnet 384 einai telio xoris lags)
ababapanos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 An Thes Protimise To Pes4... An Den Eheis Provlima Me Lag...tha Koliseis Ashima.
Wolfidis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 To Ghost Recon 2 τι λέει στο live έχει κίνηση από κόσμο; Σκέφτομαι να το πάρω αλλά θέλω να δω και το Brothers in arms πρώτα. Όποιος πάιζει GR2 ας μου πει τι γίνετε!!! Αξίζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.