Kostas Papas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Χαιρετω ολους τους Χ-ΒΟΧers! Εγω ειμαι απο το αντιπαλο στρατοπεδο δηλαδη Playstation 2 Μου εκαναν δωρο ομως κατα λαθος το Burnout III Takedown για Xbox το οποιο παιζει και online.Για οσους δεν ξερουν τι εστι Burnout για μενα ειναι το καλυτερο arcade racing παιχνιδι του κοσμου! Επειδη ομως δεν εχω ΧΒΟΧ το πουλαω σφραγισμενο στην τιμη των 25 Ευρω που συμπεριλαμβανει ολα τα εξοδα αποστολης.Οποιος το θελει ας επικοινωνησει μαζι μου. Σελιδα για περισσοτερες πληροφοριες. http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=2331453
ababapanos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee irtha meta apo toso kero.....ti ginete? kana neo pehnidaki gia live iparhei?? Niko pou ise esu re katestramene?
sarisn Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ που είμαι ρε ρεμάλι ή εσύ??? :P:P Αύριο παίρνω το Burnout 3!!! Επιτέλους!!!! Θα γράψω εντυπώσεις για το live
papatrexas! Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δεν θα εχεις και τις καλυτερες εντυπωσει sarisn.Πιστεψε με!Εγω που το πηρα για τον ιδιο λογο,εχω καει.Δεν τραβαει με τιποτα στο live.Υπαρχουν και καποιες μερες που δεν μπαινει κανενας και δεν βρισκεις ατομα να παιξεις.Αστα να πανε!Εκτος live το παιχνιδι λεει παρα πολλα!Ρε χαμενε ababapanos που εισαι ρε;;;;;;;Ειναι που θα εμπαινες σε λιγες μερες απο τοτε που μιλησαμε!!!Να δουμε τωρα καθε ποτε θα μπαινεις.
sarisn Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Εντάξει και να μην είναι στο live όντως το παιχνίδι κωλολέει (πωπωπω πιπέρι ) και σε single player
ababapanos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 ela re papatreha... iha genika poles meres na asholithw me to xbox , afou na fantasteis iha xehasei ton kodiko mou kai to ti travixa mehri na to thimithw ... tha mpw omos... esu pia pehnidia pezeis twra? egw psahnw kana kalo basketaki se live, kai na pexw pes4 me ellines ANTEEEEEEEEEEEE
papatrexas! Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Το σκοτωσες το nick μου!Tespa!Αυτη την περιοδο εχω λιωσει το Halo 2,αλλα τωρα τελευταια μπαινω και Splinter Cell μαζι με τον VirrusSnake (αν εχεις παιξει ποτε μαζι του).Αν θυμαμαι καλα εισαι ακομα στο level 1 στο Halo.Αρα χρειαζεσαι εντατικη προπονηση επειγοντως!Τα λεμε φιλαρακο!Εσυ Sarisn τι λες θα καταφερουμε ποτε να βρεθουμε live με Halo 2 η' με καποιο αλλο παιχνιδι;Νομιζω παιδια οτι το χεσαμε τελειως το θεμα!Πρακαλουσαμε πως και πως να βρισκαμε Ελληνες για να παιζουμε μαζι τους και τωρα που βρεθηκαμε και συνεχιζουν να μπαινουν μερα με τη μερα,χαθηκαμε ολοι μας!!!Γιατι;Και μην μου βρητε σαν δικαιολογια οτι μπαινετε και δεν τυχαινει να βρισκεστε ο ενας τον αλλον η' δεν προλαβαινετε λογω υποχρεωσεων η' λογω δουλειας,γιατι και εγω δουλευω και πολλες υποχρεωσεις εχω,αλλα εστω και μιση η' μια ωρα πριν παω να κοιμηθω παιζω λιγο ασχετα με την κουραση μου!Μεχρι και τα χριστουγεννα περασαν που υποτιθεται οτι υπαρχει περισσοτερο ελευθερος χρονος και παλι τιποτα!!!Ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα στο μελλον!Καλα να περνατε παιδια οπου και αν ειστε,οτι και αν κανετε!!!!!
sarisn Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ σήμερα μόλις, έβαλα 512/128 (:D:D) και λέω να αρχίσω να παίζω ξανά Live! Αν και όχι πάρα πολύ γιατί παίζω και CS:S στο pc
verrasod Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ παίζω συνέχεια pes 4 και ghost recon 2
ababapanos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 lipon sarisn anixe to msn na milisoume... papatrexa to vradu ise gia kana halo2 i splinter cell? o Lion ti ginete? pezei akoma?
sarisn Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Ναι ρε παίζει ο Lion τον βλέπω που και που όταν συνδέεται στο Dashboard από το MSN. Αλλά μόνο Halo 2 παίζει... :S
sarisn Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Έπαιξε κανείς στο Live το DOA: Ultimate??
verrasod Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Έπαιξα μόλις τώρα εγώ.Είναι πολύ καλό, χωρίς lag!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.