Rikimaru Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Irthe simera to pro evolution 4 Simera kai avrio omws mallon den tha boresw na bw giati ewxw fortomeno programma... APo tetarti ta leme sto live
Diver_Gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Καλησπέρα παιδιά σήμερα μπήκα και εγώ στο Live!!!λιώσιμο με Halo2 -Pgr2- και pro evo 4 να μην είχε και αυτά τα προβλήματα με το lag ............... Όποιος θέλει το gamertag το γράφω ας μου στείλη μύνημα να κανονίσουμε καμιά κοντρίτσα. Τα games που έχω : Halo 2 Pro evo 4 Top Spin Nba inside drive 2004 Rallisport chall 2 Project Gotham 2 Toca race driver 2 Splinter Cell 2 Crimson Skies Δεν νομίζω να ξέχασα κάποιο!!!όταν έχεις 40+games αυτά γίνονται!
Wolfidis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Γεια σας και από μένα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετική με το Live. Την κάνω Paste από ένα άλλο φορουμ όπου δεν πήρα απάντηση. Έχω ενεργοποιήσει τον έναν κωδικό από την κάρτα που είχε μέσα το Η2. Αυτός λήγει σε δυο μήνες περίπου. Τι πρέπει να κάνω για να μην χρεωθεί η πιστωτική. Να ακυρώσω τον υπάρχων λογαριασμό, λίγο πριν λήξει και να ενεργοποιήσω καινούργιο, ή να τον ανανεώσω λίγο πρίν λήξη με άλλη 2μηνη καρτα;;;;; (έχω μια καρτα ακόμα αχρησιμοποίητη) Πως γίνετε η δουλεία;;;; Επίσης τι συμβαίνει αν προσπαθήσω να παίξω live με αντιγραφές;; Απλά δεν παίζει η γίνετε ban και δεν με ξανα αφήνει να παίξω live στον αιώνα;; Το gametrag μου είναι ghosty101 Ευχαριστώ για όσες απαντήσεις υπάρξουν!!
sarisn Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Diver_Gr, καλώς ήρθες Wolfidis, αν και έχει ειπωθεί ξανά θα σου απαντήσω μιας και είσαι καινούργιος στο Insomnia (Kαλώς ήρθες κι' εσύ ) . Αν δεν ζητήσεις διακοπή της 2μηνης συνδρομής τότε αυτόματα θα ανανεωθεί για 1 ακόμα χρόνο μέσω της πιστωτικής σου. Εφόσον έχεις και δεύτερη κάρτα τότε 1-2 μέρες πριν λήξει η πρώτη βάλε τον κωδικό της 2ης και θα είσαι ΟΚ για τους επόμενους 2 μήνες. Live με αντεγραμένα δεν μπορείς να παίξεις. Για περισσότερες λεπτομέρειες γι' αυτό το θέμα διάβασε 1 σελίδα πιο πίσω (και όλο το topic αν θες να μάθεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ για το Live).
sarisn Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 BTW έστειλα και στους 2 σας Friend invitation
sarisn Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Νοίκιασα το Mortal Kombat: Deception και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι μια πατάτα . To gameplay του είναι σαν να παίζω το πρώτο της σειράς σε game gear!! Τα γραφικά τίποτα ιδιαίτερο, καμία σχέση με το επερχόμενο DOA: Ultimate. 2 λεπτά παιχνιδιού ήταν αρκετά για να το παρατήσω. Τσάμπα και τα 7.5 ευρώ για 1 εβδομάδα.
sarisn Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Κανένα νέο για το lag και το quit στο PES 4 έχουμε?
Rikimaru Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Tpt new... Xtes pou epaiza itan pali full sto lag gmt... krima giati ine fovero paixnidi kai sto live apogeiwnetai pragmatika
ababapanos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 ehw na mpw 2 vdomades sto LIVE, ine kaneis gia kamia contra sto sto PRO ?
Wolfidis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Σήμερα μετά από τόσες μέρες μπήκα στο live!!!! για Halo2. Μου είχατε στήλει voice message Valsam75 και άλλοι δυο. Ρε παιδιά που είσαστε;; Καλά τι θέλω και μιλάω. Αφού δεν έχω πατήσει το πόδι μου τόσες μέρες. Δεν πειράζει καλύτερα να κάνω λίγη προπόνηση μόνος διότι είμαι ολίγον άσχετος με το μούλτι του Χαλό. Γενικά πάντως είναι πολύ καλύτερα τώρα που φτιάξανε του σέρβερ και αλλάζουν οι πίστες. όχι όλο οι ίδιες και οι ίδιες. Άντε να δούμε αν θα πετύχω ποτέ κανέναν!!! Ερώτηση;; Ρε παιδιά πως στέλνεις τεχτ μέσετζ στο χαλο2;;; Γιατί δεν έχω μικρόφωνο για βόις μέσετζ!! Είδα ότι θα βγεί NBA Street Vol.3 αυτό πρέπει να λέει για το live!!!! Βγήκε και Tournament Paintball!! Αρκετά καλό από όσο έπαιξα και πρέπει να είναι πολύ καλό και σαν Multi. Εκεί είναι όλο το μυστικό!! Αν το έχει παίξει κανείς Live ας μου πεί εντυπώσεις!!!
sarisn Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Σε κανένα παιχνίδι δεν μπορείς να στείλεις text message! Μόνο voice με το headset. Μπασκετάκι περιμένω κι' εγώ μετά την μ@λ@κι@ που έκαναν να μην βάλουν Live στο NBA LIVE 2005. Το Tournament Paintball δεν το έχω παίξει δεν ξέρω.
Rikimaru Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Σε κανένα παιχνίδι δεν μπορείς να στείλεις text message! Μόνο voice με το headset. Μπασκετάκι περιμένω κι' εγώ μετά την μ@λ@κι@ που έκαναν να μην βάλουν Live στο NBA LIVE 2005. Το Tournament Paintball δεν το έχω παίξει δεν ξέρω. Sto halo2 boreis na stileis kai text message
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.