Προς το περιεχόμενο

Μπήκα Xbox live!!!!!!Κανείς έλληνας που να είναι μέσα?

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν αν δεν κάνει τίποτα η κωλοKonami και η microsoft για να βγάλει update για τι pes4 στο Live θα γίνει πανικός!!!!!!1Δεν αντέχω άλλο ξενέρωμα.........

Και φυσικά εν συνεχεία να κάνει και ο ΟΤΕς κάτι για τα φρικαρισμένα dslam μας μπας και δούμε άσπρη μέρα............. :twisted:

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πρώτα να κάνει ο ΟΤΕς και μετά όλοι οι άλλοι να λες.

Twra swthikes :evil: :evil: :evil:

P.S : to pro 4 den mou irthe oute simera :evil: :evil: Avrio pistevw na exei erthei... To savatokiriako promineietai kafto :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.
Rikimaru[/b'], σου ήρθε τελικά?

Kata kapio periergo tropo an kai to play.com to ixe stilei apo tin proigoumeni tetarti, to game den mou exei erthei akoma... Elpizw tin deftera na erthei, alliws tha tous stilw email na dw ti paizei...

Δημοσ.
Πριν 3 μέρες εννοείς? Ή την προπερασμένη Τετάρτη?

Tin properasmeni... An itan gia 3 meres den tha anisixousa. Etsi kai alliws ine sxedon adinato na erthei to paixnidi mesa se 3 meres apo agglia rodo :D

Δημοσ.

Βρε παιδια,έμενα με έχουνε μουντζούσει να μην παίξω καθόλου Live....Τόσο καιρό προσπαθούσα να φέρω το xbox κοντα στο pc.Το κατάφερα αλλα τώρα οι δύο μήνες που είχε μεσα το xbox δεν ισχύουν πλεόν.Επισης δεν παίζουνε φράγκα για το live kit.Αφήστε που θέλει και πιστωτικη.... :( :( :(

Με μια προπληρώμενη πιστωτική γίνεται δουλεία;Θα την δεχτει;Επισης είδα οτι το Ηalo 2 έχει μέσα 2 μήνες δωρεάν live.Έχω ακούσει όμως οτι πέφτει τρελο ban με το Halo 2 ακόμα και σε αυθεντικα παιχνίδια.Έχω moddάρει το Xbox(για να παίζω τα νόμιμα αντίγραφα των αυθεντικών παιχνιδιών μου βεβαια :D :D ) αλλα έχω on/off..

Δημοσ.

profitis, αν διαβάσεις και τα προηγούμενα posts θα δεις ότι γίνεται με προπληρωμένη κάρτα και μάλιστα αναφερόμαστε πολύ αναλυτικά.

Τώρα αυτό που λες για το on/off νομίζω (δεν ξέρω σίγουρα γιατί δεν το έχω chipάρει προσωπικά) ότι ακόμα και έτσι η MS βρίσκει τον τρόπο να καταλάβει αν έχεις τσιπ ή όχι από το bios αν δεν κάνω λάθος. Αν ξέρει κάποιος άλλος ας του πει του παιδιού.

Δημοσ.

Διάβασα πολλά από τα posts στο παραπάνω link και το πρόβλημα με το ban από ότι λένε τα παιδιά εκεί είναι ο συνδυασμός chip + bigger hard disk. Οπότε αν έχεις chip με on/off και εργοστασιακό σκληρό είσαι ΟΚ αρκεί όταν συνδέεσαι στο Live να έχεις off το chip.

Δημοσ.

Τον δίσκο μου δεν τον έχω αλλάξει.Ειναι αυτος που ήρθε με το xbox...Έχω ομως ενα παιχνιδάκι μέσα και το evox...Σαν σκέτα αρχεία δεν θα τα βλέπει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...