verrasod Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Ναι. Εκτός από τα παιχνίδια που ανέφερα σε προηγούμενο post , περιμένω να πάρω το fifa2005 και pro evolution 4.
Japan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 erotisi... xbox original i tsiparismeno? Kapou eixa akousei paliotera oti ean to tsipareis den tha mporeis na mpeis xbox live. Isxyei? Chryssa
polakis21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Παιδιά έχω dsl 384/128 και το gamertag μου είναι Polakis. Πέστε τα gamertag σας για να παίζουμε!!!!!!!! Έχω το top spin tennis αλλά έχει πολυ lag ρε παιδί μου.Πολλοί λένε που έψαξα σε forums ότι το τέννις είναι προβληματικό στο live παο την μάνα του.Ένα παιχνίδι πήρα κι εγώ και μου βγήκε σκάρτο. Έχω Vivodi μέσω ΟΤΕ. Verrasod ποιο είναι το gamertag σου? Και τι ISP έχεις; Πες ένα παιχνίδι να πάρουμε να παίζουμε. Εκτός φυσικά απο τo PES 4 που όταν βγει θα γίνει κόλαση...........
verrasod Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Κι εγώ το pes4 περιμένω να πάρω και ίσως και το fifa 2005.Kαι το νοέμβριο το halo 2.Οπότε τώρα κάνω οικονομίες και δεν αγοράζω, αλλά νοικιάζω από το videoclub.
sarisn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 erotisi... xbox original i tsiparismeno? Kapou eixa akousei paliotera oti ean to tsipareis den tha mporeis na mpeis xbox live. Isxyei? Chryssa Από ότι έχω διαβάσει και σε άλλα forums μόνο αν ΔΕΝ είναι τσιπαρισμένο δουλεύει το live.
sarisn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Αγόρασα σήμερα το live :D:D θα το εγκαταστήσω αύριο το πρωί και θα γράψω εντυπώσεις... το gamertag μου θα είναι, μάλλον, SarisnGR (έτσι για να ξέρουν και άλλοι Έλληνες ποιος είναι ποιος ). polakis21, καλά που το ανέφερες για το top spin γιατί ψηνόμουν κι' εγώ να το πάρω!! Πρέπει να είναι πολύ καλό όμως έτσι? Σας συνιστώ να δοκιμάσετε και το Burnout 3 παιδιά είναι απίστευτο παιχνίδι, αν μπορείτε να το νοικιάσετε από κανένα video club. Τα λέμε το πρωί καλό βράδυ...
sarisn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Καλημέρα, μόλις εγκατέστησα το live και μιλάμε μαμάει... Το gamertag μου είναι SarisnGR τελικά :D:D. Έπαιξα motoGP που είναι αρκετά καλό μπορώ να πω δεν το περίμενα, να φανταστείτε το σνόμπαρα στο PC. Το Mechassault μάπα... Έχω νοικιάσει και το Burnout 3 αλλά ρε παιδιά όταν μπαίνω να παίξω μου λέει: >You are currently running in 50Hz mode. Although you will be able to see 60Hz players you will not be able to join their games με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω join σε κανένα game :( Ξέρει κανείς τί θα πει αυτό???
Pytzamarama Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 sto menu epilogwn tou msdashboard sti katigoria video vale PAL60 YES
sarisn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Από το site της Microsoft το κάνω αυτό?? Είμαι καινούργιος στο live γι' αυτό ρωτάω
nio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 oxi. anapse to x-box sou xoris cd mesa, pigene sta settings, meta sto video kai 8a deis tin epilogi pal 60. allaxe tin se yes.
nio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 tipota file moy!! xairomai poy boi8isa. alli8ia.... exei kaneis memmory card gia to x-box tou? 8ela mia, gia mia ora!!! esto kai na tin agoraso!!!
sarisn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Εγώ ψήνομαι και για κανένα Colin McRae 2005 πάντως τί λέτε? Εκτός από το PES 4. To Project Gotham Racing 2 λέει τίποτα? Έχω δει ότι το πουλάνε γύρω στα 25 ευρώ πλέον και σκέφτομαι να το πάρω. Επίσης και κανένα μπασκετάκι δεν θα ήταν άσχημο όπως το NBA LIVE 2005 ή NBA 2K5. Αυτά από sport και racing games. To Mortal Kombat: Deception πρέπει να είναι αρκετά καλό κι' αυτό... πρέπει να πέφτει πολύ ξύλο και πολύ αίμα!!! Και κάτι σε Star Wars Galaxies έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλά.... Περιμένω και τις δικές σας απόψεις
verrasod Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 To pgr2 είναι πολύ καλό και τρέχει απροβλημάτιστα σε live.Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω αν τρέχουν καλά αλλά ως παιχνίδια συμφωνώ ότι είναι πολύ καλά.Απλά, πριν αγοράσεις κάποιο, νοίκιασέ το από ένα βίντεοκλαμπ, για να δεις πως παίζει στο live και αν σε ικανοποιεί , μετά το αγοράζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.