Προς το περιεχόμενο

Μπήκα Xbox live!!!!!!Κανείς έλληνας που να είναι μέσα?

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό και άγιο το PES 4 αλλά αυτή μ@λ@κί@ στο live όποτε χάνουν οι αντίπαλοι να φεύγουν από το παιχνίδι χωρίς καμία επίπτωση (πχ. να θεωρείται ήττα όπως και στο fifa 2005) είναι μεγάλο λάθος από πλευράς Konami. Ελπίζω να διορθωθεί σύντομα γιατί έχω αρχίσει να ξενερώνω.... :evil:

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε ναι λοιπόν το πήρε και ο πρωταθλητής ελλάδος στο pro evolution soccer και στο fifa 2005!!!!!!!!Δηλαδή εγώ!!!!!!!!!!!!!

Ετοιμαστοίτε από απόψε το βράδυ για κόλαση online!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Δημοσ.

Παιδιά, πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με το σέρβερ για το pes4.Τις τελευταίες μέρες έχει συνέχεια lag.Αφήστε που υπάρχει συνέχεια το σπαστικό με αυτούς που φεύγουν από το παιχνίδι όταν χάνουν, χωρίς καμμία επίπτωση!Σκεφτείτε ότι έφτασα στο σημείο να ξαναγυρίσω στο fifa2005 :oops:

Δημοσ.

verrasod, αυτό που λες ότι φεύγουν χωρίς επίπτωση θα διορθωθεί με το πρώτο patch που θα βγει και θα γίνει αυτόματα με το που συνδεθείς στο live. Τουλάχιστον αυτό ανακοίνωσε η Konami.

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κατι...

Έχω ένα 2-month-trial από το Halo2. Απότι είδα όμως στο site της MS για να ακυρώσεις τη συνδρομή αφού περάσουν οι 2 μήνες πρέπει να πάρεις τηλέφωνο ένα 0800-κατι! Καλά αυτό τι μλκια είναι τώρα??? Δηλαδή για να κάνω unsubscribe θα πρέπει να παρω τηλεφωνο Αγγλία και να ακυρώσω τι σύνδεση??? Θα πληρώσω τα μαλλιοκεφαλά μου! Και το κακό είναι ότι για την ακρίβεια δν θα τα πληρώσω εγώ αλλά ο πατέρας μου... :(

Δημοσ.

Αυτό που μπορείς να κάνεις (και που κάναμε και πολλοί από το insomnia) είναι να πας σε μια τράπεζα (Alpha κατά προτίμηση) και να ανοίξεις ένα λογαριασμό (αν πας στην Alpha μπορείς να ζητήσεις να σου ανοίξουν έναν Alpha 1-2-3 όπου δεν χρειάζεται να καταθέσεις ούτε ευρώ αν δεν θες) ζητώντας να σου βγάλουν και μια χρεωστική (προσοχή, όχι πιστωτική) και να την δηλώσεις όταν κάνεις registration στο Live. Έτσι όταν θα περάσουν οι 2 μήνες και θα θέλει να κρατήσει λεφτά η MS δεν θα υπάρχει τίποτα και δεν θα ανανεωθεί η συνδρομή σου ;).

Δημοσ.

Revan nomizw oti afto pou les den isxyei... PRepei na boreis na akirwsei kai mesa apo to live. Aftos pou les prepei na isxie palia. PAntws afto pou leei o sarisn ine mia kali lisi :D

Pano se eida simera pou epaizes pro 4 sto live :D To paixnidi exei stalei idi apo agglia kai mexri tin tetart-pempti to poli elpizw na to exw. Exei na pesei liwsimo :D

Alitheia iparxei katholou problima me lag?

Δημοσ.
Alitheia iparxei katholou problima me lag?

Τεράστιο πρόβλημα (μόνο όταν συνδέεσαι στο room κάποιου άλλου, αν κάνεις εσύ host δεν έχεις καθόλου) αλλά αναμένεται να λυθεί σύντομα σύμφωνα με ανακοίνωση της Konami.

Δημοσ.
Αυτό που μπορείς να κάνεις (και που κάναμε και πολλοί από το insomnia) είναι να πας σε μια τράπεζα (Alpha κατά προτίμηση) και να ανοίξεις ένα λογαριασμό (αν πας στην Alpha μπορείς να ζητήσεις να σου ανοίξουν έναν Alpha 1-2-3 όπου δεν χρειάζεται να καταθέσεις ούτε ευρώ αν δεν θες) ζητώντας να σου βγάλουν και μια χρεωστική (προσοχή, όχι πιστωτική) και να την δηλώσεις όταν κάνεις registration στο Live. Έτσι όταν θα περάσουν οι 2 μήνες και θα θέλει να κρατήσει λεφτά η MS δεν θα υπάρχει τίποτα και δεν θα ανανεωθεί η συνδρομή σου ;).

πολύ τραβηγμα για ένα live ρε π#υστη μου.... άντε να ψήνω τον πατέρα μου τώρα.

Μάλλον το κόβω να περιμένω.... :(

thanx για τη βοήθεια πάντως

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να αναμιχθεί ο πατέρας σου... πήγαινε στην Alpha της γειτονιάς σου και κάνε ότι σου είπα παραπάνω. Σε 15 λεπτά θα έχεις τελειώσει ;).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...