Προς το περιεχόμενο

Μπήκα Xbox live!!!!!!Κανείς έλληνας που να είναι μέσα?

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νοίκιασα το Halo 2 χθες και το μόνο που έχω να πω είναι ότι το gameplay του δεν υπερτερεί καθόλου σε σχέση με το προηγούμενο. Με λίγα λόγια, χωρίς ποντίκι και πληκτρολόγιο το παιχνιδάκι ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. Δεν μπήκα καν στο κόπο να το δοκιμάσω ούτε στο Live.

Δημοσ.

Εγώ πάλι, έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό :o Στο live το παιχνίδι είναι από άλλο πλανήτη.Ο χειρισμός του είναι ίδιος με το προηγούμενο, πράγμα που δεν αποτελεί πρόβλημα για μένα , αφού αυτόν είχα συνηθίσει και όχι με ποντίκι.Τα γραφικά πάρα πολύ καλά, αλλά αυτό που δεν περίμενα είναι να τρέχει τόσο απρόσκοπτα στο live.Στην αρχή έπαιξα 1 εναντίον 1 και εκεί όλα κυλούσαν ομαλότατα.Μετά μπαίνω σε big team battle 8vs8 και σκέφτομαι δε μπορεί , θα κολλάει (συνηθισμένος από το προηγούμενο που στο xbconnect δεν έτρεχε με τίποτα με 384/128).Αλλά κι εκεί κανένα lag!!!!!!Το σύστημα φίλων που έχει και γενικά ο τρόπος να μαζεύονται ομάδες και να παίζουν απρόσκοπτα, είναι το κάτι άλλο!Τελικά κατάλαβα γιατί είναι το αντικείμενο στον πλανήτη γη που έχει πουλήσει τα περισσότερα κομμάτια , την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.Πάω να παίξω τώρα, και θα τα πούμε ..............αργότερα.........................

Δημοσ.

δεν χρειάζεται να σας πώ πόση προπόνηση θέλετε για να με αντιμετωπίσετε!!!!!!!!

Έπαιξα με τον alexandros και μου έλεγε θα με σκίσει κλπ.

6-0 ήρθε..........

Πρωταθλητής ελλάδος........εγώ...........

Δημοσ.

ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ..... :P:P:P:P:P:P

Δημοσ.
Πρωταθλητής ελλάδος........εγώ...........

Ωραία ευκαιρία να μάθεις εσύ και μερικοί άλλοι πώς είναι να ξεφτιλίζεται ο πρωταθλητής ελλάδας (l0oo0o0o0l) :D:D:D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...