ababapanos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 egw ime mesa giato Call of Duty: Finest Hour , arkei na perimenoume kamia vdomadoula na doume ta review pou tha graftoun gia auto, kai na doume an grafoun ,oti ine aprovlimatisto kai diaskedastiko to LIVE pehnidi tou!
sarisn Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Φαντάζομαι ότι οι servers που θα φιλοξενούν το παιχνίδι θα μπορούν να "σηκώσουν" πολύ κόσμο αν κρίνουμε από την επιτυχία που είχε (και έχει ακόμα) στο PC
sarisn Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Ρε γμτ θέλω να πάρω και το Burnout 3 αλλά αν το πάρω τώρα δεν θα μπορώ μετά να πάρω κάποιο από τα PES 4 και NFSU 2 :evil:
verrasod Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Polakis sorry ,αλλά δε μπόρεσα να μπω πάλι εκείνη την ημέρα στο live για να παίξουμε fifa, για τους γνωστούς λόγους που έχω αναφέρει . Εχθές όμως, πήγα τον πατέρα μου σπίτι του (έκανα σε μέσα σε 20 ώρες το ταξίδι Θεσσαλονίκη- Πάτρα - Θεσσαλονίκη) και μετά την Κυριακή (αύριο ξαναφεύγω) πιστεύω να τα λέμε συχνότερα. Τώρα όσον αφορά το call of duty: UO , συμφωνώ κι επαυξάνω .Αν είναι όπως στο pc σε συνδυασμό με απροβλημάτιστο παίξιμο στο live, τότε θα είναι πάρα πολύ καλό. Το Ghost recon το 2 , καμμία σχέση με το 1. Είδα preview για το online και πρέπει να είναι πολύ καλό (http://xbox.ign.com/articles/558/558667p1.html).
sarisn Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Ωραία κερδίζει έδαφος το Call of Duty :D:D Εν αναμονή λοιπόν...
sarisn Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Πριν λίγο ακύρωσα την παραγγελία που είχα κάνει για το Need for Speed Underground 2. Ο λόγος ότι το demo που έπαιξα στο PC δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα. Ας παίξουμε πρώτα την full έκδοση στο PC να πάρουμε μια καλύτερη ιδέα περί τίνος πρόκειται και αν μου αφήσει καλύτερες εντυπώσεις τότε θα το αγοράσω.
sarisn Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Μια πολύ καλή ανάλυση για το mod που έλεγα στις προηγούμενες σελίδες και που πιστεύω ότι θα είναι απαραίτητο για τα παιχνίδια Halo 2 και Call of Duty: Finest Hour. http://gear.ign.com/articles/558/558944p1.html
sarisn Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Το πήρα απόφαση.... θα αγοράσω το Dead or Alive: Ultimate μιας και, από τα previews που διάβασα, θεωρείται κορυφή τόσο στα γραφικά και στο gameplay όσο και στο Live!. :D:D Όσοι πιστοί προσέλθετε για ένα χεράκι..... ξύλο :P:P
polakis21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Θα σε πελατιάσω και στο DOA........ 8) 8)
sarisn Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Θα σε πελατιάσω και στο DOA........ 8) 8) Ναι βέβαια, εσένα ειδικά που έχω βαρεθεί να σε κερδίζω σε όποιο παιχνίδι έχουμε παίξει μαζί (MotoGP, Splinter Cell) θα σε σπάω ΕΥΚΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ στο ξύλο μην ανησυχείς :lol::lol: Στο εγγυώμαι
papatrexas! Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Αντε ρε γαμωτο ποτε θα ερθει αυτο το DOAU;Ολο στην καθυστερηση ειναι!Απ οτι ακουγεται τελικα το PES4 θα παιζεται πολυ ανετα με 384.Ο καιρος θα δειξει κατα ποσο αληθευει!
polakis21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Ρε papatrexa από πού έμαθες ότι θα παίζεται άνετα με 384 σύνδεση? Ποιός στο είπε?Είναι σίγουρο? Γιατί μόνο αυτό με καίει.Να μην έχουμε lag στο PES4....... Για πές μας κι εμάς να χαρούμε.......... 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.