Προς το περιεχόμενο

Μπήκα Xbox live!!!!!!Κανείς έλληνας που να είναι μέσα?

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το πρώτο.Εμένα πάντως μου άρεσε αρκετά.Στο live τρέχει κι αυτό απροβλημάτιστα.Δε μπαίνω πολύ συχνά γιατί όπως έχω ξαναπεί ο πατέρας μου αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και αφιερώνω πολλές ώρες μαζί του (τώρα τον έχω στο σπίτι μου για να αναρρώσει από ένα βαρύ χειρουργείο).Από την άλλη εβδομάδα μάλλον, πρώτα ο Θεός, θα τον πάω στο δικό του, και ελπίζω να τα λέμε συχνότερα.

Δημοσ.

verrasod, ποιον ISP έχεις? Και οι υπόλοιποι όταν μπορέσουν ας γράψουν τους ISP τους και το πόσο lag ή όχι έχουν στα παιχνίδια όλες τις ώρες της ημέρας, για να δούμε σε ποιον από όλους "συμπεριφέρεται" καλύτερα στο Live!.

Η δικιά μου σύνδεση φαίνεται στην υπογραφή μου. Μπορώ να πω ότι τις βραδυνές ώρες κυρίως έχω πρόβλημα με το lag και όταν φτιάχνω room υπάρχει πρόβλημα στην ομιλία των παιχτών (σε αντίθεση με τον papatrexa, ας πούμε, που έχει Forthnet και όποτε φτιάχνει room δεν lagάρουμε ποτέ). Εγώ πάντως αφού δοκιμάσω μια demo σύνδεση από Forthnet θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά να αλλάξω στρατόπεδο....

Δημοσ.

Λοιπον φιλαρακια!Η λιστα των χρηστων οσο παει και αυξανεται!Φανταστητε τι εχει να γινει οταν ερθει η υπηρεσια και επισημα πια στην Ελλαδα!Νεα gamertags.Τα βρηκα σε ενα site.Μπορει μερικα απο αυτα που θα γραψω να τα ξερετε ηδη η' ακομα να ειναι οι συγκεκριμενοι χρηστες γραμμενοι και εδω.Ας με συγχωρησουν,αλλα δεν ξερω ολα τα μελη του insomnia.Εχουμε και λεμε:deems,gmertas,KIA_Grunt,rebelakos,Sephi21gr,DaffyMaria,Costa69

SBGhalo2whtEMEA.jpg

Δημοσ.

mporei na iparhoun , i na min ine gramenoi swsta, gia paradigma kapio apo ta gramata mpori nane kefaleo i mikro, kai an ine etsi ehei diafora giati den to dehete an den to grapseis akrivos

Δημοσ.

Κάνεις λάθος για τα κεφαλαία, δεν έχει σημασία αυτό. Τώρα αν είναι λάθος δεν ξέρω αλλά μπορεί να μην είναι και συνδρομητές πλέον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...