ababapanos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 me vlepw, na hathw apo ton exw kosmo me to P.E4 gia polu kero
verrasod Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Παιδιά, πήρα το rainbow six 3!!!θα σας πω εντυπώσεις αύριο
sarisn Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δεν έπαιρνες το Splinter Cell Pandora Tomorrow που το έχουμε όλοι? :roll:
ababapanos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 verrasod, den se vlepw polu sihna sto LIVE. pies meres kai wres mpeneis sinithos?
Li0nheart Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Παιδιά, πήρα το rainbow six 3!!!θα σας πω εντυπώσεις αύριο Rainbow six 3 h Rainbow six 3: black arrow ? To prwto den einai kalo. To deutero einai apsogo.
verrasod Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Το πρώτο.Εμένα πάντως μου άρεσε αρκετά.Στο live τρέχει κι αυτό απροβλημάτιστα.Δε μπαίνω πολύ συχνά γιατί όπως έχω ξαναπεί ο πατέρας μου αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και αφιερώνω πολλές ώρες μαζί του (τώρα τον έχω στο σπίτι μου για να αναρρώσει από ένα βαρύ χειρουργείο).Από την άλλη εβδομάδα μάλλον, πρώτα ο Θεός, θα τον πάω στο δικό του, και ελπίζω να τα λέμε συχνότερα.
sarisn Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 verrasod, ποιον ISP έχεις? Και οι υπόλοιποι όταν μπορέσουν ας γράψουν τους ISP τους και το πόσο lag ή όχι έχουν στα παιχνίδια όλες τις ώρες της ημέρας, για να δούμε σε ποιον από όλους "συμπεριφέρεται" καλύτερα στο Live!. Η δικιά μου σύνδεση φαίνεται στην υπογραφή μου. Μπορώ να πω ότι τις βραδυνές ώρες κυρίως έχω πρόβλημα με το lag και όταν φτιάχνω room υπάρχει πρόβλημα στην ομιλία των παιχτών (σε αντίθεση με τον papatrexa, ας πούμε, που έχει Forthnet και όποτε φτιάχνει room δεν lagάρουμε ποτέ). Εγώ πάντως αφού δοκιμάσω μια demo σύνδεση από Forthnet θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά να αλλάξω στρατόπεδο....
papatrexas! Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Λοιπον φιλαρακια!Η λιστα των χρηστων οσο παει και αυξανεται!Φανταστητε τι εχει να γινει οταν ερθει η υπηρεσια και επισημα πια στην Ελλαδα!Νεα gamertags.Τα βρηκα σε ενα site.Μπορει μερικα απο αυτα που θα γραψω να τα ξερετε ηδη η' ακομα να ειναι οι συγκεκριμενοι χρηστες γραμμενοι και εδω.Ας με συγχωρησουν,αλλα δεν ξερω ολα τα μελη του insomnia.Εχουμε και λεμε:deems,gmertas,KIA_Grunt,rebelakos,Sephi21gr,DaffyMaria,Costa69
sarisn Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Θα έρθει στην Ελλάδα???? Πότε??? Για δώσε κανένα link
sarisn Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 gmertas,KIA_Grunt,rebelakos,Sephi21gr Αυτοί οι 4 δεν υπάρχουν
ababapanos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 mporei na iparhoun , i na min ine gramenoi swsta, gia paradigma kapio apo ta gramata mpori nane kefaleo i mikro, kai an ine etsi ehei diafora giati den to dehete an den to grapseis akrivos
sarisn Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Κάνεις λάθος για τα κεφαλαία, δεν έχει σημασία αυτό. Τώρα αν είναι λάθος δεν ξέρω αλλά μπορεί να μην είναι και συνδρομητές πλέον.
ababapanos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 gia ta kefalea ime sigouros giati to dokimasa.... an kapios ehei gametarg SarisnGR, kai esu grapseis sarisngr gia paradigma den to dehete.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.