Προς το περιεχόμενο

Μπήκα Xbox live!!!!!!Κανείς έλληνας που να είναι μέσα?

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίζω παιχνίδια online και γίνεται χαμός.Σε πολλά όμως έχω lag και μου τη σπάει.Είναι κανείς έλληνας μέσα?το gamertag μου είναι polakis.

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παίζω παιχνίδια online και γίνεται χαμός.Σε πολλά όμως έχω lag και μου τη σπάει.Είναι κανείς έλληνας μέσα?το gamertag μου είναι polakis.

Me ti grami eisai ?

Δημοσ.

Πήρα από το πλαίσιο το live starter pack (65 ευρώ) το οποίο περιλαμβάνει 12μηνη συνδρομή στην υπηρεσία και ένα σετ ακουστικά με μικρόφωνο , για να μιλάς με τους άλλους παίκτες. Όταν έκανα την εγγραφή, δήλωσα πως είμαι από UK , αλλά διεύθυνση έδωσα την πραγματική μου, εδώ στη Θεσσαλονίκη. Μου έβγαλε μήνυμα ότι ο ταχυδρομικός κώδικας δεν είναι δεκτός, οπότε άλλαξα μόνο τον ταχ. κώδικα και έβαλα έναν Αγγλικό και τον δέχτηκε.Επίσης ζητάνε πιστωτική κάρτα visa, mastercard.Όσον αφορά το gameplay, έμεινα άφωνος.Παίζω παιχνίδια online στον υπολογιστή εδώ και καιρό, όπως επίσης παίζω multiplayer με το xbox μέσω tunnelling προγραμμάτων όπως το xbconnect και το xlink . Η ευκολία με την οποία γίνονται όλα μέσα από το xbox live , δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Κάθεσαι στον καναπέ σου, διαλέγεις το room που θα μπεις και μπαίνεις.Ούτε καθυστερήσεις , ούτε ασυμβατότητες ούτε τίποτα.Στο xbconnect και το xlink, τα πινγκς ήταν μεγάλα και έπρεπε να τρέχω μία στον υπολογιστή , μία στην τηλεόραση.Παιχνίδια όπως το splinter cell pandora tomorrow, απλά δεν έπαιζαν με τίποτα.Πάρα πολύ lag.Στο live, έπαιξα splinter cell, project gotham racing 2, moto gp, mech assault , χωρίς lag , ομαλότατα. Ίσως είναι ο κώδικας στον οποίο βασίζεται το live, καλογραμμένος και με την ...ταπεινή 384 adsl γραμμή μπορείς και παίζεις άνετα. Θα πάρω και άλλα γνήσια παιχνίδια να δοκιμάσω και θα σας πω. Πάντως αν παίζουν καλά τα ποδοσφαιράκια που θα βγουν σε λίγο (fifa 2005 kai pro evolution 4), αυτό θα μου είναι αρκετό.Για να μην αναφέρω και το halo 2, που άμα παίζει κι αυτό.....Θα μπορούσα να γράψω και πολλά άλλα ακόμη, γιατί η εμπειρία του xbox live με έχει εντυπωσιάσει .Δεν το περίμενα τόσο απροβλημάτιστο. Πρώτη φορά που λέω καλά λόγια για προιόν της microsoft :)

Δημοσ.

verrasod, η πιστωτική κάρτα γιατί χρειάζεται?? Επίσης τη μορφή έχει ο ταχυδρομικός κώδικας στην Αγγλία? Γιατί σκέφτομαι κι' εγώ να πάρω το xbox live...

Ξέρεις αν παίζουν αντιγραμμένα παιχνίδια ή μόνο αυθεντικά?

Δημοσ.

Μόνο αυθεντικά. Η πιστωτική θα αρχίσει να χρεώνεται μετά τον πρώτο χρόνο , που περιλαμβάνεται στο starter pack. Επίσης , χρεώνεται αν κατεβάσεις από το live περιεχόμενο που έχει χρέωση, όπως νέες πίστες κ.τ.λ.

Δημοσ.

Τί λες τώρα???? Θα πληρώνω τις πίστες που κατεβάζω??? Μάλλον χλωμό το βλέπω τότε.... Αυτό είναι σκέτη εκμετάλλευση. Για το PC ούτε λόγος να πληρώσεις καινούργιες πίστες για οποιοδήποτε παιχνίδι... Πίκρα :(

Δημοσ.

Γιατί, όταν βγαίνει ένα add-on για κάποιο παιχνίδι στο pc εσένα στο δίνουνε τσάμπα? Και όταν λέμε πληρώνεις, το ποσό είναι πολύ μικρό.Για παράδειγμα για να κατεβάσεις καινούρια αυτοκίνητα και πίστες για PGR2 , ήθελε 3 ευρώ. Για ταχυδρομικό κώδικα, βρες ένα σάιτ αγγλικής εταιρείας και κοίτα τη διεύθυνσή της. Για να μη σου πω το δικό μου και βάζουμε όλοι οι Έλληνες το ίδιο. :lol:

Δημοσ.

polakis21, και verrasod, ποιά παιχνίδια παίζετε online?? Εγώ σκέφτομαι να αγοράσω το Burnout 3 με το οποίο έχω πορωθεί πολύ άσχημα (το έχω νοικιάσει από το video club της γειτονιάς). Μιλάμε για το υπέρτατο παιχνίδι καταστροφής αυτοκινήτων (και όχι μόνο!!!) !!!!!

Δημοσ.

Έχω μια ακόμα ερώτηση, σχετικά με το πως συνδέουμε το Xbox με την γραμμή aDSL. Γίνεται να δουλέψει συνδέοντάς το στο hub που έχω συνδεδεμένα και τα 2 pc μου? Αν δεν κάνω λάθος το xbox έχει υποδοχή για καλώδιο ethernet δεν είναι έτσι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...