sotris99 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Οπαδοί των Nightwish και της Tarja ενωθείτε....!!! Εδώ είναι το επίσημο site της εκπληκτικά όμορφης τραγουδίστριας, της καλύτερης μπάντας Συμφωνικού Μέταλ, των φοβερών και τρομερών Nightwish... Tarja Turunen (Προφέρεται Τάρια Τουρανέν)
IGITIHI Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Μπορείς να γράψεις με λίγο μεγαλύτερα γράμματα πώς προφέρεται το όνομά της; Μου βγήκαν τα μάτια να το διαβάσω... Και μιας που πιάσαμε τα σκανδιναβικά, όποιος μου πει πώς προφέρεται αυτό, θα πάρει παράσημο: Bjork Gudmundsdottir!
manik Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Και μιας που πιάσαμε τα σκανδιναβικά, όποιος μου πει πώς προφέρεται αυτό, θα πάρει παράσημο: Bjork Gudmundsdottir! Μπτζορκ Γκουντμουντσντοτιρ.Γι' αυτό την φωνάζουν μόνο Bjork
DJ_XLR8 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Μπορείς να γράψεις με λίγο μεγαλύτερα γράμματα πώς προφέρεται το όνομά της; Μου βγήκαν τα μάτια να το διαβάσω... Mη βγάζετε τα μάτια σας άδικα! 8) (πλάκα κάνω!) . Απλά, κάνε αντιγραφή το συγκεκριμένο κείμενο και μετά επικόλληση στο κουτί του κειμένου στο τέλος της σελίδας για να το διαβάσεις άνετα. Να το χρησιμοποιείς αυτό σε παρόμοιες περιπτώσεις. :wink:
Godfath3r Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Mη βγάζετε τα μάτια σας άδικα! 8) (πλάκα κάνω!) . Απλά, κάνε αντιγραφή το συγκεκριμένο κείμενο και μετά επικόλληση στο κουτί του κειμένου στο τέλος της σελίδας για να το διαβάσεις άνετα. Να το χρησιμοποιείς αυτό σε παρόμοιες περιπτώσεις. :wink: Αχαχαχαχαχχαχα...Εγώ πάντως έτσι κάνω μέχρι τώρα!!! ΕDIT: Μήπως έχουμε γίνει λιγο Off Topic???? :oops: :roll:
IGITIHI Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Πώς νόμιζα τώρα ότι το κειμενάκι αυτό ήταν μέρος της φωτογραφίας; Τέλος πάντων, επειδή κάτι πήρε το μάτι μου το πρωί σε ένα παλιό τεύχους του BHMAgazino, τα φινλανδικά ονόματα τονίζονται στην προπαραλήγουσα. Επομένως το σωστό πρέπει να είναι Τάρια Τούρανεν. Όχι πως έχει καμμια σημασία το πώς προφέρεται, κουβέντα να γίνεται.
The_player Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Gynaikara........................ Fainetai.......................... Den xero apo fonie..............
Dreamstorm Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 από φωνή φωνάρα... των φοβερών και τρομερών Nightwish... ακριβώς!
cronos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Και από κοντά το καλοκαίρι ήταν ακόμα καλύτερη. Μοναδική παραφωνία ο κοντούλης κιθαρίστας δίπλα της. Στη σελίδα της βρήκα και ένα εξώφυλλο από το ελληνικό metal hammer http://www.tarjaturunen.com/covers/hires/HeavyMetalHammer%2006_2004.jpg
sotris99 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Gynaikara........................Fainetai.......................... Den xero apo fonie.............. Βρες αν μπορείς κανά κομματάκι και θα δείς... Προτείνω το Come Cover me...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.