Προς το περιεχόμενο

www.tarjaturunen.com (νομίζω ότι τα λέει όλα ;) )

sotris99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπαδοί των Nightwish και της Tarja ενωθείτε....!!!

Εδώ είναι το επίσημο site της εκπληκτικά όμορφης τραγουδίστριας, της καλύτερης μπάντας Συμφωνικού Μέταλ, των φοβερών και τρομερών Nightwish...

start01.jpg

Tarja Turunen

(Προφέρεται Τάρια Τουρανέν)

Δημοσ.

Μπορείς να γράψεις με λίγο μεγαλύτερα γράμματα πώς προφέρεται το όνομά της; Μου βγήκαν τα μάτια να το διαβάσω...

Και μιας που πιάσαμε τα σκανδιναβικά, όποιος μου πει πώς προφέρεται αυτό, θα πάρει παράσημο: Bjork Gudmundsdottir!

Δημοσ.
Και μιας που πιάσαμε τα σκανδιναβικά, όποιος μου πει πώς προφέρεται αυτό, θα πάρει παράσημο: Bjork Gudmundsdottir!

Μπτζορκ Γκουντμουντσντοτιρ.Γι' αυτό την φωνάζουν μόνο Bjork :lol:

Δημοσ.
Μπορείς να γράψεις με λίγο μεγαλύτερα γράμματα πώς προφέρεται το όνομά της; Μου βγήκαν τα μάτια να το διαβάσω...

Mη βγάζετε τα μάτια :shock: σας άδικα! 8) (πλάκα κάνω!) :D . Απλά, κάνε αντιγραφή το συγκεκριμένο κείμενο και μετά επικόλληση στο κουτί του κειμένου στο τέλος της σελίδας για να το διαβάσεις άνετα. Να το χρησιμοποιείς αυτό σε παρόμοιες περιπτώσεις. :wink:

Δημοσ.
Mη βγάζετε τα μάτια :shock: σας άδικα! 8) (πλάκα κάνω!) :D . Απλά, κάνε αντιγραφή το συγκεκριμένο κείμενο και μετά επικόλληση στο κουτί του κειμένου στο τέλος της σελίδας για να το διαβάσεις άνετα. Να το χρησιμοποιείς αυτό σε παρόμοιες περιπτώσεις. :wink:

Αχαχαχαχαχχαχα...Εγώ πάντως έτσι κάνω μέχρι τώρα!!! :D

ΕDIT:

Μήπως έχουμε γίνει λιγο Off Topic???? :oops: :roll:

Δημοσ.

Πώς νόμιζα τώρα ότι το κειμενάκι αυτό ήταν μέρος της φωτογραφίας; Τέλος πάντων, επειδή κάτι πήρε το μάτι μου το πρωί σε ένα παλιό τεύχους του BHMAgazino, τα φινλανδικά ονόματα τονίζονται στην προπαραλήγουσα. Επομένως το σωστό πρέπει να είναι Τάρια Τούρανεν. Όχι πως έχει καμμια σημασία το πώς προφέρεται, κουβέντα να γίνεται.

Δημοσ.
Gynaikara........................

Fainetai..........................

Den xero apo fonie.............. :D

Βρες αν μπορείς κανά κομματάκι και θα δείς...

Προτείνω το Come Cover me...

tarja_pre_right_new.jpeg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...