Προς το περιεχόμενο

Μαρκες tv-tuner για filmnet!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Paidia apo oso exw akousei teleutaia exoun bgalei programma pou apodikopiei kai ton ixo! Epeidi den exw asxolithei katholou me tin analogiki tileorasi para mono me tin doriforiki den mporw na sas dosw perissoteres leptomeries! An mathw tpt tha sas enimerosw!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

Dreamstorm, ela file exw parei tv tuner crypto mpeg 4 kainoyrgio den jerw omws ti tspaki exei ..ginetai tipota me to filmnet ? exw windows xp professional agglika.yparxei kanena programma gia na spasw to filmnet.gia na blepw exw to win dvr 3.0

Εγώ με την Hauppauge WinTv2000 Theatre βλέπω με άψογη εικόνα και Filmnet και Supersport!! :D Δυστυχώς χωρίς ήχο!Ένας φίλος μου μου είπε ότι κάνει το εξής όταν βλέπει αγώνα στο supersport:Βάζει ραδιόφωνο μήπως έχει τον αγώνα σε αναμετάδοση και βλέπει μια χάρα με εικόνα και ήχο!! :)

Την πήρα πριν 2 χρόνια από πλαίσιο 50000 δρχ δηλαδή γύρω στα 150 ευρώ.Ήταν η κορυφαία κάρτα τότε και συνεχίζει να είναι.Έχει και ραδιόφωνο και φυσικά υποστηρίζει Dolby Surround!! :D Τώρα δεν τη δίνει το πλαίσιο και δεν την έχω δει σε κάνα μαγαζάκι.Ψάξε όμως μπορεί να υπάρχει κάνα κομμάτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...