Προς το περιεχόμενο

Μαρκες tv-tuner για filmnet!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Hello,

Οσοι εχετε καταφερει να πιασετε filmnet:

1)Με ποια καρτουλα(tv-tuner)το καταφερατε;

2)Ποσο "καλα" πιανετε το filmnet;

3)Γενικως με ποιες(μαρκα/μοντελο) καρτες μπορεις να πιασεις filmnet και ποια προτεινετε προσωπικα;

Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

1)pixelview playtv pro(kai polu ftinh)

2-3)filmnet pianw metria logw kakou shmatos alla den ftaiei h karta giati alloi pianoun polu kala me auth th karta(basika to tsipaki ths kartas vohthaei gia na deis flmnet(bt8xx)an den exei tetoio tsipaki den mporeis na paikseis to cablecrypt pou vlepeis filmnet)

kane ena search sto forume me lekseis "playtv pro" h "filmnet" kai tha vreis polu uliko

@ DE@TH Δεν παίζει ρόλο το tuner που έχει η κάρτα αλλά το chip.Άλλο το ένα άλλο το άλλο.Όλες οι κάρτες που έχουν BT8x8(A) και Bt8x9 chip μπορούν να αποκωδικοποιήσουν τα επίγεια συνδρομητικά.

Ρόλο παίζει βέβαια και η ένταση του σήματος των καναλιών στην περιοχή σου καθώς και αν ο εξοπλισμός σου (κεραία, καλώδια) είναι σε καλή κατάσταση.

@ gantemis13 Αν δεν κάνω λάθος δεν υποστηρίζονται εξωτερικές κάρτες(USB) από τα προγράμματα που κάνουν την αποκωδικοποίηση.Θα πρέπει να έχεις PCI κάρτα.Η δική σου δεν έχει Bt chip.

1) crypto pctv II

2) H εικόνα σταθεροποιείται, αλλά έχω προβλήματα με την πολικότητα, ακόμα προσπαθώ να βρω πως με το remote θα μπορώ να την αλλάζω χωρίς να πατάω κάποιο πλήκτρο

3) ότι είπε ο manik

Παιδιά ήχο δεν πρόκειται να ακούσετε...Γιατι πολύ απλα ΔΕΝ γίνεται...!!!!

Εγω εχω Pinnacle PCTV και σταθεροποιήτε μια χαρά η εικόνα.Αλλα εντάξει δεν αξίζει να κάτσεις να δείς έτσι μπάλα...Καλύτερα να πας σε μια καφετέρια!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...