DE@TH Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Hello, Οσοι εχετε καταφερει να πιασετε filmnet: 1)Με ποια καρτουλα(tv-tuner)το καταφερατε; 2)Ποσο "καλα" πιανετε το filmnet; 3)Γενικως με ποιες(μαρκα/μοντελο) καρτες μπορεις να πιασεις filmnet και ποια προτεινετε προσωπικα; Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniac_new Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 1)pixelview playtv pro(kai polu ftinh) 2-3)filmnet pianw metria logw kakou shmatos alla den ftaiei h karta giati alloi pianoun polu kala me auth th karta(basika to tsipaki ths kartas vohthaei gia na deis flmnet(bt8xx)an den exei tetoio tsipaki den mporeis na paikseis to cablecrypt pou vlepeis filmnet) kane ena search sto forume me lekseis "playtv pro" h "filmnet" kai tha vreis polu uliko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gantemis13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Φιλε αυτη την καρτα εχω και εγω(pixel view play tv usb 2.0 pro)και δεν πιανει το κολπο.Κανω κατι λαθος;Εχω κανει και ξεχωρiστο post . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manik Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 @ DE@TH Δεν παίζει ρόλο το tuner που έχει η κάρτα αλλά το chip.Άλλο το ένα άλλο το άλλο.Όλες οι κάρτες που έχουν BT8x8(A) και Bt8x9 chip μπορούν να αποκωδικοποιήσουν τα επίγεια συνδρομητικά. Ρόλο παίζει βέβαια και η ένταση του σήματος των καναλιών στην περιοχή σου καθώς και αν ο εξοπλισμός σου (κεραία, καλώδια) είναι σε καλή κατάσταση. @ gantemis13 Αν δεν κάνω λάθος δεν υποστηρίζονται εξωτερικές κάρτες(USB) από τα προγράμματα που κάνουν την αποκωδικοποίηση.Θα πρέπει να έχεις PCI κάρτα.Η δική σου δεν έχει Bt chip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gantemis13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Πες τε ρε παιδια κανα μοντελο καρτας που να εχει αυτο το chip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniac_new Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 pixelview playtv pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gantalf_4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 1)winfast 2000 deluxe ftini 2-3)arketa kala alla exei problimata me tin fotinotita.Episis kathe fora poy tha xrisimopoieis to ccdxp tha prepei na allazeis country meta sto winfast pvr (software tis kartas) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamstorm Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 1) crypto pctv II 2) H εικόνα σταθεροποιείται, αλλά έχω προβλήματα με την πολικότητα, ακόμα προσπαθώ να βρω πως με το remote θα μπορώ να την αλλάζω χωρίς να πατάω κάποιο πλήκτρο 3) ότι είπε ο manik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikaha Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 1) pinnacle pctv pro 2) Etsi epiasa mia fora filmnet http://briefcase.pathfinder.gr/file/verikets/11064/316393 3) Pinnacle PCTV stereo http://www.pinnaclesys.com/ProductPage_n.asp?Product_ID=1480&Langue_ID=2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Guys έχετε και ήχο;;; Ή μόνο εικόνα;;; Κάτι έχω ακούσει για μόνο εικόνα... Επίσης Supersport πιάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manik Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Guys έχετε και ήχο;;;Ή μόνο εικόνα;;; Κάτι έχω ακούσει για μόνο εικόνα... Επίσης Supersport πιάνει; Μόνο εικόνα σε όλα τα συνδρομητικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ingenius Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Me pinnacle pctv pro eimai mia xara! Gia ton hxo atyxhses file! Den spaei kai par olo pou exw dokimasei utilities den katafera tpt! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-K@G Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Kai me Chronos TV SHUTLE paizei teleia an kai e3artatai kai poy briskesai kai ti shma exei h perioxh.Akoma exw thn entypwsh oti an meneis se polykatoikia, osoi perissoteroi exoyn decoder toso kalytera(Gia ayto den pairnw orko,mporei na einai malakia) :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xilef Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Gia ton hxo atyxhses file! Den spaei kai par olo pou exw dokimasei utilities den katafera tpt! gia poia utilities leme? kana onoma? thanks!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Godfath3r Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Παιδιά ήχο δεν πρόκειται να ακούσετε...Γιατι πολύ απλα ΔΕΝ γίνεται...!!!! Εγω εχω Pinnacle PCTV και σταθεροποιήτε μια χαρά η εικόνα.Αλλα εντάξει δεν αξίζει να κάτσεις να δείς έτσι μπάλα...Καλύτερα να πας σε μια καφετέρια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.