Προς το περιεχόμενο

Μαρκες tv-tuner για filmnet!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello,

Οσοι εχετε καταφερει να πιασετε filmnet:

1)Με ποια καρτουλα(tv-tuner)το καταφερατε;

2)Ποσο "καλα" πιανετε το filmnet;

3)Γενικως με ποιες(μαρκα/μοντελο) καρτες μπορεις να πιασεις filmnet και ποια προτεινετε προσωπικα;

Ευχαριστω!

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1)pixelview playtv pro(kai polu ftinh)

2-3)filmnet pianw metria logw kakou shmatos alla den ftaiei h karta giati alloi pianoun polu kala me auth th karta(basika to tsipaki ths kartas vohthaei gia na deis flmnet(bt8xx)an den exei tetoio tsipaki den mporeis na paikseis to cablecrypt pou vlepeis filmnet)

kane ena search sto forume me lekseis "playtv pro" h "filmnet" kai tha vreis polu uliko

Δημοσ.

@ DE@TH Δεν παίζει ρόλο το tuner που έχει η κάρτα αλλά το chip.Άλλο το ένα άλλο το άλλο.Όλες οι κάρτες που έχουν BT8x8(A) και Bt8x9 chip μπορούν να αποκωδικοποιήσουν τα επίγεια συνδρομητικά.

Ρόλο παίζει βέβαια και η ένταση του σήματος των καναλιών στην περιοχή σου καθώς και αν ο εξοπλισμός σου (κεραία, καλώδια) είναι σε καλή κατάσταση.

@ gantemis13 Αν δεν κάνω λάθος δεν υποστηρίζονται εξωτερικές κάρτες(USB) από τα προγράμματα που κάνουν την αποκωδικοποίηση.Θα πρέπει να έχεις PCI κάρτα.Η δική σου δεν έχει Bt chip.

Δημοσ.

1) crypto pctv II

2) H εικόνα σταθεροποιείται, αλλά έχω προβλήματα με την πολικότητα, ακόμα προσπαθώ να βρω πως με το remote θα μπορώ να την αλλάζω χωρίς να πατάω κάποιο πλήκτρο

3) ότι είπε ο manik

Δημοσ.
Guys έχετε και ήχο;;;

Ή μόνο εικόνα;;;

Κάτι έχω ακούσει για μόνο εικόνα...

Επίσης Supersport πιάνει;

Μόνο εικόνα σε όλα τα συνδρομητικά.

Δημοσ.

Kai me Chronos TV SHUTLE paizei teleia an kai e3artatai kai poy briskesai kai ti shma exei h perioxh.Akoma exw thn entypwsh oti an meneis se polykatoikia, osoi perissoteroi exoyn decoder toso kalytera(Gia ayto den pairnw orko,mporei na einai malakia) :?

Δημοσ.

Παιδιά ήχο δεν πρόκειται να ακούσετε...Γιατι πολύ απλα ΔΕΝ γίνεται...!!!!

Εγω εχω Pinnacle PCTV και σταθεροποιήτε μια χαρά η εικόνα.Αλλα εντάξει δεν αξίζει να κάτσεις να δείς έτσι μπάλα...Καλύτερα να πας σε μια καφετέρια!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...