Προς το περιεχόμενο

Desktop & Themes

peterp@n^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Prospathisa me to Style XP na allaksw to theme twn Windows epeidi to varethika. Sto site http://www.themexp.org vrika polla themes ta opoia ekana d/l kai apply mesw tou Style XP. Auto pou paratirisa omws htan oti to theme sto desktop mou den fainotan opws sti foto tou site

56490.jpg

Thelw na pw, pws parolo pou to theme energopoihthike, xrwmata, plaisia, scroll bars klp to Taskbar twn Windows paremein to idio kai den egine opws tis fotografias pou ekana attach. To idio sinaivei gia ola ta skins pou katevasa.

Kserei kaneis na mou peis pws tha energopoihsw to taskbar tou theme wste na ginei opws sti foto??

Thanx in advance!! :D

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά κάποια μέρη απο αυτά που βλέπεις στο preview χρησιμοποιούν και άλλα προγραμματάκια τα οποία πρέπει να έχεις εγκατεστημένα για να δεις το theme στην τελική του μορφή.

Γενικά πάντως, επειδή και εγώ παλιοτερα πειραματιζόμουν με αυτά, έχουν αρκετά bugs και καθυστερούν αισθητά τον υπολογιστή. Στο τέλος μαζεύονται τόσα πολλα που η μόνη λύση είναι ένα καλό format...(όπως πάντα άλλωστε)

Δημοσ.

Το dock (και όχι taskbar) είναι είτε objectdock, είτε y'z dock, είτε mobydock, είτε aquadock. Για να αλλάξεις την εμφάνιση των windows, η εταιρία Stardock έχει πάρα πολλά προγράμματα. Δες και το windowblinds, είναι κλασικό.

Δημοσ.

Το Style XP το χρησιμοποιώ εδώ και 2-3 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα και το PCάκι μου πάει μια χαρά.

Και μιλάμε για PIII στα 450 (btw, σήμερα κλείνει τα 5 και παίρνει τα 6). :lol:

Αυτά τα dock τί ακριβώς είναι όμως...; :roll: :oops: eusa_silenced.gif

Δημοσ.

Το dock είναι αυτή η μεγάλη μπάρα με τα εικονίδια, που βλέπεις στο κάτω μέρος του screenshot. Είναι μια απομίμηση του dock του Mac OS X για windows.

Δημοσ.

Για να έχεις κανονικά το theme όπως στην φωτογραφία πρέπει να αλλάξεις ένα αρχείο των windows με μία "χακεμένη" έκδοση. Δεν θυμάμε όμως πως την λένε θα ψάξω και θα σου πω. Παλιότερα το είχα και εγώ και πράγματη ήταν καταπληκτικά τα themes

Δημοσ.

Εγω δεν ξαναβάζω...Όσες φορές δοκίμασα να βάλω themes είτε καθυστερούσαν εκνευριστικά τον υπολογιστή , είτε δε λειτουργούσαν σωστά.... Ωραία-ωραία αλλά ας κοιτάξουν να φορτώνουν πιο γρήγορα και να μην τρώνε ενα σωρό μνήμη...

Δημοσ.

Εγώ ήμουν fan του styleXP (ή καλύτερα του "πειραγμένου" uxtheme.dll) γιατί δε φόρτωνε τίποτα επιπλέον σε σχέση με τα themes των XP. Είχα επίσης δοκίμασει το windowblinds από την έκδοση 3 και ποτέ δε το συμπάθησα. Λίγο η κατανάλωση μνήμης, λίγο τα βαριά themes με έκαναν να το παρατήσω και το είχα ξεχάσει για κανένα χρόνο. Τώρα τελευταία δοκίμασα την έκδοση 4.3 και μπορώ να πω πως το έχουν βελτιώσει πολύ. Η κατανάλωση μνήμης στον task manager από τα 10+MB που έτρωγε, έπεσε στο 1ΜΒ περίπου. Σου αλλάζει και τα toolbars του explorer και τα animations κατά την αντιγραφή, μετακίνηση κλπ. των αρχείων. Γενικά το είδα πολύ πιο βελτιωμένο και συμβατό από την προηγούμενη έκδοση που είχα δοκιμάσει. Κάποια ενοχλητικά bugs διορθώθηκαν και μου φαίνεται πιο γρήγορο, ή τουλάχιστον το ίδιο γρήγορο με τα themes/visual styles του styleXP.

Φυσικά και υπάρχουν κάποια προβληματικά themes, και για τα 2 προγράμματα, άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο. Αυτό που με εκνευρίζει τώρα με το windowblinds, είναι ότι με μερικά themes δε μπορώ με τίποτα να κάνω ένα remote desktop session, ενώ με άλλα μια χαρά. Κατά τα άλλα, είμαι ευχαριστημένος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...