Προς το περιεχόμενο

Κάτι για το NERO

mesc4l

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνω αντιγραφή ένα cd με το NERO...Το παίζω σε ένα cd player το οποίο αναπαράγει κανονικά χωρίς πρόβλημα ένα cd παλιότερα που έγραψα χωρίς να θυμαμάμαι τη ταχύτητα εγγραφής στο NERO.Αυτο που έγραψα όμως τώρα οταν το βάζω στο ίδιο cd player κάνει νερά και πηδάει τα κομμάτιακαι κόβει για μεγάλα διαστήματα.Αυτό που κάνει τα νερά το έγραψα με speed 40*(6000kb/s)..Τη μέγιστα που μου έδινε.Μπορεί να φτέει αυτό?????Έγραψα ένα τώρα [24*(3600kb/s)]αλλά είναι μακρυά το συγκεκριμένο cd player για να το δοκιμάσω.

ΑΑΑ και κάτι άλλο....το quick copy είναι καλό να είναι τσεκαρισμένο ναι ή όχι??

ty!!!

Δημοσ.

Προσοχή στο θέμα της χαμηλής ταχύτητας σε ένα drive. Δεν είναι πάντα όσο λιγότερο τόσο καλύτερα. Και εξηγούμαι... Πολλά από τα γραφτήρια υψηλής ταχύτητας δεν μπορούν να κάνουν σωστό calibration σε χαμηλές ταχύτητες (4x-12x).

Η καλύτερη λύση είναι trial & error. Για εμένα δουλεύει μια χαρά το 24x σε Teac52x (για audio πάντα, και για τα δικά μου τα cd... Στους γνωστούς (όχι φίλους ... προσοχή) με όσο πάει και ας βγάλει και jitter errors... lol)

Δημοσ.

Egw meta apo para polles antigrafes se filous gnwstous sygeneis ktl ta palia Players theloun na ta grafeis me 8x Paizei se opoiadipote cd-palyer dokimaseto kai tha me thymitheis :)

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε παιδιά μια βοήθεια για το πως θα περάσω υπότιτλους;

Αυτά τα 'κόλπα' ανήκουν εδώ >>> http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewforum.php?f=10

Κάνε ένα search, έχει συζητηθεί πολλάκις και πλειστάκις το θέμα.

Δημοσ.
Ρε παιδιά μια βοήθεια για το πως θα περάσω υπότιτλους;

Αυτά τα 'κόλπα' ανήκουν εδώ >>> http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewforum.php?f=10

Κάνε ένα search' date=' έχει συζητηθεί πολλάκις και πλειστάκις το θέμα.[/quote']

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
Και κάτι ακόμη...Το quick copy πρέπει να είναι τσεκαρισμένο ναι ή όχι??

Με το quick copy τσεκαρισμενο το nero γραφει on the fly γι'αυτο μην το επιλεγεις για να τα περναει πρωτα στο σκληρο σαν image και μετα να το γραφει οπως σου ειπα και πιο πανω! :wink:

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε μου,,

Και κάτι ακόμη...Το quick copy πρέπει να είναι τσεκαρισμένο ναι ή όχι??

Με το quick copy τσεκαρισμενο το nero γραφει on the fly γι'αυτο μην το επιλεγεις για να τα περναει πρωτα στο σκληρο σαν image και μετα να το γραφει οπως σου ειπα και πιο πανω! :wink:

Δημοσ.

Και κάτι άσχετο με το θέμα αλλά σχετικό με το Nero. Μήπως ξέρει κάποιος τις διαφορές ανάμεσα στην Ultra έκδοση και την Enterprise και ποιά είναι η καλύτερη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...