Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 ..MOU TO IPAN STO PLAISIO Κοίτα να δείς... και εμένα στο Πλαίσιο [όχι το καλό ..το άλλο] μου το είπαν Η αλήθεια είναι οτι ένας πρών συνάδελφος, κυκλοφορούσε με SvCd και DivX. Όταν τον ρώτησα πώς τα κάνει, μου είπε, έμπα insomnia να ρωτήσεις. Αυτό ήτο
tzoulis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Αρχικά μου το είπε ένας φίλος και παρακολουθούσα, μετά από αρκετό καιρό είπα να κάνω την εγγραφή.
tktommytk Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Αρχικά μου το είπε ένας φίλος και παρακολουθούσα, μετά από αρκετό καιρό είπα να κάνω την εγγραφή. nai kai egw to ehw kani polles fores afto alla se alla forums edw molis to anoixa ekana register (se alla kanw register alla kai pali den postarw...
Alex_gr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Ούτε που θυμάμαι πλέον... (εε' date=' ξέρετε τώρα, γεράματα, πάρκινσον, αλζχάιμερ, έμενταλ, γκούντα, κλπ)[/size'] Mipws thimamai egw? Polla ta xronia...
arkoudi Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 na kai kati kalo pou bgike osi wra ginotan ta ergastiria sto tei . stoma me stoma to ematha kai egw .
EGiorgos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 me trabiksan ta programmatakia pou eixe sto download. leo katse na mpo kai sto forum. kai den exasa.
DJ_XLR8 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Ήταν θυμάμαι Πάσχα 2001. Μόλις είχαμε τελειώσει το ψήσιμο του αμνοεριφίου (τώρα μη ψάχνετε ορθογραφία!) και είχα σκάσει απ' το φαϊ. Δε μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα το μεσημέρι και έβαλα στο PC να παίζει το cd των Faithless. Άκουγα το κομμάτι Insomnia και αυτό ήταν! Μόλις είχα αποκτήσει τη 1η μου σύνδεση στο internet και πολύ απλά πληκτρολόγησα http://www.insomnia.gr για να δω αν υπάρχει κάποιο site σχετικά με τον τίτλο του τραγουδιού. Για να μη τα πολυλογώ, εντελώς τυχαία μπήκα, αλλά είναι αλήθεια τα παραπάνω. Άλλο έψαχνα, άλλο βρήκα! Είναι αυτό που λέμε πήγα για μαλλί & βγήκα κουρεμένος!
axidous Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Εγώ μέσω αλλου site που εψαχνα να λυσω καποιο προβλημα Φιλικα Ειναι ωραια και ζεστα εδω μέσα στο forum
knox Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Εγω για να πω την αληθεια, δε θυμαμαι! Παντως παρακολουθουσα πολυ καιρο το forum πριν κανω register.
kostas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Kαλημερα απο το παλιο καιρο που υπηρχε η compulink ειχα αγορασει ενα cd για συνδεση με internet αλλα εμπαινε μονο σε Ελληνικα sites και με καποιο ψαξημο τη βρηκα και εριξα αγκυρα......
Haros Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Basika ntroph giati egw to ematha apo kapoion hijacker pou mou allaze thn homepage se insomnia.gr Sovara twra... egw empaina giati palia (tis epoxes pou ola htan agna ) to insomnia eixe to crack gia na feygoun oi diafhmiseis ths x-treme (f*ck x-treme gia osous thimounte). Meta apo kapoio kairo lew... Katebazes pou katebazes to crack re tedyboy, den grafese kai sto forum. Kai na me...
SKOKMAN Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 ..MOU TO IPAN STO PLAISIO Κοίτα να δείς... και εμένα στο Πλαίσιο [όχι το καλό ..το άλλο] μου το είπαν Η αλήθεια είναι οτι ένας πρών συνάδελφος, κυκλοφορούσε με SvCd και DivX. Όταν τον ρώτησα πώς τα κάνει, μου είπε, έμπα insomnia να ρωτήσεις. Αυτό ήτο xe xe xe kai pios lete na itan o proin sinaderfos?
georgepetrou Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Εγώ είχα δει τον "μικρό" μου ξάδερφο να μπαίνει συχνά στο insomnia για να κατεβάσει διάφορα "προγραμματάκια" που χρειαζόταν. και σκέφτηκα "γιατί όχι και εγώ";
DarkOrion Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 egw pali to ematha apo enan filo mou o opoios apla parakolouthouse, den postare. Kia lew, den mpainw kai gw na dw ti paizei??? Mpika, mou arese kai graftika. Etsi apla...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.