Cristina Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Βέβαια έιναι και ο αλλος μου αδερφός εδώ ο Teoulas...
Cue Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Και εγώ αν θυμάμαι καλά σύχναζα όταν δεν έιχε το forum. Τότε πρέπει να ήταν και ένα άλλο site το periodiko.gr (?) που είχε ένα forum και μόλις πήρε την κάτω βόλτα νομίζω ξεκίνησε το insomnia. Κάτι τέτοιο. Πάει καιρός!
sotris99 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ το insomnia το έμαθα από τον φίλο μου τον Άρη (_DiMoN_) δίοτι ήταν μέλος στο Athens Wireless Metropolitan Network Αφορμή ήταν ένα thread που ζητούσα τα roms του Mame (δεν υπάχει πια οι mods το έσβησαν), Άρη θυμάσαι? Ο _DiMoN_ προσφέρθηκε να μου τα γράψει και όταν ήμουν σπίτι του μου είπε για το insomnia και νάμαι. 8) Βέβαια μου έτυχαν πολλά και δεν κατάφερα να συνεχίσω με το AWMN αλλά στο insomnia κόλλησα...
ALEXANDER! Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 egw to eixa dei ston upno mou.. kai eipa na mpw ! oxi apo enan filo to eixa ma8ei
kontras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Telika to insomnia einai koino mystiko poy metaferete apo stoma se stoma etsi kai egw to ema8a apo ena filo...
SATELLITE2SATELLITE Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Ήταν Χριστούγεννα και είπα να μου κάνω ένα δώρο... Το ίδιο...αλλά έχω και αϋπνίες...
mindtrapper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Ήταν Χριστούγεννα και είπα να μου κάνω ένα δώρο... Το ίδιο...αλλά έχω και αϋπνίες... Εγω να δεις! 8)
Highlander Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Και εγώ αν θυμάμαι καλά σύχναζα όταν δεν έιχε το forum.Τότε πρέπει να ήταν και ένα άλλο site το periodiko.gr (?) που είχε ένα forum και μόλις πήρε την κάτω βόλτα νομίζω ξεκίνησε το insomnia. Κάτι τέτοιο. Πάει καιρός! Μία από τα ίδια !!! Κρίμα για το περιοδικό. Ήταν αρκετά καλό. Το RAM πήρε το σχεδιαστή του Πέρη και στης Κάτιας.
lefscott Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Από τον καλό μου φίλο και παλιό συμφοιτητή Jimis (Γεια σου ρε καρντάση :wink: )
λ² Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 πάει καιρός που μου το είχε προτείνει ένας φίλος μου.(μην βλέπετε τις 10-15 δημοσιεύσεις που έχω τώρα, έχω κ ένα άλλο με 300 ) στην αρχή δεν έδωσα σημασία, αλλά μετά μπήκα στα βαθύτερα του υπολογιστή και έτσι αναγκάστηκα να μείνω
kostas_crete Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 egw pali sto 2o etos to vrika (5 xronia prin dhladh!) psaxnontas na vrw kanena link gia direct download tou Insomnia twn Faithless!!!!!!!! Porwsh!!!!!!! Tote 8ymamai eixa prwtodei ena kolpo gia na kaneis ta ricoh cd-r drives na grafoun pio grigora. Se opoion to elega psarwne poly asxhma!!!!!!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 psaxnontas na vrw kanena link gia direct download tou Insomnia twn Faithless!!! Απο τα πιο ωραια που διαβασα!
georgeadams Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Ούτε που θυμάμαι πλέον... (εε, ξέρετε τώρα, γεράματα, πάρκινσον, αλζχάιμερ, έμενταλ, γκούντα, κλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.