Προς το περιεχόμενο

Πώς φτάσατε εδω?

TheBoyFromSalina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εγώ αν θυμάμαι καλά σύχναζα όταν δεν έιχε το forum.

Τότε πρέπει να ήταν και ένα άλλο site το periodiko.gr (?) που είχε ένα forum και μόλις πήρε την κάτω βόλτα νομίζω ξεκίνησε το insomnia.

Κάτι τέτοιο.

Πάει καιρός! :P

Δημοσ.

Εγώ το insomnia το έμαθα από τον φίλο μου τον Άρη (_DiMoN_) δίοτι ήταν μέλος στο Athens Wireless Metropolitan Network

Αφορμή ήταν ένα thread που ζητούσα τα roms του Mame (δεν υπάχει πια οι mods το έσβησαν), Άρη θυμάσαι?

Ο _DiMoN_ προσφέρθηκε να μου τα γράψει και όταν ήμουν σπίτι του μου είπε για το insomnia και νάμαι. 8)

Βέβαια μου έτυχαν πολλά και δεν κατάφερα να συνεχίσω με το AWMN αλλά στο insomnia κόλλησα... :)

Δημοσ.
Και εγώ αν θυμάμαι καλά σύχναζα όταν δεν έιχε το forum.

Τότε πρέπει να ήταν και ένα άλλο site το periodiko.gr (?) που είχε ένα forum και μόλις πήρε την κάτω βόλτα νομίζω ξεκίνησε το insomnia.

Κάτι τέτοιο.

Πάει καιρός! :P

Μία από τα ίδια !!! :lol: :lol: :lol:

Κρίμα για το περιοδικό. Ήταν αρκετά καλό. Το RAM πήρε το σχεδιαστή του Πέρη και στης Κάτιας.

Δημοσ.

πάει καιρός που μου το είχε προτείνει ένας φίλος μου.(μην βλέπετε τις 10-15 δημοσιεύσεις που έχω τώρα, έχω κ ένα άλλο με 300 :D )

στην αρχή δεν έδωσα σημασία, αλλά μετά μπήκα στα βαθύτερα του υπολογιστή και έτσι αναγκάστηκα :P να μείνω

Δημοσ.

egw pali sto 2o etos to vrika (5 xronia prin dhladh!) psaxnontas na vrw kanena link gia direct download tou Insomnia twn Faithless!!!!!!!!

Porwsh!!!!!!!

Tote 8ymamai eixa prwtodei ena kolpo gia na kaneis ta ricoh cd-r drives na grafoun pio grigora. Se opoion to elega psarwne poly asxhma!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...