Προς το περιεχόμενο

120 σκληρός έγινε 80 και δεν έχει αρχεία μέσα!!!

Swifter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά μόλις άνοιξα το pc, μου έβγαλε μήνυμα ότι βρέθηκε νέο Υλικό, σκληρός δίσκος 80GB. Πάω μέτα να ανοίξω τον 120άρη και καθώς βλέπω τις ιδιότητες έλεγε 80GB και δεν άνοιγε, και το pc άρχισε να κολλάει. Δοκίμασα να κάνω recovery τον σκληρό, αλλά δεν είχα καμμία τύχη. Το κακό είναι, πως εκεί μέσα έχω πράγματα που μαζεύω εδώ και 7-8 χρόνια και μου είναι πολύ δύσκολο να τα βρω, μιας και έχω 56k.

Να σημειώσω πως ο σκληρός είναι Western Digital.

Οποιαδήποτε ιδέα είναι καλοδεχούμενη.

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Καλησπέρα , και καλώς ήρθες .

Δοκίμασε απο :

Control Panel / System / Hardware / Device Manager / IDE ATA-ATAPI controllers , να κάνεις Unistall το Primary IDE Channel και μετά κάνε Restart .

Κανονικά με το που μπείς στα Windows θα σου πεί οτι βρέθηκε καινούριο υλικό και λογικά θα έχει επανέλθει και ο σκληρός σου .

P.S. Τα παραπάνω ισχύουν σε υπολογιστή με WIN XP .

To BIOS βλέπει σωστά τον σκληρό σου ?

Πές μας τι έγινε ?

Δημοσ.

Λοιπόν όταν έκανα restart, στην αρχή που διαβάζει τις μνήμες κτλ, μου λέει πως είναι 80gb και κάνει κάμποση ώρα για να ανοίξει, και τελικά δεν μπαίνει στα windows. Να σημειώσω επίσης, ότι τον σκληρό τον είχα σε μια εξωτερική θήκη, και τον σύνδεα με usb, αλλά ούτε έπεσε ούτε τίποτα.

Δημοσ.

Δηλαδή το λειτουργικό σου είναι στον εξωτερικό δίσκο ?

Αν ναι , το μόνο που θα έκανα εγώ θα ήτανε να τον τοποθετήσω μέσα στο κουτί .

Τον έχεις κόψει σε Partition ?

Τι μάρκα Bios έχεις ?

Δημοσ.

Όχι δεν έχω windows στον εξωτερικό, τον έχω μόνο για να τον κουβαλάω σε κάνα net cafe και να κατεβάζω, και δεν έχει partitions.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...