Προς το περιεχόμενο

Πως μπορω να φτιαξω και να ανεβασω δικο μου WAP site???

kleenex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις πως γινεται να φτιαξω ενα WAP site και να το ανεβασω ωστε να βρισκεται μονιμα διαθεσιμο? Π.χ. εχω φτιαξει 3-4 κινουμενα screensavers αλλα αλλαξα κινητο (πηρα το 6510) και πλεον δεν μπορω να τα εχω στο κινητο μου οποτε θα ηθελα να βρισκονται ανεβασμενα καπου και με τους σελιδοδεικτες να τα επισκεπτομαι εγω η να τους στελνω σε αλλους που εχουν 3330 και να τα κατεβαζουν.

Γινεται? Ξερετε πως?

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω φιλε μου. Η σελιδα ειναι παρα πολυ ωραια. Ηδη εκανα κατι αλλα δεν μπορω να βαλω screensaver... Ξερεις μηπως πως?

Δημοσ.

Egw exw ftia3ei edw kai ena xrono ena WAP-port toy site ths Artas (http://www.artinoi.gr)

0a to breis sto wap.artinoi.gr

Dokimaste to, kai an xreiasteis info, eyxaristws na soy dwsw (opws kai se opoion allo 0elei)...

Exei ligo doylitsa kai 0elei poly prosoxh, giati h glwssa ayth DEN sygxw0ei oyte ena la0aki...

Den einai san html poy oti kai na baleis 0a to dei3ei...

Exw balei akomh kai toys on-line users, recine users, statistics, last user etc. sto forum, kalh idea gia polla sites. Etsi mporw na elegxw ana pasa stigmh an ola pane kala sto forum mas.

Δημοσ.

Φιλε melody σε ευχαριστω. Καθε βοηθεια θα ηταν επιθυμητη. Οποτε μπορεσεις στειλε μου e-mail.

Να εισαι καλα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...