gherudos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Exw thn crypto mpeg 2 pc tv card me radiofwno h karta grafikwn Albatron GF4 FX 5200 den exei video in dustuxws Otan sundew to playstation 2 h to xbox h gamecube sthn pc tv card h poiothta den mporw na pw oti einai poly kalh APLA DEN EXEI KAMIA SXESH h poiothta otan sundew sthn pio aplh thleorash to playstation 2 (sthn tv h poiothta einai safws kaluterh enw sthn pc tv card einai ligo thola thampa skoteina kai genika xalia) xrhsimopoiw to programa DScaler. Mhpws kserete ti mporei na ftaiei? Mhpws exete na mou proteinete kapoio kalutero programa? Kati akoma skeftomai na agorasw mia karta vga pou sundeei ekswteriko shma opws cameras video kai genika ps2 kai videogames apeutheias sto monitor xwris na leitourgei to pc mono to monitor. H yparxei kai h pithanothta ma agorasw mia kaluterh karta grafikwn me eswmatomeno video in. Peite mou poion tropo na epileksw wste na exw thn kaluterh poiothta eikonas otan paizw me to ps2 (thelw na einai opws otan paizeis se mia aplh thleorash) a kai mhn peite na agorasw mia thleorash giati den uparxei xwros Sas euxaristw polu. Tha hthela na to suzhthsoume to thema an thelete kai na mou ekshghsete kalutera to msn mou einai [email protected]
_DiMoN_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Με ενδιαφέρει κι εμένα το θέμα, ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να συνδέσεις μια κονσόλα στον υπολογιστή και να παίζεις.... Πάντως φίλε gherudos υπάρχει και αυτό και μπορείς να του ρίξεις μια ματιά..Είναι τα λεγόμενα VGA boxes... (έχει 5) http://www.consoleplus.co.uk/index.php?cPath=29_143
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.