Προς το περιεχόμενο

Ταυτόχρονα Downloads στο Azureus...ΠΩΣ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό το Azureus για τα κατεβάσματα μου. Όλα δουλέυουν καλά αλλά δεν μπορώ να κατεβάζω ταυτόχρονα παραπάνω απο ένα αρχεία. Πώς μπορώ να το ενεργοποιήσω αυτό? Έψαξα λίγο στα options χωρίς να βρώ άκρη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επανέρχομαι και ζητώ (ξανά) τη βοήθεια σας!! Απο το Σάββατο το απόγευμα το azureus ΣΕΡΝΕΤΑΙ! Ενώ πριν ήταν χαλαρά στα 18-22kb/s τώρα με τα βίας περνάει τα 5 ενώ κρεμάει και η σύνδεση μου αν θέλω ταυτόχρονο brοwsing. Το περίεργο είναι πως στα kazaa καταβάζει 26-30 άνετα ενώ και το surfing όταν είναι κλειστό το azureus είναι τέλειο...Τι μπορεί να φταίει και πώς μπορώ να το βελτιώσω? Οι φατσούλες είναι πράσινες ενώ τα αρχεία που κατεβάζω είναι γνωστά...

Από ότι έχω παρατηρήσει κύριο ρόλο στην ταχύτητα του download περισσότερο στο emule αλλά και στο BitTorrent/Azureus παίζει η ταχύτητα του UPLOAD.

Γενικά όταν τρέχουν και τα δύο μαζί πα΄νε αργά, πιό αργά από το αν τα κατέβαζες ένα-ένα.

Έθεσες κάποιον περιορισμό στο upload (εγώ έχω 8 kb/s) sto emule? Τις πρώτες μέρες που το είχα free σερνόταν, όταν έβαλα το 8kb/s βελιτώθηκε κατά πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...