papadakn Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό το Azureus για τα κατεβάσματα μου. Όλα δουλέυουν καλά αλλά δεν μπορώ να κατεβάζω ταυτόχρονα παραπάνω απο ένα αρχεία. Πώς μπορώ να το ενεργοποιήσω αυτό? Έψαξα λίγο στα options χωρίς να βρώ άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 de nomizo oti kaneis kati idiaitero...ego katebaza xthes 3 files xoris na exo peiraxei rythmiseis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eurochild Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 de3i click panw sto arxeio pou 8es na arxisei kai "force start"! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papadakn Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 thnx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 no problem! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papadakn Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Επανέρχομαι και ζητώ (ξανά) τη βοήθεια σας!! Απο το Σάββατο το απόγευμα το azureus ΣΕΡΝΕΤΑΙ! Ενώ πριν ήταν χαλαρά στα 18-22kb/s τώρα με τα βίας περνάει τα 5 ενώ κρεμάει και η σύνδεση μου αν θέλω ταυτόχρονο brοwsing. Το περίεργο είναι πως στα kazaa καταβάζει 26-30 άνετα ενώ και το surfing όταν είναι κλειστό το azureus είναι τέλειο...Τι μπορεί να φταίει και πώς μπορώ να το βελτιώσω? Οι φατσούλες είναι πράσινες ενώ τα αρχεία που κατεβάζω είναι γνωστά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 ti na sou pw kai se mena to idio kanei. trabaw to "the sims 2" kai katebazei me 1.1 k/s! bebaia trexoun kai parallila emule kai dc++ , de 3erw pws 8a paei mono tou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papadakn Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 To sims to katebaza me 20+ Twra sto Rome Total War ta eide kwlyomena...xamiles taxitites xwris na exw anoixto kati alla parallila...perierga pragmata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Από ότι έχω παρατηρήσει κύριο ρόλο στην ταχύτητα του download περισσότερο στο emule αλλά και στο BitTorrent/Azureus παίζει η ταχύτητα του UPLOAD. Γενικά όταν τρέχουν και τα δύο μαζί πα΄νε αργά, πιό αργά από το αν τα κατέβαζες ένα-ένα. Έθεσες κάποιον περιορισμό στο upload (εγώ έχω 8 kb/s) sto emule? Τις πρώτες μέρες που το είχα free σερνόταν, όταν έβαλα το 8kb/s βελιτώθηκε κατά πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.