Προς το περιεχόμενο

Μπορεί να μπεί φραγή σε συγκεκριμένο αριθμό μόνο στα sms?

passenger57

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να μπεί φραγή σε συγκεκριμένο αριθμό μόνο στα sms?Δηλαδη να μην λαμβάνεις sms και να απορριπτονται? Γίνεται αυτο σε PANASONIC GD90?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Νομίζω φραγή γίνεται μόνο στα μυνηματα χωρίς αποστολέα του guess who της Panafon

Δημοσ.

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by SpY:

<strong>ATG etsi den ginete fragi se ola ta eiserxomena msg?</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Yeap!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θέλει για συγκεκριμένο αριθμό

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

.......το θεμα το βρηκα απο αναζήτηση...και ας έχουν περάσει μερικα .... χρονάκια!!!!

Εχω samsung U900 και θέλω να μπεί σε έναν μονο συγκεκριμένο αριθμό (στο SMS) φραγή !Μου στελνει και χρεωνομαι 2€ το μηνυμα που λαμβάνω!!!!!

Ισχυει κατι τετοιο; μπορω να κανω φραγη sms συγκεκριμένο;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
.......το θεμα το βρηκα απο αναζήτηση...και ας έχουν περάσει μερικα .... χρονάκια!!!!

Εχω samsung U900 και θέλω να μπεί σε έναν μονο συγκεκριμένο αριθμό (στο SMS) φραγή !Μου στελνει και χρεωνομαι 2€ το μηνυμα που λαμβάνω!!!!!

Ισχυει κατι τετοιο; μπορω να κανω φραγη sms συγκεκριμένο;

ειλικρινα δεν ξερω, αλλα γιατι δεν ρωτας καλυτερα τον παροχο σου;

επισης αυτη η χρεωση προερχεται απο καποια υπηρεσια;αν ναι, γιατι δεν την διακοπτεις;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
τελικα αυτο εκανα. εστειλα μηνυμα stop στο ιδιο αριθμο και σταμάτησαν!!!

αχ αυτο το test iq στο Facebook εχει καταστρεψει κοσμο:lol::lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...