Prof_Chaos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 λίγο ασχετο αλλά μήπως και ξέρετε.Πως θα ξεκλειδόσω απο το colin 4 τις πίστες και τα αυτοκίνητα;(καίγομαι για το golf) Γκουγκλίασα αλλά βγάζει πολλούς κωδικούς για διαφορετικά μπονους codes..Το game code μου είναι 20324..Αν ξέρει κανείς οτιδήποτε θα το εκτιμούσα.
The Crow Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Ρε παιδιά επειγόντως χρειάζομαι το serial!Όποιος το ξέρει ας μου το πει please!
sot78 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Prof_Chaos πες μου το secretaccess code του παιχνιδιου και θα σου πο τους κοδικους
sot78 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 SORRY!!!!!!!!!!!! ton eixes steilei exoyme loipon GROUP B MODE/CARS : EUCEYZ ALL OTHER CARS : SLIIFZ ALL TRACKS : BCFPED EXPERT MODE : DCJOEG ALL CAR PARTS : FEDGOT ALL TESTS : AZDODB MIRROR TRACKS : YGNLQV
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Καλά, έχετε διαβάσει ποτέ τους Όρους Χρήσης στο forum που γράφετε τόσο καιρό; Εδώ είναι >>> http://www.insomnia.gr/phpBB2/rules.php Από μία εβδομάδα ban στους The Crow και sot78!!! :evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.