Προς το περιεχόμενο

Περίεργη συμπεριφορά σε απλή pstn dialup σύνδεση ...

abudakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά σε όλους,

βρίσκομαι σε ένα μακρυνό νησάκι της Δωδεκανήσου και την περασμένη εβδομάδα κατάφερα και έβαλα μία απλή pstn γραμμή τηλεφώνου μόνο και μόνο για να έχω internet βασικά έστω και dialup. Έχω σύνδεση με FORTHnet. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι έχω πάρα πολύ μεγάλη κίνηση στο 'upload' ή Αποστολή δεδομένων και βεβαίως δεν κάνω upload. Μόνο browsing βασικά μέσω internet explorer. Έχω XP Ηome και Norton SystemWorks 2004. Για παράδειγμα αυτήν την στιγμή έχω

Αποστολή: 466.000 bytes

Παραλαβή: 1.183.000 bytes

και το μόνο που έχω κάνει για σήμερα είναι browsing στο διαδίκτυο.

Μου κάνει φοβερή εντύπωση αυτό το πράγμα. Το λογικό θα ήταν κάποια bytes να στέλνονται (στυλ keep-alive) αλλά ΟΧΙ και τόσα. Αυτό επίσης επηρεάζει και το download speed καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα ''παγώνει'' το download είτε πρόκειται για σελίδα είτε για αρχείο.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει σας παρακαλώ; Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να δείχνει ποια processes χρησιμοποιούν το internet ... αρχίζω και υποπτεύομαι μήπως κάποια εγκατεστημένη εφαρμογή τρώει internet resources άδικα ...

Δημοσ.
[..] Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να δείχνει ποια processes χρησιμοποιούν το internet [..]

NetLimiter :wink:

δοκιμασε και κανενα spybot, ad-aware για τιποτα "περιεργο"

Δημοσ.

apenergopoihse ta auto updates apo ta programmata kai t windows sou

epishs katevase to adaware kai to spybot search and destroy na psaxeis gia prgrammata pou katevases en agnoia sou apo to net kai mporei na einai apivlavei gia to pc sou

Δημοσ.

..επίσης, μπορείς να βάλεις κάποιο free firewall (προτείνω το Zone Alarm) για να έχεις το κεφάλι σου πιό ήσυχο...

Δημοσ.
de nomizw oti exeis kapoio problem.

twra pou diavasa to post sou eimai 23 lepta online

sent 1.564.000 compression 86%

received 1.434.000 compression 38%

Δεν νομίζω να είναι εντελως φυσιολογικό' date=' τα δικά μου μετά απο 1:30 περιπου ώρα on-line είναι:

[b']send:[/b] 2.625.000

received:26.221.000

Δημοσ.

mipos kapoios ios? breite ena post pou eixa kanei, eixa io kai ekane apostoli dedomenon. grapste netstat apo dos na deite pou stelnei. emena elege oti estelne stin microsoft. kanena antivirus den ton ebriske mexri pou ekana online scanning apo symantec kai mou eixe brei nomizo enan io ton w32 spybot kati tetoio. gia psakste to. den ginete na exeis apostoli dedomenon parapano apo lipsi tin stigmi pou den stelnete extra data eseis.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...