Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν ξερω τι τιλτο να βαλω.. Λοιπον ειδα χθες στο Carefur κατι που εμοιαζε με tv plasma... αλλα τελικα ηταν μονο monitor. 42 ιντσες 2000 ευρω.Μου ειπαν οτι παιζει σε συνδιασμο με εξωτερικη πηγη εικονς - ηχου (dvd , video κλπ). Και το ερωτημα... Αν το συνδεσω με το dvdrw που εχω που εχει δικο του tuner θα δειχνει σαν τηλεοραση ???? Οποιος ξερει ας απαντηση.Ευχαριστω πολυ.
kx5 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Λογικά Ναι. Για σιγουριά δοκίμασε να συνδέσεις το dvdrw σου με μια TV μέσω Scart. Αν μπορείς να βλέπεις στην οθόνη της TV τηλεόραση μέσω του dvdrw τότε θα ισχύει το ίδιο και για οποιοδήποτε monitor.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Λογικά Ναι. Για σιγουριά δοκίμασε να συνδέσεις το dvdrw σου με μια TV μέσω Scart. Αν μπορείς να βλέπεις στην οθόνη της TV τηλεόραση μέσω του dvdrw τότε θα ισχύει το ίδιο και για οποιοδήποτε monitor. Σε ευχαριστω.Με το dvdrw μου Comet βλεπω μια χαρα καναλια στην tv οπως τα εχω ρυθμισει στο dvdrw. Βεβαια μου φαινεται πολυ... οικονομικη λυση με 2200 ευρω να βλεπω tv σε οθονη plasma 42 ιντσων και δεν ξερω γιατι αλλα εχω αμφιβολιες.Λεω να παω αυριο να ριξω μια ματια στη Sony στο Μαρουσι...
kx5 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Και εμένα περίεργο μου φαίνεται Αν και δεν παρακολουθώ τις τιμές... Με 2000Ε θα την αγόραζα και εγώ. Ίσως η απουσία δεκτη, ηχητικού συστήματος κ.τ.λ. να είναι λόγος για τέτοια τιμή, άλλωστε σκέτο monitor είναι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Μια 42αρα Sony plasma κανονικη εχει πανω απο 4000-4500 ευρω.... :twisted: :twisted: :twisted:
madsc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Γιάννης_(Platano), αν μιλάς για το dvdrw που θυμάμαι θα παίξει οκ, απλά θα αλλάζεις κανάλια/ένταση από την πηγή. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις κ το video εγγραφής σου, σαν πηγή. p.s. Πρόσεχε τις συνδέσεις, δεν είμαι Ελλάδα τώρα. /sc
marios1957 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Platano:Άρωστε!lol Mad:Θα γυρίσεις,δεν θα γυρίσεις;Τότε θα δεις...
kavaliotis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν ξερω τι τιλτο να βαλω..Λοιπον ειδα χθες στο Carefur κατι που εμοιαζε με tv plasma... αλλα τελικα ηταν μονο monitor. 42 ιντσες 2000 ευρω.Μου ειπαν οτι παιζει σε συνδιασμο με εξωτερικη πηγη εικονς - ηχου (dvd ' date=' video κλπ). Και το ερωτημα... Αν το συνδεσω με το dvdrw που εχω που εχει [b']δικο του tuner [/b]θα δειχνει σαν τηλεοραση ???? Οποιος ξερει ας απαντηση.Ευχαριστω πολυ. Μισο μισο μισο!!!!!!! Δηλαδη αυτη η οθονη ειναι για υπολογιστη? Τι εξοδους-εισοδους εχει? Θυμασαι μοντελο Γιαννη? Αυριο πεταγομαι Carrefour Θεσσαλονικης να δω αν υπαρχει και εκει... Δεν με χαλαει καθολου να αλλαζω καναλια απο το βιντεο και να εχω συνδεδεμενο και το TV-OUT εκει και να βλεπω ταινιες σε 42 ιντσες !!!!!!!!!!! 2000 ευρω ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ!!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Παιδια δεν κοιταξα μοντελλο ουτε εξοδους....Ισως παω σημερα αυριο στη Sony να ρωτησω...Αλλα καλα απο εικονα αλλα ηχο απο που θα βγαζει??? Το στερεωφωνικο θα συνδεεται με την οθονη???? :?: :?: :?: 1999 ευρω και σε 24 δοσεις ατοκες!!!!! Madsc ναι για το comet εννοω.Που θα παει ...θα γυρισεις!!!!! Δεν γλυτωνεις απο μενα...
madsc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 ...αλλα ηχο απο που θα βγαζει??? Το στερεωφωνικο θα συνδεεται με την οθονη???? :?: :?: :?:Aκριβώς. Που θα παει ...θα γυρισεις!!!!! Δεν γλυτωνεις απο μενα... lol, έλα να με βρείς, αν αργήσω! /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.