sotris99 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Ναι αυτό είναι αλήθεια cris... Για αυτό πόσταρα το πρόγραμμα των συναυλιών ακόμη και αν ο epote είχε την καλωσύνη να μας φιλοξενήσει... η συναυλία είναι sold out...
Cristina Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Σωτήρη, αφού έκανα το post μου είδα το edit σου.
epote Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Επειδή πολλοί θα χαρήκατε... Και είναι κρίμα... Να πω απλώς πως η συναυλία δεν θα γίνει στην Ελλάδα αλλά στην Φινλάνδία... Νομίζω πως είναι μια σημαντική λεπτομέρεια που διέφυγε από τον epote να την αναφέρει... YEAH BABY!!! θα παω φιλανδια epote uber alles!!!!! δεν ειμαι φιλανδος η κατι τετοιο απλα θα παω για χριστουγενιατικες διακοπουλες
@zouve@ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 xeneroma den piga pou den piga malakasa.........
sotris99 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Για δείτε κάτι που μου ήρθε σήμερα με το ταχυδρομείο σήμερα... Nuclear Blast Στο κέντρο pls...
@zouve@ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 einai to single to deutero apo ton disko pou paei na pei oti tha ehei kai videoclip ......... eides kai to kainourgio ton sonata arctica kato aristera .......
sotris99 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 einai to single to deutero apo ton disko pou paei na pei oti tha ehei kai videoclip .........eides kai to kainourgio ton sonata arctica kato aristera ....... Λες; είναι γαμάτο τραγουδάκι... Σαφώς και το είδα... Λοιπόν εχθές αγόρασα το νέο single των Nightwish το Wish I Had An Angel. Το βρήκα στο PMW με τιμή 6' date='99 ευρώ (τσουχτερή για single αλλά το αγόρασα ) [img']http://briefcase.pathfinder.gr/download/sotris99/25128/320691/0/folder.jpg[/img] Tracklist... 1. Wish I Had An Angel (taken from the album once) Lyrics To υπέροχο αυτό τραγουδάκι κοσμεί πρώτο - πρώτο το single αυτό! 2. Ghost Love Score (instrumental score) Ένα από τα καλύτερα τραγούδια του "Once" σε συμφωνική ορχηστρική εκτέλεση από την London Session Orchestra. Tο πρωτότυπο έχει ένα καταπληκτικό τετράστιχο με τις φωνές της London Session Choir... My fall will be for you My fall will be for you My love will be in you If you be the one to cut me I`ll bleed forever 3. Where Were You Last Night Lyrics Metal διασκευή του αγαπημένου τραγουδιού της Ankie Bagger. Τ Ε Λ Ε Ι Ο. Η Tarja ερμηνεύει καταπληκτικά το συγκεκριμένο τραγούδι. 4. Wish I Had An Angel (demo version) Πρώιμη εκτέλεση του τραγουδιού σε τύπου live/studio εκδοχή (δηλαδή όλοι τα μέλη παίζουν ταυτόχρονα στο στούντιο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.