Lord_Az Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Ενας φίλος με ρώτησε χθες.. πως να κανει disable το hyperthreading.. Εγω δεν εχω ιδεα..δεν ξερω καν τι ειναι.. αλλα του ειπα οτι θα μαθω.. βοηθεια λοιπον κανείς? χαιρετω
Panahs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Το hyperthreading είναι μια τεχνολογία των Pentium 4. Ουσιαστικά μεγαλώνει την ταχύτητα τους από τους κοινούς Pentium. Ποιος ο λόγος να το απενεργοποιήσει, αν γίνεται??
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Γιατι να το απενεργοποιησει? Μπορει να το κανει απο το bios... Ριξε μια ματια εδω,για το τι ειναι http://www.intel.com/technology/hyperthread/
Lord_Az Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 λοιπόν.. Διαβασα το αρθράκι....όπως βλέπω ειναι απλή παράλληλη επεξεργασία με χρηση threads. Ο φίλος που λέτε...μου έλεγε οτι όταν γραφει cd's δεν γινεται χρηση του 100% του buffer αλλα μόλις του 50%. Δεν ρώτησα που ειναι το κακό..κι αν έχει πρόβλημα.. Και γω του είπα οτι λογικά απο to bios θα κλείνει.. Anyway...χαμένος χρόνος.... ευχαριστω και χαιρετω
pseira Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 kamia sxesi to HT me to buffering tou cd-rw. Kati allo ftaei. Mipws to exei sto idio kalwdio me tin source syskeui?
JoKo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Ή το καλώδιο θα φταίει, ή το writer του δε θα είναι σε DMA mode...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.