Προς το περιεχόμενο

[color=red]Aisxos [/color]me pathfinder

ntg24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia aisxos me to pathfinder.

To epelexa na hostarw ena site mou sto opoio eixa link se mia selida pou parexei etoima forum kai mou kopsane ola auta ta link

Oti eikona htan linkarismenh pros auth thn svisane.

Kala einai sovaroi, xwris na se enhmerwsoun bazoun xeri sth selida?

Δημοσ.

Τελικά μου φαίνεται η αχαριστία υποβόσκει σε όλους μας.

Γραφόμαστε σε ένα site συμφωνόντας με τους κανονισμούς του χωρίς να πληρώσουμε μία, το χρησιμοποιούμε για "αποθήκη", κ ύστερα βγαίνουμε κ τους κράζουμε/συκοφαντούμε επειδή κάναν αυτά ακριβώς που πατήσαμε εμείς accept, όταν γραφτήκαμε. Συγννώμη δηλ που δεν σε αφήσαν να κάνεις remote linking τον δωρεάν χώρο που σου προσφέρουν κιόλας.

Σε εμένα προσωπικά δεν έχουν κατεβάσει/σβήσει κάτι ούτε κ σε κάποιον άλλο που να γνωρίζω. Καταρχήν τσέκαρε τα δικαιώματα που έχεις δώσει στους λοιπούς χρήστες, κ μετά ξανατσέκαρε τους όρους χρήσης του εν λόγω site κ "σκέψου" τι ανέβασες/linkάρισες. Στην τελική πήγαινε κ νοίκιασε κάπου χώρο επί πληρωμή (που κ εκεί έχουν όρους) - σιγά τα λεφτά που ζητάνε, αλλά έλεος μη δαγκώνουμε το χέρι που μας δίνει τροφή επειδή το φαγητό είναι ανάλατο.

/sc

Δημοσ.

File mou auto pou les einai asxeto!!!

Oi antrwpoi einai kolhmenoi! To mono pou ekana htan na linkarw ena site me ena forum. Epeidi den xerw na ftiaxw forum, brika ena site pou sou dinei etoima.

Alla autoi to kopsane!

Giauto mages MAKRIA apo PATHFINDER!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον madsc, σε όλα όσα είπε. :)

Από το '99 χρησιμοποιοώ τις υπηρεσίες του pathfinder.gr χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς κανένα παράπανο.

Εννοείται πάντα μέσα στα πλαίσια των κανονισμών του. ;)

Καταρχήν τσέκαρε τα δικαιώματα που έχεις δώσει στους λοιπούς χρήστες, κ μετά ξανατσέκαρε τους όρους χρήσης του εν λόγω site κ "σκέψου" τι ανέβασες/linkάρισες.

Και θα επιμείνω κι εγώ σε αυτό. :)

Τόση εμπάθεια όμως, μάλλον είναι υπερβολική. :roll:

Δημοσ.

exo kai ego 2 logariasmous sto pathfinder apo to 99.kanena problima.oi simboules file pou dineis tou styl "makria apo pathfinder" se kanoun empathi.xanadiabase tous kanonismous kai orous pou thetei i etairia

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...