DrLo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 1. Μπορεί από 1 utp καλώδιο να χρησιμοποιήσεις και τα 8 συρματίδια για να περάσεις 2 γραμμές data (4 συρματίδια x2). 2. Επίσης έχω διαβάσει ότι το να περνάς τηλεφωνική γραμμή και γραμμή data από ίδιο καλώδιο προκαλείς παρεμβολές και μείωση ταχύτητας στην data γραμμή, ισχύει και κατά πόσο ? 3. Αν βάλω την PCMIA κάρτα στο zyxel 650Η για να ενεργοποιήσω τις wireless λειτουργείες του σε τί απόσταση μπορώ να έχω πχ ένα laptop με PCMIA wireless card? Θα λειτουργεί στον άλλο όροφο?
Highlander Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 1. Όχι. 2. Ναι δεν είναι σωστό. Γι'αυτό προτείνω 2 UTP ή 1 UTP & 1 FTP. 3. Ανάλογα την κάρτα, τον χώρο κλπ. Αν παρεμβάλεται τοίχος συνήθως είναι πρόβλημα.
boredmind Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 file wireless anamesa se toixo diskola na doulepsei... mallon tha douleyei alla de tha mporeis na exeis max speed
Papajohn Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Highlander δηλαδη απο 1utp δεν μπορώ να έχω τηλεφωνο και 10/100 LAN η 10/100 LAN και S-Bus ISDN;! Γιατι;;
Joykiller Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 egw to mono pou xerw kai apantw xwris na diavasw ti exoun grapsei ta paidia an kai eimai sigouros oti swsto einai gia na to exoun grapsei vale cat 7 kalwdia exoun monwsh ana xrwma h 6aria pou exoun monwsh ana zeygos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.