Προς το περιεχόμενο

BΟΗΘΕΙΑ: το Kaspersky Antivirus μου δουλεύει με παρενέργειες

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ego dokimasa se palio install tin 4,5 ekdosi tou kaspersky kai se kainourio intsall tin ekdosi 5 kai stis dio periptosis to pc stamatise na kanei shutdown alla mono restart.(tin proti fora to elisa me format:( tin defteri me apegatastasi eftixos tous kaspersky)

an exei brei kaneis lisi giati borei na ginete afto please as postarei kai as mou steili kai ena pm!:)

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

4,5 ekdosi tou kaspersky kai se kainourio intsall tin ekdosi 5 kai stis dio periptosis to pc stamatise na kanei shutdown alla mono restart.(tin proti fora to elisa me format:( tin defteri me apegatastasi eftixos tous kaspersky)

Φιλε μου το ειχα παθει κι εγω αυτο!

Βεβαια σε μενα μαλλον ηταν θεμα norton που ειχα παλια. Με προβληματιζει που και σε νεα εγκατασταση στο εκανε.

Το εχω βαλει σε 3 pc μεχρι τωρα.

Δημοσ.

Ρε παιδια κανει κανείς σας χειροκινητο update της βασης?

Γιατι σε μενα αρκετα συχνα εχει προβληματα.

Πχ. κατεβαζω την εβδομαδιαια ανανεωση και μετα λεω στο kaspersky να ανανεωσει τη βαση, και μου βγαζει μηνυμα λαθους.

Εχω δοκιμασει να το ξανακατεβασω, και μαλιστα απο αλλους servers αλλα και παλι βγαζει λαθος. Αυτο μου το κανει σε διαφορες χρονικες στιγμες.

Τι συμβαινει?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Λεει πουθενα τι διαφορες εχει απο την προηγουμενη version?

Στο site δεν λεει πουθενα για τα fixes αλλα ολο και κανενα bug θα εχει διορθωθει!!! Δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις... :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...