sarisn Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Ελπιζω να μην εχει προβλημα σαν την personal 5. Μόνο σε σένα έχει μου φαίνεται...
rista Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Το θεμα ας κλειδωθει mods!!! Μονο δυο τρεις εχουν και καλα προβληματα αλλα η φαση ειναι οτι μονο με το Norton ολοι ειναι οκ!!!Οποτε Ο νοων Νοειτο πιστευω!! :twisted: :twisted: :wink:
karib Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Το θεμα ας κλειδωθει mods!!! Μονο δυο τρεις εχουν και καλα προβληματα αλλα η φαση ειναι οτι μονο με το Norton ολοι ειναι οκ!!!Οποτε Ο νοων Νοειτο πιστευω!! Ρε φιλε, καλα μας δουλευεις? Με την ιδια εννοια οποιος αναφερει προβλημα στο insomnia με καποιο προγραμμα, προωθει ανταγωνιστικο! Εισαι απιστευτος, φαντασια καλπαζουσα... Εγω κανω μια προσπαθεια να δουλεψω με κατι οντως ανωτερο οπως το kaspersky.
SpY Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 File Karib katharise ligo tin Registry me to "Wintools.net" i me to "Registry Medic" afou sou vrike polla pragmata apo ious kai trojan peiraxtike 100% i Registry! An kai synithws an sou vrike polla kalytera kane ena format kai vale apo tin arxi Kaspersky! Egw pantws to xrisimopoiw xronia apo tis prwtes ekdoseis tou kai pote den eixa provlima
qspock Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Με το Kaspersky εχω κι εγω προβλημα. Μου εκανε κουφα οπως μετα απο επανακινηση των XP, το λειτουργικο τραβαει ενα scandisk χωρις λογο και σβηνει διαφορα. Μετα οταν μπουταρει η λειπουν καποια αρχεια η δε μπαινουν καν στα win και θελει format και επανεγκατασταση. Τωρα φταιει το Kaspersky φταιει κατι αλλο, δε ξερω, αλλα μονο απο τοτε που χρησιμοποιω το kaspersky το κανει...
rista Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Το θεμα ας κλειδωθει mods!!! Μονο δυο τρεις εχουν και καλα προβληματα αλλα η φαση ειναι οτι μονο με το Norton ολοι ειναι οκ!!!Οποτε Ο νοων Νοειτο πιστευω!! Ρε φιλε' date=' καλα μας δουλευεις? Με την ιδια εννοια οποιος αναφερει προβλημα στο insomnia με καποιο προγραμμα, προωθει ανταγωνιστικο! Εισαι απιστευτος, φαντασια καλπαζουσα... Εγω κανω μια προσπαθεια να δουλεψω με κατι οντως ανωτερο οπως το kaspersky.[/quote'] Ισα Ισα μαλλον εσυ μας δουλευεις αφου δεν φτανει που σου εδωσα μια βαση να κοιταξεις για το τι μπορει να φταιει εσυ τα περιμενεις φαινεται ολα στο πιατο!! Ως και site σου εστειλα link για να σε βοηθησω προσωπικα αλλα εσυ λες σιγα να μην κανεις φυλλο και φτερο τα windows!!! Πως θελεις δηλαδη στο insomnia να σε βοηθησει καποιος οταν εσυ δεν μας βοηθας?Για σε παρακαλω!!!Δεν μας ειπες καν αν εχεις βαλει SP2 που ειναι πολυ σημαντικο μιας και κυκλοφορησε προσφατα!!! Και στο τελος μας πετας κιολας οτι θα βαλεις και την εκδοση 4 μπας και ειναι λιγοτερο buggy απο τη 5.....Ενω στην ουσια buggy ειναι το συστημα σου!!Και μετα τα διαβαζει ο κοσμος και αναρωτιετε αν οντως το ταδε προγραμμα ειναι ζημιαρικο... Φιλικα παντα τα λεω αυτα και μην παρεξηγεις καταστασεις σε παρακαλω πολυ!! Υ.Γ ουτε καν specs του συστηματος δεν μας εχεις δωσει ακομα......
GothicCrusader Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 ... πάντως πολλά από τα "upgrade2freeware" updates δεν συνεργάζονται με το kaspersky και πολλές φορές προκαλούν προβλήματα. Πήγαινε βόλτα με το γάιδαρο και πάρε άλλη έκδοση του kaspersky που να έχει το update μέσα στο κουτί. Μπορεί να χρειαστεί να πετάξεις μερικά κουτιά στον κάδο ανακύκλωσης (να σέβεσαι το περιβάλλον, μη το ξεχνάς) μέχρι να βρεις το ιδανικό. Σε κάθε περίπτωση εγώ σου προτείνω προγράμματα που δεν χρειάζεται να τα μεταφέρει ο γάιδαρος όπως π.χ. Avast, Antivir κλπ. Γιατί δεν τα εμπιστεύεστε; τα ίδια και τα ίδια γράφουμε...
StavrosD Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Όσες φορές έχω κάνει το λάθος να βάλω Norton και μετά το απεγκαταστήσω, πάντα με οποιοδήπτε άλλο αντιβιοτικό βάλω, έχω προβλήματα, τα οποία λύνονται μόνο όταν ξαναεγκαταστήσω το Norton ή όταν κάνω format. Μήπως μυρίζει κάτι;
karib Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Όσες φορές έχω κάνει το λάθος να βάλω Norton και μετά το απεγκαταστήσω, πάντα με οποιοδήπτε άλλο αντιβιοτικό βάλω, έχω προβλήματα, τα οποία λύνονται μόνο όταν ξαναεγκαταστήσω το Norton ή όταν κάνω format. Μήπως μυρίζει κάτι; ΤΕΛΙΚΑ, AYTO ΕΠΑΘΑ! Ο κυριος norton φεύγοντας έπαιρνε μαζι του πολλα χρησιμα πραγματα. Να φανταστειτε οτι δεν δουλευε το system restore, το services απο administrative tasks κλπ. Ενω με norton ολα τελεια. Βγαζοντας το norton antivirus δεν δουλευε καν το Ghost!!!! Απιστευτη η symantec! Μετα απο πολλα βαλε-βγαλε, και αφου βαζοντας το kaspersky χτυπουσαν χιλια δυο λογω norton, τελικα εκανα επανεγκατασταση το ghost(!) και αφου προσθεσε στο συστημα μου το απαραιτητο λογισμικο της symantec, τοτε λειτουργησε και το kaspersky σωστα. 1. Γιατι βγαζοντας norton, βγαζοντας kaspersky, ολα ροδινα. 2. Βγαζοντας norton, βαζοντας kaspersky, συστημα σκ@τ@! (μετα εσεις τι θα υποθετατε, οτι φταιει ο norton? Οχι, οτι φταει ο kaspersky!) Τελικα φαινεται οτι δεν ηταν καθαρα θεμα kaspersky. Αλλα φευγοντας ο norton 'έκαιγε' το εδαφος ωστε να μην ξανακαθισει στο pc ποτε αλλης εταιριας antivirus. Καταλαβατε τι παιχτηκε? Εφτυσα αιμα μεχρι να βγαλω ακρη. rista εκτιμω τις προσπαθειες σου, δεν υπαρχει παρεξηγηση. Οπως ειδατε το σκηνικο ηταν αρκετα υπουλο και συνθετο....
rista Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Όσες φορές έχω κάνει το λάθος να βάλω Norton και μετά το απεγκαταστήσω' date=' πάντα με οποιοδήπτε άλλο αντιβιοτικό βάλω, έχω προβλήματα, τα οποία λύνονται μόνο όταν ξαναεγκαταστήσω το Norton ή όταν κάνω format. Μήπως μυρίζει κάτι; [/quote'] ΤΕΛΙΚΑ, AYTO ΕΠΑΘΑ! Ο κυριος norton φεύγοντας έπαιρνε μαζι του πολλα χρησιμα πραγματα. Να φανταστειτε οτι δεν δουλευε το system restore, το services απο administrative tasks κλπ. Ενω με norton ολα τελεια. Βγαζοντας το norton antivirus δεν δουλευε καν το Ghost!!!! Απιστευτη η symantec! Μετα απο πολλα βαλε-βγαλε, και αφου βαζοντας το kaspersky χτυπουσαν χιλια δυο λογω norton, τελικα εκανα επανεγκατασταση το ghost(!) και αφου προσθεσε στο συστημα μου το απαραιτητο λογισμικο της symantec, τοτε λειτουργησε και το kaspersky σωστα. 1. Γιατι βγαζοντας norton, βγαζοντας kaspersky, ολα ροδινα. 2. Βγαζοντας norton, βαζοντας kaspersky, συστημα σκ@τ@! (μετα εσεις τι θα υποθετατε, οτι φταιει ο norton? Οχι, οτι φταει ο kaspersky!) Τελικα φαινεται οτι δεν ηταν καθαρα θεμα kaspersky. Αλλα φευγοντας ο norton 'έκαιγε' το εδαφος ωστε να μην ξανακαθισει στο pc ποτε αλλης εταιριας antivirus. Καταλαβατε τι παιχτηκε? Εφτυσα αιμα μεχρι να βγαλω ακρη. rista εκτιμω τις προσπαθειες σου, δεν υπαρχει παρεξηγηση. Οπως ειδατε το σκηνικο ηταν αρκετα υπουλο και συνθετο.... Οχι αλλιμονο δεν παρεξηγηθηκα!! Τελικα χαιρομαι που εβγαλες ακρη με αυτα! :wink:
karib Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Τι να πω! Ιστοριες τρελας. Σιχαθηκα την symantec! Απιστευτη ταλαιπωρια παντως.
karib Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Να ρωτησω κατι? Για την καλυτερη λειτουργια του kaspersky αλλα και των windows, τι προτεινετε? Να βαλω το realtime protection στο recommended ή στο maximum protection?
Sam235 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Ρε παίδες, μια βοήθεια και εδώ..... Από που μπορώ να κατεβάσω το Kaspersky Pro 5.0 και να δουλεύει? (Απαντήσεις δέχομαι και με pm ) (Το πιάσατε το υπονοούμενο?? ) Έχω προσπαθήσει να το βρώ, αλλά δεν τα κατάφερα.... Sam.
clio1400 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Ρε παίδες' date=' μια βοήθεια και εδώ..... Από που μπορώ να κατεβάσω το Kaspersky Pro 5.0 και να δουλεύει? (Απαντήσεις δέχομαι και με pm ) (Το πιάσατε το υπονοούμενο?? ) Έχω προσπαθήσει να το βρώ, αλλά δεν τα κατάφερα.... Sam.[/quote'] Τελευταια εκδοση Kaspersky Pro ειναι η Version 4.5.0.104 http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=146244102 Τωρα αν βαζεις beta versions κατι εχει παρει το ματι μου.... :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.