Προς το περιεχόμενο

BΟΗΘΕΙΑ: το Kaspersky Antivirus μου δουλεύει με παρενέργειες

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειπα κι εγω να βαλω το Kaspersky antivirus και να απαλλαγω απο τον norton.

Αμ δε!

Ακουστε τι επαθα προσπαθωντας...

Βγαζω norton, βαζω kaspersky. Εκδοση 5.

Του ανανεωνω τη βαση, το βαζω να σκαναρει δισκους.

Μου βρηκε χιλια δυο (trojan-virus) που το norton δεν ειχε βρει ποτε!

Χαρηκα κι εγω, με ξελασπωσε λεω το kaspersky, θα ζησω πλεον μια χαρα με αυτο. Ελαφρυ, γρηγορο, αποτελεσματικο κλπ.

Δυστυχως ομως! Η ατυχια με περιμενε στη γωνια.

Τελειωνοντας την δουλεια που ειχα στο pc μου, παω να κλείσω με shutdown το pc, αρχιζει να κανει τις γνωστες κινησεις-διαδικασιες των windows, και λιγο πριν κλεισει, μου πετα μια μπλε οθονη (!!!) και μετα μου κανει επανεκινηση!

Τρελαθηκα!

Μπαινω ξανα στα windows, κανω shutdown (προσοχη-οχι restart), μου κανει restart. Μη με ρωτησετε τι ελεγε η μπλε οθονη γιατι εμφανιστηκε για κλασματα δευτερολεπτου.

Υποψιαστηκα πια οτι κατι γινεται με το kaspersky, το απεγκαθιστω, και επειτα πια το pc μου εκλεινε κανονικα.

Και για να μην μεινω απο antivirus, ξαναεβαλα το norton.

Εχεις κανεις ιδεα γιατι μου συνεβη αυτο? Βοηθηστε με σας παρακαλω, δεν θελω να ξαναμεινω με norton, θελω να βαλω Kaspersky!

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί συνεβη δεν ξέρω, αλλά βάλε AntiVir να βρεις την υγειά σου! Έχω αλλάξει χίλια δυό antivirus (mcaffe, norton, norman...) αλλά είναι το μόνο που μου βρήκε τα trojans που είχα.

Δημοσ.

Η τελευταια εκδωση ειναι η 5.0.149 τωρα οσο για τα προβληματα εδω λες οτι ειχες τοσα trojans και λες πως φταιει το antivirus??

Για φρεσκαρισε λιγο τα windows σου κανε κανα φορματακι η περνα κανα ghost αν εχεις παρει back-up και επειτα βαλε το antivirus!!!

Δημοσ.

Αυτό που λες karib, μου το έκανε και μένα την πρώτη φορά που πήγα να κάνω scan αλλά έκτοτε δεν μου το ξαναέκανε :D. Έχω την έκδοση 5.0.149

Μέγα λάθος να ξαναβάλεις το Norton είναι ότι χειρότερο υπάρχει, εξάλλου το είπες και μόνος σου... "Μου βρηκε χιλια δυο (trojan-virus) που το norton δεν ειχε βρει ποτε!". Αυτό νομίζω τα λέει όλα. Βάλε την τελευταία έκδοση και δοκίμασε ξανά και μην απογοητεύεσαι αμέσως με την πρώτη μπλε οθόνη.

Δημοσ.

Μπαινω ξανα στα windows' date=' κανω shutdown (προσοχη-οχι restart), μου κανει restart. Μη με ρωτησετε τι ελεγε η μπλε οθονη γιατι εμφανιστηκε για κλασματα δευτερολεπτου.

[/quote']

Το ιδιο προβλημα (επιλεγω shut down και κανει restart) το αντιμετωπιζω και εγω τις τελευταιες ημερες! Δεν ειμαι σιγουρος οτι φταιει (σε εμενα τουλαχιστον) το kaspersky (Personal_Pro_v4.5.0.94) γιατι τον τελευταιο μηνα που το εχω εγκατεστημενο δουλευε χωρις προβλημα.

Τι αλλο μπορει να προκαλει το reboot;

Δημοσ.

οσο για τα προβληματα εδω λες οτι ειχες τοσα trojans και λες πως φταιει το antivirus??

Ενας τυπικος χρηστης με Norton ημουν! Με ενημερωμενο norton.

Βάλε την τελευταία έκδοση

Αυτο θα κανω, θα σας πω τα νεοτερα.

Δημοσ.

Θα το πω αλλιως μπας και καταλαβετε παιδια..(για να μαθαινετε κιολας!)

Λοιπον πες οτι στο pc μου εχω χιλιες 2 μλκιες οκ?Βαζω λοιπον ενα antivirus οποιοδηποτε και αυτο με το που τα βρησκει τα κανει delete.ΕΛΑ ΟΜΩΣ που ολα αυτα που ειχα κολλησει ΗΔΗ εχουν πειραξει το Pc μου εχοντας διαγραψει εγγραφες στο μητρωο!!η εχοντας προσθεσει αλλες!!Και εχοντας πειραξει σημαντικα αρχεια συστηματος και χιλιες 2 αλλες ζημιες!!!!

Για να το πω απλα η δουλεια ενος antivirus ειναι απλως να βρησκει τους ιους και να τους κανει Delete και μονο!!Χωρις να επαναφερουν το συστημα σας απο της ζημιες που ηδη αυτα εχουν κανει!!!

Γι'αυτο παλικαρια οσοι βρηκατε με το Kaspersky ενα καρω απο αυτα και τα σβησατε και μετα ειχατε προβλημα με τα Windows ειναι ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ!!

Γι'αυτο ειπα πιο πριν να κανετε ενα καλο φορματ για να ερθει το μηχανημα σας στα ισα του!!!

Οσο για τον norton τα περισσοτερα virus φτιαχνονται ετσι που που να μη παιρνει χαμπαρι ο Norton γι'αυτα!!Και εγω αν εφτιαχνα ενα ιο λεμε τωρα το πρωτο πραμα στο κωδικα του θα ηταν ακριβως αυτο!!!Διοτι ΞΕΡΩ πως οι περισσοτεροι τον Norton χρησιμοποιουν!!!

Ελπιζω να εγινα κατανοητος και να καταλαβατε μερικα πραγματα! :wink:

Δημοσ.

Γι'αυτο παλικαρια οσοι βρηκατε με το Kaspersky ενα καρω απο αυτα και τα σβησατε και μετα ειχατε προβλημα με τα Windows ειναι ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ!!

Ναι αλλα η βλαβες δεν ηταν μονιμες! Γιατι βγαζοντας το kaspersky απο το pc, τα windows μετα επαιζαν κανονικα! Αρα κατι εκανε το kaspersky.

Δημοσ.

Ναι αλλα η βλαβες δεν ηταν μονιμες! Γιατι βγαζοντας το kaspersky απο το pc' date=' τα windows μετα επαιζαν κανονικα! Αρα κατι εκανε το kaspersky.[/quote']

Τοτε κατι αλλο φταιει φιλε!!

Εχεις service pack 2 εγκατεστημενο?

Τρεχεις ταυτοχρονα κανα firewall?

Oταν εκανες εγκατασταση το Kaspersky ετρεχε τιποτα απο πισω?

Οταν εκανες uninstall το Norton μηπως αυτο αφησε τιποτα αρχεια?

Τελος μηπως εχεις amd 64? (διοτι καπου σε καποιο site ειδα καποια προβληματα με μερικους οταν ετρεχαν το Kaspersky!)

Βασικα μονο αυτα μπορω να σκεφτω τωρα που μπορει να παιζουν ρολο!!Ρωτα και το αλλο παιδι που ειχε το ιδιο προβλημα, τι pc εχει και ποια προγραμματα μπας και βρης τον <<φταιχτη>> :)

Ψαξε και σε αυτο το φορουμ μπας και βρεις κατι:

http://forums.useice.com/cgi-bin/ikonboard.cgi

Δημοσ.

Βασικά τα περισότερα antivirus επηρεάζουν αρνητικά το pc.

Αυτό το διαπίστωσα εδώ και λίγο καιρό που είχα κάνει φορμάτ ευτηχός όμως είχα λάβει τα μέτρα μου.

Εγκατέστησα windows+sp1 και μερικά χρήσιμα προγράμματα όπως office και διάφορα άλλα. Όχι όμως antivirus. :D

Εκανα και την σύνδεση ίντερνετ και το μόνο που άνοιξα ήταν windows update όπου και τα ολοκλήρωσα τότε.

Αμέσως έκανα ένα ghost.

Και τώρα μπορούμε να παίξουμε. :D

Βάζω το kasperky. Και γίνεται όπως διαπιστώσατε πολοί από εσάς της πο.....ς το κάγκελο στο pc. :twisted:

Nά'ναι καλά το ghost. Ήρθαν όλα στη θέση τους.

Βάζω το f secure για καλύτερα και έγινε της πόπης. :(

Και τα δύο αυτά προγράμματα με την εγκατάσταση απεγκατάσταση τους τίναζαν το pc στον αέρα άσχετα αν δεν είχαν βρεί τίποτα.

Τελικά έπεσα και πάλι στον norton και όλα πήγαν μια χαρά. Και συνεχίζω τώρα με τον 2005 . :D Λιγάκι αργός μου φαίνεται τούτος αλλά θα δείξει η συνέχεια.

Να πώ επίσης ότι τελευτέα σε άλλο pc που έχω δοκίμασα το panta platinum αλλά και titanium και δεν συμαζεύεται.

Η παρατήρηση μου είναι ότι με το panta κατά την εγκατάσταση και απεγκατάσταση δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα. Ελα όμως που εγώ ήθελα να το αλλάξω. :?

Δημοσ.

Τοτε κατι αλλο φταιει φιλε!!

Εχεις service pack 2 εγκατεστημενο?

Τρεχεις ταυτοχρονα κανα firewall?

Oταν εκανες εγκατασταση το Kaspersky ετρεχε τιποτα απο πισω?

Οταν εκανες uninstall το Norton μηπως αυτο αφησε τιποτα αρχεια?

Για να τα ψαξω επακριβως ολα αυτα πρεπει να κανω φυλλο και φτερο τα windows.

Αδυνατον για μενα.

Μενω με norton μεχρι να δω τι γινεται με kaspersky.

Ελπιζω να βγαλω ακρη.

Παντως παρομοιο προβλημα φαινεται να εχουν και πολλοι αλλοι.

Πρεπει να φορτωσουμε το προβλημα στα αλλα προγραμματα? Αθωα περιστερα το kaspersky?

Δημοσ.

egw re paidia me clean install kai sp2 me to Kaspersky Personal pro 4.5 den exw kanena provlima...

palaiotera otan eixa F-Secure Client kai to evgala gia na valw norton corporate (gia pio elafry...) eixa pali provlima.

mou fainetai kai mena oti ta anti-virus afinoun ypoloimata sto pc kai kata kapoion tropo den einai apolytws symvati mia egatastasi allou anti-virus.

opote ekana clean install twn windows pantws den eixa me kanena anti-virus provlima

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...