DeathDeal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Χαίρετε. Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Έχω δοκιμάσει ένα κάρο προγράμματα (κυρίως freeware) για δημιουργία καταλόγων αρχείων, από κάθε τύπου μέσο (DVD, CD, HD, NET-HD κλπ) και δυστυχώς δεν έχω βρει κανένα που να έχει πλήρως ελεγχόμενη εισαγωγή δεδομένων (ελευθερεία στην τροποποίηση του καταλόγου κλπ) και κυρίως πολλές δυνατότητες για την εξαγωγή του εκάστοτε καταλόγου σε txt/xls/htm format. Αν έχετε να προτείνετε κάποιο prog που πληρεί αυτά που ζητώ post it! Ας είναι και commercial φτάνει να κάνει τη δουλειά του. Έχω δοκιμάσει τα: cdTree std, Visual CD, offline CD browser, cd cataloguer & DiskDB.
DeathDeal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Να'σαι καλά Cristina! Πολύ κόλαση (με την καλή έννοια :twisted: ) το WhereIsIt! Δεν πιστεύω να υπάρχει και καλύτερο αναφορικά με το report. P.S. to mods Το παρόν να κλειδωθεί εκτός αν υπάρχει ενδιαφέρον για εκτενέστερη συζήτηση από άλλους χρήστες. Εγώ είμαι καλυμμένος
sotris99 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Να και κάτι που δεν περίμενα ότι μπορεί να υπάρχει... Το κατεβάζω για περαιτέρω δοκιμή... Σε ευχαριστούμε Χριστίνα!!!
indian Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Σαν εναλλακτική λύση (μετά βεβαίαως απο WhereIsIt?) είναι και το Broken Cross Disk Manager και η σειρά των Collectorz (music,dvd,comic,book etc). Ειδικά για όποιον ενδιαφέρεται για να κάνει λίστα των cd του ,το Music Collectorz είναι άπαικτο.
Hikoc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Ειδικά για όποιον ενδιαφέρεται για να κάνει λίστα των cd του ' date='το Music Collectorz είναι άπαικτο.[/quote'] Και το movie collector για τις ταινίες είναι οτι καλύτερο.
migel Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Ειδικά για όποιον ενδιαφέρεται για να κάνει λίστα των cd του ' date='το Music Collectorz είναι άπαικτο.[/quote'] Και το movie collector για τις ταινίες είναι οτι καλύτερο. Καλησπέρα. Εγώ προτιμώ για αρχειοθέτηση DVD το Ant Movie Catalog , ( free & Gr Lang ) για ΜΡ3 το Mpeg Audio Collection ( free & Gr Lang ) και για games / prg κτλ το Where is it .
Hikoc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Πολύ καλό φαίνεται το ant movie catalog αφού κατεβάζει και αυτό εξώφυλλα και πληροφορίες από το ιντερνετ και είναι δωρεάν, κρίμα που μόλις έφτιαξα τους κατάλογους με το movie collector , άντε πάλι από την αρχή. :?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.