Προς το περιεχόμενο

παιχνίδι σε style pirates-cutthtroats..?

deviant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρετε kana ακαινούργιο παιχνίδι σε style pirates-cutthroat?

Γμρο το cutthroat δε μου παιζει σε XP.... μου βγάει κάποιο πρόβληαμ με την μνήμη ...οτι δεν μπορεί να διαβάσει κάτι...

Επίσης κανα Rpg καινούργιο καλό σαν baldurs gate κυκλοφορει? ;ή τουλάχιστον σαν jedi knight: knight of the old republic..?

Thnks

Δημοσ.

Βγαινει στις 17-19 Νοεμβρίου το Pirates 2.Ουσιαστικά δεν θα το λένε Pirates 2 αλλά σκέτο Pirates(μάλλον γιατί έχει περάσει αρκετός καιρός από το πρώτο pirates,μιλάμε για 1987).

Από ότι έχω ακούσει θα γίνει ύπάρχει έντονη διαφημηστική εκστρατεία(enent σε μεγάλο κατάστημα του χώρου,άναμνηστικά δώρα σε όσους το αγοράσουν πρώτοι,διαγωνισμοί κ.α).

Πάντως το παιχνίδι πρέπει να είναι πολύ καλό.Αρκετά καλό και για τους παλιότερους στο χώρο ,που έχουν παίξει και το πρώτο,αλλά και για τους καινούργιους gamers.

Για μένα είναι το πιο αναμενόμενο παιχνίδι,μετά το hl2,αλλά τουλάχιστον για το Pirates δεν θα υπάρχουν καθυστερήσεις επί καθυστερήσεων.

Περισσότερα για το παιχνίδι μπορείς να βρεις εδώ.

http://www.atari.com/pirates/pirates/home.php?lg=1

Επίσης να προσθέσω ότι το παιχνίδι θα κοστίζει 40 ευρώ η κανονική έκδοση και γύρω στα 60 ευρώ η collectors edition(με μεγάλο κουτί και διάφορα καλούδια μέσα).

Δημοσ.

topio simantiko pou diabazo sto site einai oti tha parameinei o idios aplo xeirismos...

paidia to paixnidi einai super classic...to protopaixa ston amstrad 6128 mou :( :( (poso mou leipei........)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...