kj Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Λογο format εχασα τα παλια password και δεν μπορω πλεον να μπω ως kjj οπως παλια. Το κλειδι που στελνετε για να ενεργοποιησω το νεο password δεν βοηθα ισως γιατι το κλειδι (συνολο απο γραμματα και αριθμους) εμφανιζεται σε δυο σειρες λογο του οτι το μηνυμα σας το διαβαζω απευθειας στο freemail.gr και δεν το κατεβαζω στον υπολογιστη μεσω του οutlook ωστε να το διαβασω μεσω του word. Αν ειναι δυνατον θα ηθελα να μου ενεργοποιησετε με καποιο τροπο το παλιο ονομα (kjj). Τωρα χρησιμοποιω το kj apo diaforetiko e-mail. Στειλτε μου την απαντηση σας εδω ειτε στο [email protected]
Cristina Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 ισως γιατι το κλειδι (συνολο απο γραμματα και αριθμους) εμφανιζεται σε δυο σειρες λογο του οτι το μηνυμα σας το διαβαζω απευθειας στο freemail.gr και δεν το κατεβαζω στον υπολογιστη μεσω του οutlook ωστε να το διαβασω μεσω του word. Δεν μπορώ να καταλάβω πως σου το εμφανίζει και δεν μπορείς να το δεις... :roll:
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 kati asxeto ,boro na alasxo to username apo EXSARXEIA_CITY se ΕΞΑΡΧΕΙΑ_CITY
madsc Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 kati asxeto ,boro na alasxo to username apo EXSARXEIA_CITY se ΕΞΑΡΧΕΙΑ_CITY Nope, δεν γίνονται αλλαγές σε nicks. /sc
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 ego thimame se kapion topic pou elege gia allagi nick , oti exsartate apo ton hal9000 .
Cristina Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 EXSARXEIA_CITY, Δες, αυτό, αυτό και αυτό.
marios1957 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 ego thimame se kapion topic pou elege gia allagi nick , oti exsartate apo ton hal9000 . Έχει και acount στην Πειραιώς,αν θες. Γιώργο,αργείς συστηματικά τώρα τελευταία. :wink:
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 ego thimame se kapion topic pou elege gia allagi nick ' date=' oti exsartate apo ton hal9000 .[/quote']Έχει και acount στην Πειραιώς,αν θες. :? ela ?
Cristina Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 ego thimame se kapion topic pou elege gia allagi nick ' date=' oti exsartate apo ton hal9000 .[/quote']Έχει και acount στην Πειραιώς,αν θες. :? ela ? Με μία κατάθεση στην τράπεζα όλα γίνονται. Αθώε μου...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Για το πρόβλημα του μέλους kj η λύση θα δωθεί μέσω pm. @ EXSARXEIA_CITY: Όπως σου είπαν τόσο ο madsc όσο και η Cristina, αλλαγές στα nicknames δεν είναι πλέον εφικτές, sorry. Καλέ μου Μάριε, κάνω φιλότιμες προσπάθειες αλλά έχω μείνει πίσω. But I try Ringo, I really try.. ΥΓ: Αν θέλει να με δωροδοκήσει κανένας, έχω account στην Πίστεως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.